دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون پژوهشی دانشگاه علم‌وصنعت در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

حمایت از پایان‌نامه‌ها با انعقاد قراردادهایی در حوزه انرژی و دفاعی

راه‌اندازی مراکز نوآوری در زمینه هوش مصنوعی و علوم روز دنیایونسیان گفت: تعدادی قراردادِ مادر در حوزه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات، دفاعی و انرژی منعقد کرده‌ایم که از این طریق سازمان‌ها متعهد می‌شوند از پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی حمایت کنند.
کد خبر : 671327
صنعت

داوود یونسیان، معاون پژوهشی دانشگاه علم‌وصنعت در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره برنامه‌های این مرکز آموزشی برای کاربردی کردن پژوهش‌ها و ارتباط با صنعت خاطرنشان کرد: در دوره مدیریت جدید شعار و محور اصلی فعالیت‌های ما در «توسعه فناوری و تعاملات صنعتی با روحیه جهادی» خلاصه شده است.


وی ادامه داد: دانشگاه علم‌وصنعت سال گذشته در میان دانشگاه‌های سراسر کشور رتبه نخست را در حوزه ارتباط با صنعت کسب کرده؛ برهمین اساس اولویت اصلی کار ما توسعه فناوری و تعاملات صنعتی است. در زمینه ارتباطات صنعتی نیز کار تازه‌ای را آغاز کردیم که گامی اساسی برای انعقاد پروژه‌های باز با صنعت برداشته‌ایم. قراردادهای باز، قراردادهایی است که بر اساس محورهایی مشخص، از لحاظ ریالی عددی برایش تعریف و پس از ابلاغ محورها، این قراردادها با دانشگاه تسویه می‌شود. به‌طور نمونه حول موضوعی مثل توربین، یک قرارداد مادر به ارزش ۱۰ میلیارد و ذیل آن نیز یک سری زیر قرارداد بسته می‌شود که این مهم، چابک شدن فرآیند قرارداد را به‌همراه دارد.


معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت اضافه کرد: حسن این نوع قراردادها این است که معمولا کل مبلغ به‌صورت اعتباری و در ابتدای سال از سوی مجموعه‌های بیرونی طرف قرارداد پرداخت می‌شود. در ارتباط با صنعت بیش از ۱۵ قرارداد از این نوع را در موضوعات و حوزه‌های مختلف از جمله انرژی، هوش مصنوعی، دفاعی، حمل و نقل و ... در یک سال اخیر منعقد کرده‌ایم.


یونسیان با اشاره به دیگر برنامه‌های این دانشگاه در حوزه پژوهش گفت: در زمینه توسعه فناوری، بر پیشرفت مراکز نوآوری به‌عنوان جایگاه اصلی رسیدن به محصول، تمرکز ویژه‌ای داشته‌ایم و در این راستا، تعداد مراکز نوآوری را افزایش داده‌ایم. همچنین با راه‌اندازی ۷ مرکز نوآوری جدید، تعداد مراکز را به ۱۳ افزایش داده‌ایم.


این مقام مسئول ادامه داد: مراکز جدید عمدتا در زمینه تحول دیجیتال، صنعت، هوش مصنوعی، علوم شناختی، حوزه‌های نرم‌افزاری و علوم روز دنیا است. بر این باور هستیم که توسعه مراکز نوآوری دانشجویان و اساتید ما را به این سمت سوق خواهد داد که فعالیت‌ها هدفمند و منتج به یک محصول باشد.


وی در پاسخ به نتیجه قراردادهایی که در راستای حمایت از دانشجویان تحصیلات تکمیلی صورت گرفته، گفت: تعدادی قراردادِ مادر منعقد کرده‌ایم که این قراردادهایِ باز نیز ماهیت صنعتی دارند و صرفا به‌منظور حمایت از دانشجویان تحصیلات تکمیلی بسته شده است. مدل این قراردادها به این شکل است که یک سازمانی متعهد می‌شود که در یک سال مثلا از ۵۰ یا ۱۰۰ پایان‌نامه ارشد و دکترای ما در موضوعات خاص حمایت کند. خوشبختانه این طرح از طرف ارگان‌ها و سازمان‌های بیرون دانشگاه مورد توجه قرار گرفته و تاکنون حدود ۴ قرارداد مادر در حوزه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات، دفاعی و انرژی منعقد کرده‌ایم.


انتهای پیام/۱۰۴/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب