دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 خرداد 1401 - 00:14
برترین‌های نهمین جشنواره فرهیختگان(۱۲)/ آقاجانی در گفت‌وگو با آنا خبر داد؛

ارائه آنلاین خدمات آزمایشگاهی و کارگاه‌های تخصصی

آزمایشگاه همکار در حوزه «خودرو» و «برق و فناوری اطلاعات» راه‌اندازی می‌شودرئیس اداره خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر برنامه آتی این دانشگاه را ارائه خدمات و کارگاه‌های تخصصی به صورت آنلاین دانست که متقاضیان می‌توانند از اقصی نقاط کشور برای درج سفارش اقدام کنند.
کد خبر : 663540
خدمات آزمایشگاهی برق

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ مهرداد آقاجانی رئیس اداره خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در بخش آزمایشگاه، کارگاه و مرکز خدمات آزمایشگاهی برتر نهمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان حائز رتبه شد.


آقاجانی کارشناسی ارشد مهندسی مکاترونیک، گرایش اتوماتیک و کنترل تولید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علامه مجلسی، تاکنون کارشناس آزمایشگاه‌های سیالات و سیستم‌های اندازه‌گیری، مسئول آزمایشگاه‌های مکانیک (مقاومت مصالح، دینامیک، خودرو، ساخت و ....)، رئیس اداره امور پژوهشی، رئیس اداره خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی، رئیس اداره کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها، مدیر مرکز فنی و حرفه‌ای ارتقای شایستگی دانشجویان SCD و مدیر اداره پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر را عهده‌دار بوده است.




بیشتر بخوانید:


پاسخ به نیاز محققان و صنعتگران با ۳۰۰ نوع خدمت آزمایشگاهی و کارگاهی


اثربخشی پژوهش بر نیازهای کشور چگونه ممکن است؟


«ارزشیابی عملکرد دولت و سازمان‌های دولتی» در ۱۰ فصل




رئیس اداره خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا دلایل برتری واحد خمینی‌شهر در بخش آزمایشگاه، کارگاه و مرکز خدمات آزمایشگاهی جشنواره فرهیختگان را تشریح و اظهار کرد: با ابلاغ و فراخوان به واحدهای دانشگاهی و تشریح اهمیت دانشگاه کارآفرین و حرکت در راستای اقتصاد دانش‌بنیان و کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای، این واحد دانشگاهی به بهینه‌سازی فضاهای آموزشی و کارگاهی خود اقدام کرد و با اتکا به زیرساخت مناسب و توانمندی کارکنان و اعضای هیئت علمی در گام نخست کارگاه مرکزی ساخت و تولید قطعات صنعتی را راه‌اندازی کرد.


بهره‌مندی از ۹۵ عنوان کارگاه و آزمایشگاه در فضایی بالغ بر ۵ هزار متر مربع


وی افزود: راه‌اندازی کارگاه مرکزی ساخت و تولید قطعات صنعتی در اداره خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر رشد قابل ملاحظه ۱۰ برابری را در درآمدهای غیرشهریه «ساها» (سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد) به همراه داشته است، اکنون این کارگاه به عنوان مجموعه قابل اعتماد در ساخت قطعات صنعتی پیچیده مهندسی برای صنایع بزرگ و بنام مانند مجتمع فولاد مبارکه محسوب می‌شود.


آقاجانی با توجه به جایگاه مهم و اثربخش آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاهی در آموزش دانشجویان و آینده‌ساران، توسعه پایدار کشور و بخش تولید و مهارت‌آموزی دانشجویان، ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی واحد خمینی‌شهر را یادآور شد و گفت: یکی از شاخص‌های مهم دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر سبقه‌ای است که در پرورش نیروهای فنی خود داشته و دارد و این مهم به مدد زیرساخت مناسبی است که به همت همه مدیران از ابتدای راه‌اندازی تاکنون صورت گرفته است.


ارائه آنلاین خدمات آزمایشگاهی و کارگاه‌های تخصصی



به گفته رئیس اداره خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، این واحد دانشگاهی از ۹۵ عنوان کارگاه و آزمایشگاه در فضایی بالغ بر ۵ هزار متر مربع بهره می‌برد و از لحاظ تعدد خدمات فنی و مهندسی در «ساها» ازجمله رکوردداران محسوب می‌شود.


