دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 مرداد 1401 - 14:38

اعضای زیست‌بوم نوآوری کشور به رویداد ملی «مجلس، تحول و نوآوری» دعوت شدند

خانه خلاق و نوآوری قوه مقننه با انتشار پوستری از استارتاپ‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های خلاق، اندیشکده‌ها برای حضور در رویداد «مجلس، تحول و نوآوری» دعوت کرد.
کد خبر : 671152
4444

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، بابک حمیدیا رئیس خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه در خصوص رویداد «مجلس، تحول و نوآوری» گفت:‌ مجلس یازدهم از ابتدای آغاز به کار خود، عزم آن داشته تا از ظرفیت‌های نخبگانی و مردمی، بیشترین بهره را ببرد. قرار گرفتن چهار رویکرد مردمی، کارآمد سازی، شفاف‌سازی و هوشمند سازی به‌عنوان رویکردهای اصلی این مجلس نشان از اراده‌ای جدی برای تحول دارد. توفیق این رویکردها از سویی نیازمند همیاری اهالی اندیشه و جامعۀ نوآوری و عموم مردم است و البته از سویی دیگر ریل‌گذاری و زمینه‌سازی از جانب مجلس برای تحقق این همیاری و مشارکت را می‌طلبد.


وی بیان کرد: خانۀ خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه در راستای همین ریل‌گذاری و زمینه‌سازی تأسیس شد. تا زمینه‌ساز و تسهیلگر ارتباط اکوسیستم نوآوری و اکوسیستم اندیشه‌ورزی با مرکز پژوهش‌های مجلس و قوه مقننه باشد، این خانه برای تحقق این منظور در حوزه رویکردهای چهارگانه مجلس شورای اسلامی یازدهم، رویدادی با عنوان مجلس، تحول و نوآوری، برنامه‌ریزی کرده است، مجلس تلاش دارد تا از ظرفیت‌های نخبگانی و مردمی، بیشترین بهره را ببرد.


رئیس خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه بیان کرد:‌ مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی به‌عنوان بازوی کارشناسی و مشورتی مجلس که نظام قانون‌گذاری و نظارتی کشور است به دنبال این است تا عقلانیت کارشناسی پشتیبان قوانین را به اندازه نخبگان و اندیشکده‌ها و صاحب‌نظران و صاحبان ایده و نوآوران گسترش دهد تا به مدد این عقل جمعی، کیفیت و کارآمدی و اثرگذاری قوانین تقویت گردد.


حمیدیا ادامه داد: خانه خلاق و مرکز نوآوری مجلس نقش نهاد واسط را برای تحقق این مهم بازی می‌کند، گفتمان سازی، نهادسازی، فرایند سازی و ابزارسازی از مقدمات و الزامات ایجاد تجربه مشارکت نخبگانی و مردمی در فرآیند تشخیص و حل مسئله است. بدون ایجاد فرآیندها و ابزارهای لازم مشارکت در حل مسائل و هم آفرینی راه‌حل‌ها ممکن نیست و مردمی و مشارکت نخبگان در حد شعار باقی خواهد ماند. اما اگر این اتفاق رقم بخورد، به نیکی خواهیم دید که استعدادها و سرمایۀ انسانی موجود، چگونه راه گذار از مسائل و بحران‌ها را کشف می‌کنند و پای‌کار تحقق راه‌حل‌ها می‌مانند و چه‌بسا که بسیاری از مسائل به نحوی به دست مردم و از خلال نوآوری‌های اجتماعی و نوآوری‌های بخش عمومی حل می‌شود که دیگر نیازی به قانون‌گذاری و تورم قوانین نیست بلکه مجلس در بسیاری موارد نقش مانع زدایی به خود می‌گیرد.


وی یادآور شد:‌ در همین راستا رویداد ملی «مجلس، تحول، نوآوری» برنامه‌ریزی شده و از همه استارتاپ‌ها و صاحبان ایده و اندیشه در کل کشور را که در تحقق چهار رویکرد اصلی این مجلس یعنی مردمی، کارآمد سازی، شفاف‌سازی و هوشمند سازی، می‌توانند مشارکت کنند، دعوت شده است.


انتهای پیام/۴۱۲۹/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب