حمایت صندوق نوآوری از دانشبنیانها برای احیای چاههای غیرفعال نفتی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سیاوش ملکیفر، معاون نوآوری صندوق نوآوری و شکوفایی امروز در نشست تامین مالی طرح احیای چاههای کم بازده و غیرفعال شرکت ملی نفت توسط شرکتهای دانشبنیان و فناور که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی ۷۰ نوع خدمت را در ۴ دسته تسهیلات، ضمانتنامه، سرمایهگذاری و توانمندسازی به شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها ارائه میدهد.
وی با اشاره به رویکرد بانکها برای اعطای تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان، خاطرنشان کرد: در گذشته بانکها دیدگاه مثبتی نسبت به شرکتهای دانشبنیان نداشتند، اما اکنون از نظر بانکها این شرکتها بهترین مشتریان هستند و به راحتی برای آنها ضمانتنامههای لازم را صادر میکنند.
ملکیفر به وضعیت اعتبارات صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد و با تاکید بر اینکه از ۳ هزار میلیارد تومان سرمایه اولیه این صندوق، تاکنون ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان محقق شده است، یادآور شد: اخیرا طرح جهش تولید دانشبنیان به تصویب رسیده که بر اساس این قانون قرار است منابع مالی جدیدی به اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور تزریق شود. هنر یک نهاد سرمایهگذاری جذب بخش خصوصی است و ما در این زمینه اقدام کردیم، به گونهای که بخش خصوصی ۲ تا ۳ برابر بیشتر از حمایتهایی که از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی اعطا میکند، از شرکتهای دانشبنیان با سرمایهگذاری، حمایت کرده است.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه جذب این سرمایهگذاران توسط صندوق نوآوری و شکوفایی بوده است، ادامه داد: در حال حاضر ۷ هزار شرکت دانشبنیان در کشور مشغول ارائه خدمات و تولید محصولات هستند و بر اساس آخرین آمارها، حجم فروش این شرکتها ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار میلیارد تومان است، اما مجلس شورای اسلامی این میزان فروش را ۴۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد کرده است.
وی با تاکید بر اینکه ما در این نشست درصدد هستیم چاههای کم بازده و غیرفعال شرکت ملی نفت را با همکاری شرکتهای دانش بنیان احیا کنیم، گفت: وظیفه تامین مالی و بههمرسانی در این زمینه بر عهده صندوق نوآوری و شکوفایی است؛ از این رو این صندوق در تامین منابع مورد نیاز طرحهای احیای چاههای کم بازده و غیرفعال شرکت نفت مشارکت خواهد کرد.
انتهای پیام/۱۰۴/
انتهای پیام/