عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت: اصولگریان تکلیف خود را با رأی مردم معلوم کنند
محمدکیانوشراد عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، در پیشبینی خود از عملکرد مجلس دهم اظهار کرد: به نظر میرسد مجلس پر تنشی در آینده نخواهیم داشت. احتمالا مجلسی شکل خواهد گرفت که دغدغه اصلی او مسائل اجرایی کشور است و شاید در مسائل سیاسی، پر تنش حضور نداشته باشد.
وی ادامه داد: بر این اساس مجلس آینده ضمن تعامل و همکاری با دولت، بستر مناسبتری برای اقدامات دولت در اجرای برنامههای خودش فراهم میکند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب درباره وضعیت احزاب در سال جدید گفت: وضعیت احزاب با شرایط فعلی تفاوت چندانی نخواهد داشت. اما پس از مجلس دهم آنچه که در دستور کار احزاب سیاسی قرار میگیرد وورد به انتخابات شوراهای شهر و روستا خواهد بود و احتمالا در انتخابات ریاست جمهوری حضور مجدد آقای روحانی یک حضور تثبیت شدهای خواهد بود.
وی افزود: احزاب سیاسی در سال آتی مهمترین اقدام دیگرشان تلاش برای ایجاد فراکسیون در مجلس شورای اسلامی است. آنها میتوانند با جلب نظر نمایندگان و دادن خوراک فکری حزبی، فراکسیونهای خاص خود را در مجلس داشته باشند. اگر احزاب بتوانند فراکسیونهای فعال و قوی در مجلس بوجود بیاورند، کار بسیار مهمی را برای تأثیرگذاری مجلس برعهده میگیرند. اما اگر احزاب به دلایل مختلف نتوانند فراکسیونها را شکل دهند، بخشی از وقت مجلس برای پرداختن به مسائل غیرضروری تلف خواهد شد و آن تأثیر لازم را مجلس برای طرحها و لوایح نخواهد داشت.
کیانوشراد تأکید کرد: باید توجه داشت که مجلس صرفا یک نهاد کارشناسی نیست، بلکه مجلس یک نهاد سیاسی است که تصمیمات نمایندگان جهتگیریهای کلی کشور را تعیین خواهد کرد. به همین دلیل تنها با کار منسجم و تشکیلاتی و منظم فراکسیونی است که میتوان به اقدامات موثرتر و جهتدار در مجلس آینده امیدوار بود.
وی درباره سرنوشت کرسی ریاست مجلس دهم گفت: در شرایط فعلی به نظر میآید توجه نمایندگان به آقای عارف بیشتر است. مضاف بر اینکه بخش عمده اصولگرا به دلیل لجاجتی که با آقای لاریجانی در این ایام پیدا کردند، احتمالا به مخالفت با ایشان میپردازند و او را تضعیف میکنند. بنابراین ریاست آقای عارف قابل پیشبینیتر است.
این عضور شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در توصیه خود به اصولگریان اظهار کرد: همیشه بحث بوده که جریان اصولگرا باید تکیلف خودش را با ملاک بودن رأی مردم در اداره تمامی امور کشور مشخص کند. کلید بازسازی جناح اصولگرا، توجه به رأی مردم است. اگر اصولگرایان بهطور واقعی، رأی مردم را آن گونه که قانون اساسی تبیین کرده است نپذیرند، بزک کردن اصولگرایی، تغییر واژهها و عبارتها نمیتواند باعث بازسازی و تقویت جناح اصولگرا که جناح ریشهداری هم در کشور هست، بشود.
انتهای پیام/