وی در پاسخ به این پرسش که چه دستگاه‌ها و تجهیزات شاخص آزمایشگاهی در دانشگاه متبوعتان دارید که حتی می‌تواند برند محسوب شود و کاربرد این دستگاه‌ها برای چه گروه‌های تحصیلی و پژوهشی است؟ بیان کرد: برای رشته مهندسی مکانیک در مجموعه کارگاهی واحد خمینی‌شهر، ماشین‌های تراش و فرز مدرنCNC به همراه دینامومتر (۶ مؤلفه‌ای) در رنج نیروهای سنگین و دستگاه زبری‌سنجی سطوح قوس‌دار و در مجموعه آزمایشگاه‌های مهندسی مکانیک توربین گاز دو محور، ایستگاه‌های حرفه‌ای مکاترونیک، هیدرولیک و پنوماتیک قرار دارد.


برای شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های معاونت علمی ریاست جمهوری مستندات مورد نیاز ارسال و در مرحله «مستعد عضویت » هستیم که با توجه به فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای عضویت این مهم نیز در آینده‌ای نزدیک اتفاق خواهد افتاد.آقاجانی با بیان اینکه مجموعه مهندسی برق از پست فشار قوی ۶۳ به ۲۰ کیلوولت، آزمایشگاه‌های مدرن ماشین‌های الکتریکی به همراه آزمایشگاه تست فشار قوی با قابلیت ارائه خدمات پژوهشی بهره می‌برد، ادامه داد: در گروه مهندسی پزشکی نیز دستگاه‌های پاور لب و نورو فیدبک (۶ کاناله) یکی از مدرن‌ترین دستگاه‌های ثبت سیگنال‌های حیاتی مستقر و برای رشته عمران هم یکی از تجهیزات شاخص، دستگاه‌های تست تیر بتنی و دوربین‌های نقشه‌برداری توتال استیشن هستند.


راه‌اندازی آزمایشگاه همکار در حوزه «خودرو» و «برق و فناوری اطلاعات»


رئیس اداره خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر اظهار کرد: آزمایشگاه بتن و مصالح ساختمانی دقیق‌آزما اسپادانای عمران به عنوان آزمایشگاه همکار در مجموعه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان فعال هستند و در راستای راه‌اندازی آزمایشگاه همکار در حوزه «خودرو» و «برق و فناوری اطلاعات» اقدامات جدی صورت گرفته است.


وی به تبیین فعالیت اداره خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در سامانه‌های ساها و ساتا پرداخت و اضافه کرد: بارگذاری اطلاعات کارشناسان مجموعه و آزمایشگاه‌های تحت مسئولیت‌شان و تجهیزات پیشرفته به همراه خدمات قابل ارائه در سامانه ساها صورت گرفته است. نرخ تعرفه‌ها نیز به‌روزرسانی شده و عنوان کارگاه‌های تخصصی نیز روی سایت قرار دارد. اقدامات لازم در راستای متصل‌کردن درگاه به سامانه مالی صورت گرفته که با توجه به قابلیت سامانه ساها، برنامه آتی این دانشگاه ارائه خدمات و کارگاه‌های تخصصی به صورت آنلاین است به این صورت که فرد متقاضی می‌تواند از اقصی نقاط کشور برای درج سفارش اقدام کرده و پس از انجام خدمات نتایج برای او ارسال خواهد شد.


آقاجانی در پاسخ به این پرسش خبرنگار آنا که آیا در دوره مبارزه با کرونا موفق به تولید محصولات بهداشتی و درمانی شدید؟ گفت: اداره خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در دوره کرونا به ساخت محفظه ضدعفونی با قابلیت تنظیم دما برای محصولاتی مانند اوراق امتحانی و مستندات اداری اقدام کرد که با توجه به محدودیت‌های محصول، دمای محفظه به همراه مدت زمان انتظار آن قابل تنظیم بوده و این تجهیز تحویل اداره آموزش دانشگاه شده است.




بیشتر بخوانید:


دستگاه اندازه‌گیری رسانایی مصالح ساختمانی چه کارایی دارد؟


اختراعی که ضایعات ساخت‌وساز را کاهش می‌دهد


نقش داوری در کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضائی




رئیس اداره خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر درباره پیوستن به شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های معاونت علمی ریاست جمهوری یادآور شد: برای شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های معاونت علمی ریاست جمهوری مستندات مورد نیاز ارسال و در مرحله «مستعد عضویت » هستیم که با توجه به فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای عضویت این مهم نیز در آینده‌ای نزدیک اتفاق خواهد افتاد.


به گزارش آنا، نهمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان همزمان با اختتامیه نمایشگاه رویداد ملی «عصر امید» با معرفی و تجلیل از برگزیدگان جشنواره با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی و... به کار خود پایان داد.


انتهای پیام/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب