دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 خرداد 1401 - 13:42
رویداد عصر امید(۴۲۶)/ صدیقی در گفت‌وگو با آنا تشریح کرد؛

سامانه «کارآفرینی دانش‌آموزی» چه کاربردی دارد؟

عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، کاربرد سامانه «کارآفرینی دانش‌آموزی» را تشریح کرد.
کد خبر : 664340
سعید صدیقی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شیراز، سعید صدیقی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز به همراه برادر خود صدرا صدیقی موفق به طراحی سامانه «کارآفرینی دانش‌آموزی» شدند.


صدیقی که با این سامانه در نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشت در این باره به خبرنگار آنا گفت: دانش‌آموزان به دلیل داشتن سرمایه بزرگی نظیر ذهن خلّاق و پویا و کم بودن دغدغه‌های ذهنی می‌توانند در بسیاری از حوزه‌ها کارآفرین باشند.




بیشتر بخوانید:


عقد ۱۰ قرارداد پژوهشی دانشگاه آزاد خراسان شمالی در رویداد عصر امید




وی با اشاره به فواید و مزایای طراحی سامانه «کارآفرینی دانش‌آموزی» بیان کرد: مدارس باید به‌عنوان مراکز مهارتی و پژوهش‌سراها صلاحیت دانش‌آموزان را در این راستا تأیید کنند و از سویی خیال کارفرما یا سفارش‌دهنده بابت تضمین کاری که می‌گیرد، آسوده بوده و ار آنجایی که کار دانش‌آموزی بوده از لحاظ اقتصادی مبالغ به‌صرفه‌تر است.


عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز اضافه کرد: کار برنامه‌نویسی سامانه «کارآفرینی دانش‌آموزی» به پایان رسیده و اگر حمایت‌های لازم صورت گیرد کار این سامانه اجرایی می‌شود.


صدیقی، پژوهش‌سرای ناحیه یک آموزش و پرورش شیراز را از جمله حامیان این طرح عنوان و تأکید کرد: والدین فرزندانی که در مدارس هستند، فارغ از محیط جغرافیایی با توجه به تنوع مشاغل می‌توانند برای فرزندان کارآفرینی و مشتری جذب کنند.


صدرا صدیقی هم بیان کرد: هر دانش‌آموز با هر مهارتی که دارد می‌تواند کار خود را در سامانه «کارآفرینی دانش‌آموزی» ارائه کند، به عنوان مثال اگر دانش‌آموزی در زمینه موسیقی مهارت داشته باشد خود را معرفی می‌کند و افراد می‌توانند در این زمینه به او کار بسپارند.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب