تشریح آموزش صحیح در رانندگی و برخورد با شرایط خطرناک
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از میانه، اصغر جم در کارگاه آموزشی با موضوع «آشنایی با رانندگی با شیوه تدافعی» که در سالن اجلاس دانشگاه آزاد اسلامی میانه برگزار شد در تعریف رانندگی تدافعی اظهار کرد: رانندگی تدافعی نوعی از رانندگی است که با وجود شرایط اطراف و اعمال رانندههای دیگر جان، زمان و سرمایه انسانها را نجات میدهد.
وی با بیان اینکه در رانندگی تدافعی باید مسائل را کمی فراتر مدنظر داشته باشیم، ادامه داد: باید همواره از ترافیک در طول مسیر خود آگاهی داشته باشیم و رعایت کامل قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، آگاهی از رانندگی در شرایط غیرمعمول و بهکارگیری دانش و تجربه رانندگی در پیشگیری از حوادث و خطرات پنهان از دیگر نکات مهم این موضوع است.
فرمانده پلیس راه هشترود زنجان با اشاره به علل عمده و عوامل مؤثر در بروز حوادث و تصادفات جادهای افزود: بهمنظور قصد تدافع در مقابل حوادث جادهای، شناخت عواملی مانند رانندگی با حواسپرتی، سرعت، رانندگی با بی ملاحظهگی و بیاعتنایی، باران، رانندگی در حالت خوابآلودگی، کورس گذاشتن، گردش غیرمحاز، ترکیدن لاستیک، پیچهای خطرناک، یخزدگی سطح جاده و ... از ضروریات است.
جم با تأکید بر اینکه دانستن قوانین رانندگی برای رانندگان مهم است، مطرح کرد: عوامل متعددی در بروز حوادث جادهای نقش دارند و در بسیاری از زمینهها همواره اشتباهات انسانی از نخستین علل اصلی بروز تصادفات و حوادث جادهای است.
وی تبیین کرد: صحبت نکردن با تلفن همراه هنگام رانندگی و لزوم توجه داشتن به جلو، رعایت فاصله طولی و جانبی بهخصوص در هنگام رانندگی با سرعت بالا، استفاده از مکانهای مجاز برای عبور از خیابان، کنار کشیدن وسیله نقلیه در تصادفات خسارتی از اصولی است که باید رعایت شود.
فرمانده پلیس راه هشترود زنجان تأکید کرد: از دیگر موارد مهم در این باره عدم توقفهای غیرمجاز در سطح راهها (توقف دوبله، حریم تقاطع و محل تابلوی توقف ممنوع)، بیتفاوت نبودن مردم نسبت به تخلفات رانندگی، انتخاب مسیر قبل از رسیدن به تقاطع، احترام به چراغ قرمز و توقف پشت خط ایست، خودداری از توقف وسیله نقلیه در پیادهرو و توجه به سلامت وسیله نقلیه است.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/