دانشجوی واحد تهران مرکز موفق به کسب «INV» از فدراسیون جهانی مخترعان شد
![26](/c-files/2022/06/07/0/1079501.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سید محمدمهدی عظیمی، موفق به کسب عنوان کد مختص مخترعان برتر دنیا شد و به عضویت رسمی و خاص فدراسیون مخترعان در سوئیس درآمد.
این مخترع برتر کشورمان که تاکنون موفق به کسب جوایز و مدال از مسابقات بینالمللی اختراعات و نمایشگاههای بینالمللی ابداعات و نوآوریها در کشورهای مختلف ازجمله پنسیلوانیای آمریکا، نورنبرگ آلمان، تورنتو کانادا، ژنو سوئیس، سئول کره جنوبی و لهستان شده است در مورد اهمیت عضویت با کد اختصاصی در فدراسیون جهانی به خبرنگار خبرگزاری آنا، گفت: تنها مخترعانی که دارای مدالهای جهانی در مسابقات معتبر بینالمللی و مورد تائید باشند، میتوانند برای عضویت در این نهاد بینالمللی که بالاترین مرجع رسمی مخترعین در دنیا است، درخواست دهند و مدتزمان ۳ ماه طول میکشد تا پرونده بررسی و تائید شود به همین دلیل این نوع عضویت بسیار سخت و محدود است.
وی افزود: اختراعی که آن را اخیراً به ثبت رساندهام، طراحی و ساخت نوعی موانع ترافیکی بزرگ بتنی است که با استفاده از نانوفنّاوری ساختهشده و به دلیل وجود مواد جاذب انرژی در ساخت آن و خاصیت ارتجاعی و انعطافپذیری داشتن، میتواند تا حدود بسیار زیادی انرژی حادثه و تصادف را کاهش دهد و جان انسانها را حفظ کند.
عظیمی اظهار کرد: این اختراع طراحی و ساخت نسل جدیدی از موانع ترافیکی بتنی بزرگراهی است که به مقدار قابل توجهی جلوی تلفات مالی و جانی ناشی از حوادث رانندگی را خواهد گرفت. این نوع موانع خاص بصورت پوسته ای توخالی از بتن های الیافی بسیار مقاوم و پرتوان با فناوری نانو ساخته شده است که از مواد خاکی جاذب انرژی ضربه پر میشود و در عین مقاومت بسیار بالای آن، هنگام تصادف بصورت دمپ انرژی کار کرده و اثرات ضربه را بسیار کاهش داده و خودرو را در مسیر خود هدایت میدهد. این عملکرد باعث میگردد جلوی تلفات انسانی و مرگ و میرهای هنگام تصادف کاهش یابد.
وی ادامه داد: قابلیت انعطاف پذیری و ایجاد مفصل در هنگام حادثه از کارایی های اختراع بوده و عملکرد آن موقع تصادف بصورت جذب انرژی ضربه و کاهش اثرات آن است. این محصول پس از ماهها مطالعات آزمایشگاهی، تحلیلهای نرم افزاری، تستهای میدانی و کارگاهی با موفقیت تولید نهایی شده است و قابلیت ارائه در فیسینگ نماهای مختلف است.
مخترع برنده مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات تورنتو کانادا و پیتسبورگ آمریکا در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم که در سال مزین به تولید دانش بنیان با حمایتهایی که از این اختراع میشود انجام داد، شاهد تولید انبوه باشیم.
لازم به ذکر است، سرتیفیکت عضویت و نیز کد مختص این مخترع IR2022MAY992MCXA در وبسایت رسمی فدراسیون بینالمللی مخترعان ثبت شده است.
گفتنی است؛ لینک این عضویت مهم نیز https://www.ifia.com/inv/ir2022may992mcxa/ است.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/
![Switzerland Switzerland](/client/themes/fa/main/img/flags/ch.gif)