دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 خرداد 1401 - 10:00
مرادی اعلام کرد؛

انتقال دانشجویان کاردانی به دانشکده مهارت و کارآفرینی از مهر ۱۴۰۱

شاه‌حسینی: دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان دانشجو می‌پذیردمدیرکل توانمندسازی، آموزش‌های آزاد و فعالیت‌های کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد که از مهر ۱۴۰۱ دانشجویان دوره کاردانی باید به دانشکده مهارت و کارآفرینی منتقل شوند.
کد خبر : 665067
دانشکده مهارت

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از دامغان، علیرضا مرادی در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان اظهار کرد: در حال تدوین بخشنامه‌ای هستیم کارآموزی دانشجویان در فنی و حرفه‌ای گذرانده شود و مقرر شد از مهر ۱۴۰۱ دانشجویان دوره کاردانی باید به دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان منتقل شوند.


مدیرکل توانمندسازی، آموزش‌های آزاد و فعالیت‌های کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی با تشریح شاخصه‌های هشت محور تفاهم‌نامه با فنی و حرفه‌ای افزود: باید از ظرفیت استادکاران مهارتی استفاده کرد و اعضای هیئت علمی نیز باید مهارتی شوند، توانمندسازی حرفه‌ای دانش‌آموزان و دانشجویان، ایجاد سرفصل‌ها، سنجش مهارت و صلاحیت‌های حرفه‌ای، حضور فعال در مسابقات ملی مهارت، همکاری در حوزه پژوهش، توسعه و ایجاد مراکز مدیریت مهارت‌آموزی TMC، قابلیت معادل‌سازی مدارک مهارتی، که نیازمند آن است در راستای تحقق این اهداف کارگروه‌های مشترکی نیز در شهرستان‌ها تشکیل شود.


نقش دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی در رفع ضعف دانشجویان


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان نیز گفت: یکی از ضعف‌های دانشجویان اکنون ضعف در کسب مهارت است. تأسیس دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در راستای رفع این نقیصه در دستور کار قرار گرفته تا دانشجویانی با مهارت و کارآفرین را تربیت کند.


نعمت‌الله نعمتی ادامه داد: دغدغه مهارت‌آموزی برای دانشجویان از سال‌های گذشته همواره برای همکاران مطرح بود و در راستای رفع آن در سال ۹۷ نخستین مرکز TMC استان سمنان و پنجمین مرکز را در کشور را با همکاری مرکز فنی و حرفه‌ای عملیاتی کردیم. شاهد تحولات خوبی در زمینه مهارت‌آموزی برای دانشجویان هستیم که این مسئله با همکاری هر چه بیشتر با سازمان فنی و حرفه‌ای شکوفا خواهد شد.


تقویت بنیه مالی دانشجویان با توسعه دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی


انتقال دانشجویان کاردانی به دانشکده مهارت و کارآفرینی از مهر ۱۴۰۱


مدیرکل راهبری و پایش کیفیت معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی نیز هدف از ایجاد و توسعه دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی را تقویت بنیه مالی و معیشتی دانشجویان دانست و عنوان کرد: نظام‌نامه توسعه دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی در چند جلسه با حضور دکتر طهرانچی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. به‌عنوان دانشگاه حل مسئله از رسالت‌های مهارت‌آموزی دور شده بودیم؛ بنابراین نظام‌نامه آموزش‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت تدوین و تفاهم‌نامه‌ای در دولت گذشته با سازمان فنی و حرفه‌ای نوشته و در دولت جدید نیز برنامه اقدام مشترک با رایزنی‌هایی صورت پذیرفت و نگارش شد که یکی از موارد مهم در تفاهم‌نامه مراکز TMC بود و کانال بسیار مهمی برای آموزش‌های کوتاه‌مدت می‌تواند باشد.


محمد شاه‌حسینی با اعلام اینکه دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان از مهر ۱۴۰۱ دانشجو می‌پذیرد، توضیح داد: هم‌پوشانی و استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه و فنی و حرفه‌ای می‌تواند کمک بسیار زیادی را در حوزه آموزش‌های کوتاه‌مدت کند استفاده از استادکاران در دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی، ارتباط با مراکز فنی و حرفه‌ای در طول سال به‌صورت مستمر و استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه در بخش توسعه مهارت مؤثر است هدف نزدیک شدن دانشجویان به بازار کار و قدردانی از مهارت داران موفق است.


اجرایی کردن تفاهم‌نامه‌ها گام مؤثر در توسعه مهارت‌آموزی


رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای دامغان نیز مطرح کرد: اجرایی کردن تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی و فنی و حرفه‌ای گام مؤثر در توسعه مهارت‌آموزی بوده و امروزه یکی از ابزارهای مهم تربیت نیروی انسانی، بخش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است که با ارائه مهارت‌های دسته اول به فراگیران آنها را برای ورود به دنیای کسب‌وکار آماده می‌سازد.


مهدی زینتی اضافه کرد: با توجه به این امر که تغییرات در دنیای بازار کسب‌وکار و صنعت و سطح نیازمندی‌ها و مهارت‌ها را تغییر داده که لازمه پاسخگویی به این تغییرات، آموزش‌های انعطاف‌پذیری است که به فراگیران نحوه برخورد درست با محیط‌های جدید و حل مسئله را ارائه دهد. چنانکه فراگیران قادر باشند مهارت‌های شغلی مهمی را همانند برقراری ارتباط، تعهد کاری، وقت‌شناسی، حل مسئله، کارگروهی، خودمدیریتی، برنامه‌ریزی و سازمان‌دهی و آشنایی با فناوری را بیاموزند که این مسئله از طریق محیط‌های آکادمیک بهتر ارائه خواهد شد.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب