دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 اسفند 1394 - 14:59

فاطمه رهبر: شکایتی از آقای قاضی‌پور به دادستانی، کمیسیون اصل 90 و هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان ارسال کردیم

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس در مورد آخرین اخبار از شکایت از قاضی پور، گفت: ما شکایتی به دادستانی کل کشور، کمیسیون اصل 90 و هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان ارسال کردیم که ان‌شاءالله پیگیری خواهیم کرد تا نتیجه دهد.
کد خبر : 73043

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، فاطمه رهبر، نماینده مردم تهران در نشستی خبری اظهار کرد: با توجه به اینکه کمیسیون‌ها درگیر بودجه بودند هنوز از ما نخواسته شده است که در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان حضور پیدا کنیم ولی به طور کلی برای ما این کافی است که طرح موضوع شد، ما آن را به ویژه از طرف دادستانی کل کشور پیگیری می‌کنیم.
رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس در مورد تعداد امضاهای این شکایت تصریح کرد: آقایان نیز این شکایت را امضا کرده‌اند اما نخواستند نام و تعداد امضاها مطرح شود. از بین 9 خانم مجلس 6 خانم امضا کردند البته خانم میرگلوبیات مرخصی بودند و دو نفر از خانم‌های مجلس امضا نکردند.
وی در مورد تلاش تعدادی از نمایندگان مجلس برای پس گرفتن این شکایت افزود: همان روز که ما مشغول جمع کردن امضا بودیم تعدادی از آقایان پیش ما آمدند و تاکید کردند که منظور آقای قاضی پور چیز دیگری بوده اما مطلب کاملا مشهود و مشخص است. آنها گفتند که آقای قاضی‌پور عذرخواهی کرده است اما حرف ما این است با توجه به اینکه مطلب را در جمع خصوصی نگفته است و در جمع عمومی عنوان شده باید عذرخواهی در همان جمع عمومی و با همان برد رسانه‌ای صورت گیرد.
وی درباره محور شکایت نیز توضیح داد: محور شکایت ما اظهارات ایشان و توهین به نمایندگان است، این شکایت را حتی بعد از دوران نمایندگی پیگیری می‌کنیم چون شکایت به دادسرا فرستاده شده است و دیگر موضوع قبل و بعد از نمایندگی معنایی ندارد.


نماینده مردم تهران درباره فعالیت‌های چهار سال اخیر فراکسیون زنان مجلس اظهار کرد: در چهار سال گذشته فراکسیون زنان مجلس اقدام به جمع‌آوری قوانینی داشته که در دوره نهم همگی آنها به تصویب رسید. مجموع قوانین مربوط به زنان به 200 ماده می‌رسد، اکنون حدود 80 ماده قانونی هم درباره زنان وجود دارد که در نوبت رسیدگی مجلس است.
رئیس فراکسیون زنان مجلس در ادامه با اشاره به محورهای کلی قوانین مربوط به زنان در مجلس نهم بیان کرد: مجموعه قانون آیین دادرسی، قانون حمایت از خانواده، قانون حمایت از کودکان و نوجوانان، قانون شورای حل اختلاف، از جمله قوانینی بود که در مجلس نهم درباره مسائل زنان به تصویب رسیده است.
وی با اشاره به پیگیری دو موضوع مهم درباره مسائل زنان در مجلس نهم گفت: ما در مجلس نهم موضوع تدوین سند امنیت ملی زنان و کودکان جامعه و همچنین موضوع زنان و خانواده را پیگیری کردیم که متأسفانه این دو موضوع همچنان در برنامه پنجم توسعه اجرایی نشده است.
این نماینده مجلس در ادامه با اشاره به موضوع بیمه زنان خانوار گفت: بیمه زنان خانوار از جمله موضوعاتی بوده که فراکسیون زنان مجلس آن را پیگیری کرده و بطور پیاپی دوبار این موضوع را دربودجه سالهای 92 و 93 به گنجانده و به تصویب مجلس رسیده است که هنوز عملیاتی نشده است.
رهبر در ادامه با اشاره به قانون مرخصی زنان باردار از 6 تا 9 ماه، بیان کرد: قانون مرخصی زنان هم از جمله مواردی بود که در مجلس پیگیری شد اما به دلیل بهانه‌هایی از جمله بار مالی این قانون تاکنون همکاری‌های لازم صورت نگرفته است.
وی در ادامه با اشاره به لایحه حمایت از خانواده تصریح کرد: این لایحه از جمله لوایحی بود که در مرحله اول مورد انتقاد قرار گرفت که نهایتا اصلاح شد. بنده معتقدم قانون حمایت از خانواده یکی از کامل‌ترین قوانین در حوزه زنان است که یکی از اصلی‌ترین موضوعات آن، موضوع مهریه است. البته باید گفت که هنوز موضوع مهریه‌ای که در این قانون آمده است به صورت کامل در جامعه جا نیفتاده است.


