تبیین فرهنگ دینی اسلامی در دانشگاه بدون گروههای معارف امکانپذیر نیست
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از ماکو، حجتالاسلام غلامرضا اسمحسینی در نشست مشترک استادان گروه معارف اسلامی دانشگاههای شمال استان آذربایجان غربی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالملل ماکو برگزار شد، اظهار کرد: اگر گروههای معارف اسلامی در دانشگاهها نباشند، نمیتوان فرهنگ دینی و اسلامی را در دانشگاه و بین دانشجویان تبیین کرد. اگر احکام الهی و اخلاق اسلامی و موضوع تبیین نباشد، نمیتوان فرهنگ اسلامی و دینی را گسترش داد.
وی افزود: استادان گروه معارف وظیفه خطیری را بر عهده دارند. افراد جامعه به استادان گروه معارف به دید محفل و مأمن نگاه میکنند. این استادان مسائل دینی و آرمانهای انقلاب اسلامی را با متانت و صبوری به دانشجویان خود ارائه میدهند و برای هویت بخشی معارف اسلامی، سعی و تلاش دارند که رضایتبخش است و مقام معظم رهبری در جلسهای با آنان، رضایت خود را اعلام کردهاند. یقین دارم حضور مسئولان شهر بهویژه امام جمعه شهرستان، قوت قلبی برای دانشگاهیان بوده و با توجه به موقعیت جغرافیایی منطقه، تنوع قومیت اگر همگرایی بین مسئولان باشد، بهتر میتوان مباحث دینی و اسلامی را تبیین کرد.
رئیس دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاههای استان آذربایجان غربی سخنان مقام معظم رهبری را با متناسب ضروریات و مقتضیات روز دانست و عنوان کرد: در سخنان مقام معظم رهبری چند شاخص وجود دارد که شامل اندیشههای مقام معظم رهبری اندیشه تحولی یا همان تحولگرا، نگاه رهبری جامع، گسترده و سیستمی و نگاه تمدنی که اگر به گام دوم انقلاب توجه کنیم، مقام معظم رهبری با نگاه تمدنی آن را تدوین کردند. میخواهیم در گروههای معارف به این سؤال پاسخ بگوییم که آیا دین پاسخگوی نیازهای جامعه است یا نه؟ بین مردم این سؤال مطرح بوده که مبنای بسیاری از شبهات از این سؤالات به وجود میآید.
اسمحسینی اضافه کرد: دین مقدس اسلام و سایر ادیان دینی در طول تاریخ در معرض قضاوت قرار میگیرند و اکنون با کارایی نظام جمهوری اسلامی مقایسه میشود. ذات یک نظام که پایهاش مبانی دینی بوده دارای چهار مسئله شامل مشروعیت سیاسی(مشروعیت سیاسی نظام مقدس اسلامی ایران ولایتفقیه است)، مشارکت سیاسی (مردمسالاری دینی)، قانونمندی و کارآمدی میشود. بزرگترین پایگاه در دین اسلام بحث نماز بوده که امیدواریم این اهمیت دینی را بین جوانان و دانشجویان تبیین کنیم.
اهمیت گروه معارف اسلامی در نشر فرهنگ اصیل دینی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالملل ماکو نیز با تأکید بر اهمیت گروه معارف اسلامی در نشر فرهنگ اصیل اسلامی و دینی گفت: بحث تبیین مسائل دینی و اسلامی بین دانشجویان از اهمیت ویژهای برخوردار است و با توجه به اینکه دشمنان سالهاست جنگ نرم را آغاز کردهاند و کمر همت بستهاند که جوانان و دانشجویان را از فرهنگ دینی و اسلامی دورسازند، بیش از بیش اهمیت جهاد تبیین احساس میشود.
صدرا علیپور درباره هدف از نشست اساتید گروه معارف اسلامی بیان کرد: هدف از نشستها هماندیشی بهتر برای اشاعه فرهنگ دینی و اسلامی بین جوانان بهویژه قشر دانشجویان است.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/