دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
محمدی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

ارسال ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس بین‌المللی پژوهش‌ در علوم و فناوری/ نگارش نیمی از مقالات توسط دانشجویان صاحب ایده

دبیر اجرایی کنفرانس بین‌المللی پژوهش‌های نوین در علوم و فناوری گفت: تاکنون ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس بین‌المللی پژوهش‌های نوین در علوم و فناوری ارسال شده است که بیش از نیمی از مقالات به دانشجویان صاحب ایده تعلق دارد.
کد خبر : 664396
پژوهش‌های نوین در علوم و فناوری

عماد محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اشاره به اینکه کنفرانس بین‌المللی پژوهش‌های نوین در علوم و فناوری در تاریخ ۱۵ تیرماه در کرمان برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: در راستای کمک به پیشرفت علمی کشور و فراهم ساختن بستری مناسب برای تبادل نظر پژوهشگران علوم مختلف، با همکاری دانشگاه‌های کشور «کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم و فناوری» به عنوان یکی از گسترده‌ترین همایش‌های علمی توسط شرکت علم محوران آسمان و تحت حمایت سیویلیکا در شهر کرمان برگزار خواهد شد.


وی با بیان اینکه این رویداد علمی امکان تبادل آخرین دستاوردهای مرتبط با علوم و فناوری را به منظور بررسی عمیق چالش های پیش روی علوم مختلف را فراهم می‌آورد و با بهره گیری از نتایج آن، برنامه ریزی لازم و کافی در راستای تکامل و توسعه صنعتی و علمی کشور اسلامیمان، انجام می‌پذیرد، افزود: تاکنون ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است که از این تعداد ۵۰ اثر برای ارائه در روز کنفرانس در حال داوری شدن هستند.


دبیر اجرایی کنفرانس بین‌المللی پژوهش‌های نوین در علوم و فناوری در رابطه بااینکه از چه کشورهایی برای شرکت در این کنفرانس مقاله ارسال شده است، اظهار کرد: از کشورهای همسایه من‌جمله هندوستان، پاکستان و ترکیه مقالاتی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است.


وی در خصوص اینکه چه حمایت‌هایی از شرکت‌کنندگان صورت خواهد گرفت، گفت: ارائه گواهینامه بین‌المللی OxfordCert به شرکت‌کنندگان در همایش، امتیاز در مصاحبه دکترا و آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، بهبود رزومه علمی، شغلی و کسب ارزشیابی و رتبه‌بندی، معلمان، کسب نمره دفاع از پایان‌نامه، گواهی و داوری زودهنگام مقالات، برگزاری همایش به‌صورت مجازی و امکان شرکت بدون مقاله از مزایای شرکت در این کنفرانس است.





بیشتر بخوانید:


ارائه پژوهش دانش‌آموخته دانشگاه آزاد در کنفرانس علمی «آینده تحول دیجیتال»




محمدی ادامه داد: با توجه به اینکه این همایش به‌صورت رسمی برگزار می‌شود، همه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شرکت‌کنندگان می‌توانند با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه کرده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده کنند. در مجموع نگاهی به تجاری‌سازی ایده‌ها در این کنفرانس نداریم اما شرکت‌کنندگانی که ایده برای تجاری‌سازی دارند به پارک‌های علم و فناوری معرفی می‌شوند.


وی محورهای شرکت در کنفرانس را در چهار حوزه موضوعی عنوان کرد و گفت: علوم انسانی، کشاورزی، فنی و مهندسی و نیز علوم پایه محورهای اصلی این کنفرانس را تشکیل می‌دهند.


گفتنی است، علاقه‌مندان برای اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام تا ۳۱ خردادماه ۱۴۰۱ فرصت دارند به سایت https://emaconf.com/22science/fa/ مراجعه کنند.


ارسال ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس بین‌المللی پژوهش‌ در علوم و فناوری/ نگارش نیمی از مقالات توسط دانشجویان صاحب ایده


انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب