دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
علی نصیریان:

«بدون قرار قبلی» یک کار خلاقانه است

بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون، پس از تماشای فلیم سینمایی «بدون قرار قبلی» از این اثر به عنوان یک فیلم خلاقانه یاد کرد.
کد خبر : 666009
علی نصیریان

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، علی نصیریان که شامگاه پنجشنبه دوم تیرماه برای تماشای فیلم «بدون قرار قبلی» به همراه بهروز شعیبی کارگردان و تعدادی از عوامل سازنده این فیلم به پردیس سینمایی چارسو آمده بود، پس از پایان فیلم در صحبتی کوتاه با بهروز شعیبی از این اثر به نیکی یاد کرد.


بازیگر صاحب‌نام سینما، تئاتر و تلویزیون کشورمان که این روزها در ۸۸ سالگی همچنان در عرصه هنر فعال است، ضمن تقدیر از او برای انتخاب چینن سوژه‌ای گفت: شما گروه بازیگران بسیار خوبی داشتید و بازی آنها باکیفیت و واقعی بود. این فلیم [خودِ] زندگی بود.روایت‌گر زندگی نوع بشر و زندگی ما بود.


نصیریان که این روزها فیلم «لامینور» به کارگردانی داریوش مهرجویی را روی پرده سینما دارد در ادامه افزود:«بدون قرار قبلی» یک فیلم خلاقانه است. شما یک هنرمند واقعی هستی چون یک کار خلاقانه کرده‌ای و در این فیلمت خلاقیت به چشم می‌خورد. انسان‌ها و روابط عاشقانه میان آنها را به صورت واقعی و نه به شکلی رمانتیک، مصنوعی و یا «سانتی‌مانتال» نشان دادی. این روابط عاطفی و روابط میان شخصیت‌ها خیلی قشنگ بود و من از این که فیلم شما را دیدم بسیار خوشحالم».


فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» به کارگردانی بهروز شعیبی و تهیه‌کنندگی محمد بابایی از هجدهم خرداد ماه اکران خود را آغاز کرده و تاکنون با جذب حدود ۴۳ هزار مخاطب، بیش از یک میلیارد و ۲۷۵ میلون تومان فروش را نیز تجربه کرده است. این فیلم سال گذشته و در جریان چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و بازیگرانی همچون پگاه آهنگرانی، مصطفی زمانی، الهام کردا، حسین صابری و امین میری در آن ایفای نقش می‌کنند.


«بدون قرار قبلی» یک کار خلاقانه است


«بدون قرار قبلی» داستان خود را در بستر سفر خانمی جوان به نام یاسمن از آلمان به سرزمین مادری‌اش ایران روایت می‌کند. سفری که در ابتدا برای شرکت در مراسم درگذشت پدر یاسمن است اما با مشخص‌شدن محتوای وصیت‌نامه پدر،مسیر دیگری پیدا می‌کند. یاسمن برای حل گره‌هایی که در زندگی گذشته خود دارد راهی مشهد می‌شود.گره‌هایی که باز کردنشان بخشی از هویت او را به خانواده و سرزمین اجدادی پیوند می‌دهد و...


این فیلم که فیلمنامه آن توسط فرهاد توحیدی و مهدی تراب‌بیگی با برداشتی آزاد از یک داستان مصطفی مستور نوشته شده، توانست برنده سیمرغ بهترین فیلم از نگاه ملی چهلمین جشنواره فجر شود. 


انتهای پیام/۴۱۰۴/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب