۷ اقدام ضروری برای تسهیل درخواست فرصت مطالعاتی خارج از کشور
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست نود و چهارم دانشگاه علوم پزشکی تهران با طرح دو درخواست فرصت مطالعاتی خارج از کشور، دو درخواست مأموریت آموزشی خارج از کشور و تمدید آن، یک درخواست مأموریت آموزشی داخل کشور و سه درخواست سفرهای برنامهریزیشده برگزار شد و اعضای شورای بورس دانشگاه پس از انجام بررسیهای لازم با هفت درخواست موافقت کردند.
در ادامه این نشست، محمد حسین نکوفر، مدیر روابط بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، به طرح پشنهاداتی به منظور تصویب و یا ارائه راهکارهای عملیاتی پرداخت.
وی پیشنهاد نخست را تسهیل صدور مجوز برای سفرهای خارج از کشور عنوان کرد و گفت: براساس ماده ۱۲ دستورالعمل سفرهای برنامهریزیشده، معاونت بینالملل دانشگاه این مجوز را دارد که در راستای بینالمللی سازی از چارچوب این فرآیند خارج و در محدوده اعتبارات مربوطه اقدام کند.
وی تصریح کرد: پیشنهاد دوم نیز شامل محول کردن تمامی فرآیندهای داخل کشور و مغایر با فرآیندهای بینالمللی معاونت بینالملل از جمله مأموریتهای آموزشی به معاونت آموزشی و یا معاونت توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه است.
مدیر روابط بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین به طرح پیشنهاد سوم پرداخت و گفت: بازنگری و افزایش کمک هزینه پرداختی به اعضای هیأتعلمی متقاضی شرکت در دوره فرصت مطالعاتی و کنگرههای خارج از کشور و دانشجویان تحصیلات تکمیلی متقاضی فرصت مطالعاتی شش ماهه نیز مدنظر قرار دارد.
نکوفر با بیان اینکه در پیشنهاد پایانی، اضافه شدن تبصرههایی به برنامه دکترای مشترک ترددی (کوتوتل) مورد توجه است، افزود: کوتوتل توافقنامهای برای همکاری مشترک دو استاد راهنما و یک دانشجو در مقطع دکترا است و در این توافقنامه قوانین مربوط به ثبتنام، نظارت و ارزشیابی پایاننامه دانشجو مشخص شده است.
وی اضافه کرد: طبق برنامه مذکور دانشجو در هر دانشگاه مطابق با قوانین آموزشی آن مجموعه عمل میکند و با ارائه یک پایاننامه به هر دو دانشگاه، دو مدرک جداگانه دریافت خواهد کرد.
در بخش پایانی این نشست، حاضران پیشنهادات مطرح شده را بررسی کردند و تسهیل صدور مجوز سفرهای خارج از کشور را مورد تأکید قرار دادند. همچنین مقرر شد، معاونت آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی تهران کارشناسی را با رویکرد تسهیل فرآیندهای داخل کشور به معاونت بینالملل دانشگاه معرفی کند.
اعضای شورای بورس دانشگاه علوم پزشکی تهران موافقت خود را با بازنگری و افزایش کمکهزینه دوره فرصت مطالعاتی و کنگره خارج از کشور برای اساتید و دانشجویان اعلام کردند و قرار شد معاونت بینالملل در این باره طرحی را آماده و در هیأترئیسه دانشگاه ارائه کند.
در خصوص اضافه شدن تبصرههایی به برنامه دکترای مشترک ترددی نیز حاضران با صدور مجوز مکاتبات مربوط به این برنامه پیش از آزمون جامع دانشجویان دکترا موافقت کردند ضمن اینکه مقرر شد دانشجویان قبل از خروج از کشور، در آزمون مذکور شرکت کنند.
همچنین با موافقت اعضا، زمان حضور دانشجو در دانشگاه دوم از ۱۸ ماه به ۶ تا ۱۸ ماه تغییر کرد.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/