دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۱

فراخوان طرح‌های پسادکتری فناورانه برای حل مسائل حمل‌ونقل جاده‌ای

صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و سازمان راهداری طرح‌های پسادکتری فناورانه را با هدف حل مسائل صنعت راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فراخواندند.
کد خبر : ۶۶۶۹۲۰
جاده کرج ترافیک

‌به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نخستین فراخوان طرح‌های پسادکتری فناورانه مشترک صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و سازمان راهداری کشور در راستای حل مسائل صنعت راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای منتشر شد.


این فراخوان در راستای اهداف همچون بهره‌گیری از توانمندی‌های دانش‌آموختگان برتر مقطع دکتری تخصصی برای حل مسائل صنعت راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای»، حمایت از پژوهش‌های علمی اولویت‌دار و تقاضامحور با همکاری دانش‌آموختگان برتر مقطع دکتری تخصصی و هم‌افزایی ظرفیت‌های سازمان راهداری و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران برای توسعه حمایت از کارآفرینی و مهارت‌افزایی دانش‌آموختگان برتر مقطع دکتری تخصصی اعلام شده است.


در فراخوان مشترک صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و سازمان راهداری از دانش‌آموختگان مقطع دکتری در تمامی مراکز علمی کشور دعوت شده است تا در یکی از چهار موضوع توسعه مدل‌های اضمحلال و ارتقای رویه راه‌ها در ایران برای انتخاب بهینه گزینه‌های نگهداری با رویکرد عدم قطعیت و بودجه محدود، توسعه مدل پیش‌بینی شاخص سلامت پل‌ها در سامانه BMS (سامانه مدیریت پل‌ها و ابنیه فنی)، ارایه مدل بهینه تخصیص بودجه، اولویت‌بندی محورها و مقاطع براساس خروجی سامانه ارزیابی ایمنی راه‌های کشور و توسعه مدل‌های برآورد سرعت عملکردی شبکه راه‌های کشور طرح‌های خود را ارسال کنند.


براساس اعلام صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، متقاضیان باید از طریق نشانی rtms.insf.org در خواست و تمامی مستندات لازم را از ۱۰ تیر الی ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ (یک ماه) بارگذاری کنند. پروپوزال پسادکتری باید واجد ویژگی‌هایی از قبیل مطابق فرمت پیشنهادی اعلام شده تکمیل و در سامانه صندوق ارسال شود، منطبق با یکی از طرح پیشنهادی‌های ( RFP) اعلام شده در فراخوان باشد، همچنین سوابق تحصیلی و حرفه‌ای مسئول و پژوهشگر باید با طرح ارایه شده مرتبط باشد و اهداف تعریف شده در طرح برجسته و قابل حصول در بازه زمانی تعیین شده باشد و طرح جهت‌دار و هدفمند باشد.


همچنین مسئول طرح باید عضو هیئت علمی تمام وقت دانشگاه / مرکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ دانشگاه / مرکز پژوهشی وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا سایر مراکز علمی کشور باشد. دارای مرتبه علمی حداقل دانشیار در رشته منطبق با پروپوزال باید دارای حداقل پنج مقاله JCR/SCOPUS در سه سال اخیر در مجلات علمی معتبر رشته تخصصی مربوطه و یا مجری دو طرح تحقیقاتی خاتمه یافته با مشارکت صنعت یا دستگاه‌های اجرایی باشد.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

اعضای هیئت علمی که دارای طرح‌های پژوهشی کاربردی خاتمه یافته و دستاوردهای فناورانه همچون تولید دانش فنی، ثبت پتنت و ساخت نمونه محصول باشند، در سرپرستی پسادکتری در اولویت قرار دارند.


طبق اعلام صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، پژوهشگر پسادکتری باید دارای مدرک دکتری در رشته تحصیلی مرتبط و مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده و در زمان ثبت تقاضا حداکثر سه سال از زمان فارغ‌التحصیلی آن‌ها گذشته باشد، مواردی که متقاضی بیش از سه سال از فارغ‌التحصیلی آن‌ها گذشته باشد مشروط به داشتن فعالیت‌های تحقیقاتی و همکاری با صنعت به تشخیص صندوق بررسی می‌شود.


متقاضیان پسادکتری دارای حداقل سه مقاله JCR با ضریب تأثیر بالای ۱ در سه سال منتهی به ثبت درخواست باشد، مواردی که متقاضی پسادکتری دارای ۱ مقالة کیفی برتر در مجله‌ای بسیار شاخص در شاخه خود (با تشخیص صندوق) باشد، می‌تواند به تشخیص صندوق بررسی شود. هر مورد ثبت خارجی اختراع معتبر با تشخیص صندوق معادل با ۲ مقاله JCR محسوب می‌شود. امکان قانونی اشتغال تمام وقت به فعالیت پژوهشی در طول دوره اجرای طرح را داشته باشد، از صلاحیت عمومی و عدم منع قانونی برای عقد تفاهمنامه پژوهشی برخوردار باشد.


انتهای پیام/۱۰۴/

ارسال نظر