وعده وزیر اقتصاد برای حل مشکلات شرکتهای دانشبنیان
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، ابراهیم عزیزی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی در گفتگوی تلفنی با برنامه رادیویی «صبح و گفتگو» درباره تحقق نقشه راه سال و آسیبهای عملکرد شعاری در این باره گفت: پیرو تأکیدات رهبر فرزانه انقلاب، باید شعار سال را به عنوان نقشه راه خود مدنظر قرار دهیم. وقتی در طول سالهای گوناگون فرمایشات رهبر انقلاب را کنار هم میچینیم، شاهد هستیم که نقشه راهی منسجم، منظم و هوشمندانه در حوزههای مختلف از جمله اقتصادی و اجتماعی و حتی اخلاقی را برای جامعه اسلامی ترسیم میکند.
وی تصریح کرد: مهمترین وظیفه همه مدیران و مسئولان در نظام اسلامی این است که این شعار را مبنای کار خود قرار دهند. مهمترین اقدام نیز این است که از هرگونه رفتار شعاری در این زمینه بپرهیزند.
عزیزی عنوان کرد: بنابراین باید در مسیر اقدام و عمل حرکت کنیم. البته پرهیز از رفتار شعاری نه صرفا برای امسال، بلکه برای تمامی سالهای آینده نیز صادق است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید به آینده و تحقق اهداف امیدوار باشیم، بیان کرد: باید با امید حرکت کنیم اما این تلاشها و اقدامات عملگرایانه ما است که ما را به سمت واقعیت یافتن امیدها پیش میبرد.
وی تأکید کرد: در همین موضوع شرکتهای دانشبنیان باید آنها را باور داشته باشیم و موانع را از مسیر پیشرفت این حوزه در بخشهای مختلف مالیاتی، تأمین اجتماعی برداریم. باید مشکلات زیرساختی آنها را حل و بازارهای صادراتی را برای محصولات آنها فراهم کنیم. با چنین تلاش و اقدامی حتما میتوان به تحقق یافتن شعار سال امیدوار بود.
عزیزی با بیان اینکه نمیتوان با اعمال رفتارهای شعاری امید به دستیابی به اهداف داشت، خاطرنشان کرد: در چند هفته گذشته جلسات متعددی با مسئولان پارکهای علم و فناوری و مدیران شرکتهای دانشبنیان داشتهام. در آخرین جلسه وزیر اقتصاد و دارایی نیز حضور داشتهاند و وعده داده شد که این مسائل و مشکلات پیش روی شرکتهای جوان، خوشفکر و با استعاداد قرار دارد مرتفع شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امید است با رویکرد عملگرایانه که مورد تاکید رهبر انقلاب، مدنظر مردم و همچنین مطلوب مدیران و صاحبان شرکتهای دانش بنیان است؛ قدمهای خوب و مصممی در این زمینه برداریم.
وی تصریح کرد: البته خود شرکتهای دانشبنیان نیز باید تلاش کنند خود را به بازار رقابتی وارد کنند، نباید این سیاست وجود داشته باشد که به سمت تلاشهای انحصاری کشیده شوند.
عزیزی تصریح کرد: امروز دولت و سایر مسئولان در همه سطوح باید مبارزه با قاچاق که پدیدهای مخرب است را جدیتر بگیرند، قاچاق امروز نه تنها شرکتهای دانشبنیان بلکه سایر تولیدکنندگان را نیز با مشکل مواجه کرده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: وقتی رقابت ناسالم باشد، قاچاق بیداد کند، مسئولان احساس مسئولیت نکنند و موانع متعددی پیش روی شرکتهای دانشبنیان قرار داشته باشد، طبیعتا کاری از پیش نمیرود اما اینها موضوعاتی نیستند که حل و مرتفع کردن آنها غیرممکن باشد؛ با هماهنگی همه سازمانها، تصمیم و اراده قوی میتوان شرایط را بهبود بخشید، البته از ابتدای دولت سیزدهم اقدامات قابلتوجهی در این حوزه صورت گرفته است. فرصتهای بسیاری برای ما وجود دارد که به بهرهگیری از آنها حتما میتوانیم به نقاط خوبی در این حوزه برسیم.
انتهای پیام/