رهبر در ادامه با اشاره به موضوع ازدواج دائمی و موقت در قانون حمایت از خانواده، گفت: طبق این قانون در رویکرد جمهوری اسلامی ایران استواری جامعه با محوریت خانواده است.
رئیس فراکسیون زنان همچنین در ادامه به موضوع قانون حمایت از کودکان و نوجوانان اشاره کرد و گفت: قانون حمایت از کودکان و نوجوانان مهمترین قانونی بود که از نظر حمایتی می‌توانست دغدغه‌های گذشته درباره کودکان را برطرف کند.
وی در ادامه به ماده بحث برانگیز قانون حمایت از کودکان ونوجوانان که به موضوع ازدواج سرپرست با فرزند خوانده اشاره دارد، گفت: باید بگویم در رابطه با این موضوع حملاتی از سوی برخی افراد به ما صورت گرفت در صورتی که ما چنین موضوعی را در قانون نیاورده بودیم و قانون چیز دیگری می‌گفت.
وی افزود: ما در این مورد در قوانین مربوطه آورده‌ایم که ازدواج با فرزندخوانده در زمان حضانت فرزند ممنوع است مگر اینکه دادگاه صالحه پس از اخذ تصمیمات به این موضوع رأی دهد بنابراین ما این موضوع را ممنوع می‌دانیم.
رئیس فراکسیون زنان مجلس در ادامه با اشاره به موضوع دیه و بحث سهم‌الارث زنان گفت: در مورد بحث سهم‌الارث زنان آقای هاشمی رفسنجانی این موضوع را خدمت مقام معظم رهبری مطرح کردند و در آن جلسه مقام معظم رهبری پاسخی درباره این موضوع دادند، اما در حال حاضر ما مشاهده می‌کنیم که در فضای مجازی همه می‌خواهند این موضوع را به نفع خود تمام کنند.
وی افزود: بنده معتقدم موضوع بحث سهم‌الارث زنان در فرایند یک کار دست جمعی انجام شد و فقط مقام معظم رهبری بودند که از این موضوع گره گشایی کردند.
همچنین ماهم افتخار می‌کنیم که از ابتدای مجلس هفتم نقشی در این موضوع داشته‌ایم و این موضوع را مطرح کرده‌ایم که بنده به خاطر دارم وقتی این موضوع را به مقام معظم رهبری مطرح کردیم ایشان فرمودند، زن از همه اموال شوهرش ارث می‌برد.
رهبر در ادامه با اشاره به مباحث مربوط به دیه زنان گفت: همچنین ما در نشستی که با مقام معظم رهبری داشتیم در خصوص دیه زنان هم از رهبری سوال کردیم علیرغم اینکه می‌دانستیم فلسفه عدم تساوی دیه زن و مرد چه است که ایشان در پاسخ به سوال ما فرمودند: موضوع افزایش سهم‌الارث زن از اموال شوهرش از جمله احکام ثانویه است و بنده توانستم آن را تغییر بدهم اما موضوع دیه جز احکام اولیه است و بنده امکان تغییر آن را ندارم.
وی افزود: همچنین ما از مقام معظم رهبری پرسیدیم که اکنون چون زنان هم در شرایطی قرار گرفتند که به نوعی مسئولیت معاش خانواده را برعهده دارند، و اما اینجا می توانیم این موضوع را حل کنیم که ایشان گفتند: شما بروید و قوانین بیمه را بررسی کنید و از آن طریق این موضوع را حل کنید که از اواخر مجلس هفتم با پیگیری‌های خودمان توانستیم قانونی را به تصویب برسانیم که این قانون همین چد روز گذشته دائمی شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب