دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

شناخت رشته‌ها و علایق مهمترین اولویت داوطلبان پس از کنکور

شناخت رشته‌ها و علایق یکی از مهمترین اولویت‌های داوطلبان پس از کنکور است که باید برای آن برنامه‌ریزی و تحقیق کنند.
کد خبر : 667203
حضور جوان ترین شرکت کننده کنکور تجربی در دانشگاه آزاداسلامی اردبیل

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، براساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۱۴۰۱ به صورت کارنامه از نیمه مردادماه اعلام می‌شود و انتخاب رشته از دهه سوم مردادماه انجام می‌گیرد و نتایج نهایی اواخر شهریورماه اعلام خواهد شد.


در این مهلت فراغت به داوطلبان توصیه می‌شود که اطلاعات خود را از رشته‌ها و دانشگاه‌ها موردنظرشان افزایش دهند و به جمع‌بندی نهایی برای رشته دست یابند چراکه موعد انتخاب رشته زمان مناسبی برای تحقیق درباره رشته‌ها نیست.


در این زمینه داوطلبان می‌توانند با جستجوهای اینترنتی و ارتباط با افرادی که در رشته مورد نظر مشغول به فعالیت هستند، به اطلاعات مناسبی دست یابند.


البته به کنکوری‌ها توصیه می‌شود که در کنار رشته یا رشته‌هایی که مد نظر دارند رشته‌های دیگر را هم بررسی کنند و در اولویت انتخاب قرار دهند چراکه شاید رتبه داوطلبان برای رشته اصلی مناسب نباشد اینگونه داوطلب می‌تواند با برنامه‌ریزی دقیقی پیش رود.


در این مسیر آشنایی با توانایی‌های‌ لازم‌ برای هر رشته، آشنایی با موقعیت‌ شغلی‌ در ایران، آشنایی با درس‌های‌ هر رشته‌ در طول‌ تحصیل‌ و گرایش‌های هر رشته و شرایط ادامه تحصیل ضروری به نظر می‌رسد.



در این میان سوال مهم این است که اطلاعات لازم را از کجا می‌توان کسب کرد؟ خوشبختانه تمام دانشگاه‌های کشور دارای سایت هستند و داوطلبان می‌توانند با دانشگاه‌ها و امکانات آنها بدین وسیله به خوبی آشنا شوند و حتی از مکان هر دانشگاه در شهرهای مورد نظر و راه‌های دستیابی به آنها، آگاهی کامل کسب کنند. همچنین با جست و جو کردن عنوان رشته‌ها در موتورهای جست و جوگری مثل گوگل، اطلاعات مفیدی در این زمینه کسب خواهند کرد؛ اطلاعاتی که هیچ مشاور یا راهنمایی با این دقت و جزییات نمی‌تواند در اختیار داطلبان قرار دهد.



گفت‌وگو با دانشجویان سال‌های آخر و فارغ‌التحصیلان یک رشته نیز می‌تواند در این مورد، بسیار مفید باشد؛ البته گاه بعضی از این افراد، خود به طور ناخواسته وارد رشته‌ای شده‌اند و به دلیل علاقه‌مند نبودن به رشته‌شان، نمی‌توانند راهنمای خوبی برای داوطلبان باشند، و حتی به خاطر عدم موفقیتشان، نگاهی منفی به رشته یا فضای دانشگاه دارند که باید با دیدِ باز و نگاه موشکافانه‌ای به پای صحبت آنها نشست.

در زمان انتخاب رشته هر یک از داوطلبان می‌توانند ۱۵۰ انتخاب داشته باشند برای رسیدن به بهترین انتخاب و از دست ندادن فرصت بررسی همه‌جانبه می‌تواند کمک کننده باشند.


انتهای پیام/۴۰۴۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب