دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 خرداد 1401 - 09:52
رویداد عصر امید/ ۲۸۷

برنامه تخصصی بازار سرمایه در تلفیق هوش مصنوعی

مدیرعامل شرکت کَندل گفت: به‌عنوان اولین پلتفرم تخصصی بازار سرمایه که پنج بازار را پوشش می‌دهد، در زمینه تلفیق هوش مصنوعی در بازار مالی فعالیت می‌کنیم.
کد خبر : 662181
پلتفرم تخصصی بازار سرمایه در زمینه تلفیق هوش مصنوعی



نفیسه صادقی مدیرعامل شرکت کَندل و عضو سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در حاشیه برگزاری رویداد ملی عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی به خبرنگار آنا گفت: شرکت مسئولیت محدود ما به‌نام راهنمای تجارت کَندل از ۲۵ خرداد سال ۱۳۹۹ تأسیس شد. همان موقع شروع به استخدام نیرو کردیم و در کمتر از ۶ ماه در حالی که هنوز برنامه خود را به بازار ارائه نکرده بودیم، توانستیم خودمان را از نظر فنی اثبات کنیم و دانش‌بنیان شدیم.


وی افزود: ۹ آذر ۱۳۹۹ نخستین نسخه برنامه خود را به بازار ارائه کردیم و اکنون بیش از ۵۰ هزار کاربر داریم. به‌عنوان نخستین پلتفرم تخصصی بازار سرمایه که پنج بازار را پوشش می‌دهد، در زمینه تلفیق هوش مصنوعی در بازار مالی فعالیت می‌کنیم. برنامه‌های مشابه بسیاری در بازار ایران در این حوزه فعالیت می‌کنند؛ اما سعی کردیم درخصوص یکی از مهم‌ترین کمبودها یعنی کاور گسترده بازار کار کنیم. بازار بورس تهران، نیویورک، ارزهای دیجیتال یا رمز ارزها، فارکس یا جفت ارزها و بازار بورس کالا که نفت، طلا، فلزات اساسی و ... را به صورت هم‌زمان پوشش می‌دهیم.


این پژوهشگر ادامه داد: آیتم‌های بعدی نرم‌افزار این است که وقتی به کاربر پیشنهاد می‌دهیم، این پیشنهادها هم از طریق خودمان صورت می‌گیرد، هم اینکه کاربر می‌تواند با بیش از ۱۰۰ ابزاری که در برنامه وجود دارد، حتی اگر دانشی نداشته باشد، کافی است آن ابزار را انتخاب کند و خروجی برای او به نمایش درخواهد آمد. در صورتی که خیلی از ابزارهای تحلیل تکنیکال هستند که باید نسبت به آن شناخت باشد تا بتوان آن را ترسیم کرد. مزیت‌های دیگر برنامه مشاهده تاریخچه است که روی هر سهم مثلاً سهم شبنا، اگر کاربر گزینه تاریخچه سیگنال را بزند می‌تواند همه پیشنهاداتی که از سال ۱۴۰۰ راجع به شبنا دادیم را ببیند و متوجه شود که پیشنهادهای ما تا چه حد صحیح یا غلط بوده و به این طریق سعی کردیم برای او ایجاد اطمینان کنیم.


صادقی بیان کرد: اکنون در فضای سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب دفتر اختصاصی داریم و با وجود اینکه ۱۲ کارمند داریم؛ اما سعی می‌کنیم از حوزه دانشگاه خارج نشویم. یکی از دلایلی که در این رویداد شرکت کردیم حضور دانشجویان و اساتید است که در اینجا هم به‌عنوان غرفه‌دار و هم بازدیدکننده شرکت می‌کنند و این امر باعث شبکه‌سازی ما در حوزه علمی کشور می‌شود. قصد ما این است که بازارهای مالی را که پیش از این به‌صورت سنتی در آن‌ها فعالیت می‌شد را با هوش مصنوعی و تکنولوژی‌های نوین تلفیق کنیم. حضور در این نمایشگاه تجربه بسیار خوبی برای ما بود. خدا را شکر با غرفه‌های دیگر ارتباط برقرار کردیم، از جمله یک صرافی که بچه‌های دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد کرده بودند و در کل تعامل‌های خوبی داشتیم.


برنامه تخصصی بازار سرمایه در تلفیق هوش مصنوعی


وی خاطرنشان کرد: امیدوارم این ارتباطات حتی بعد از اتمام نمایشگاه هم تداوم داشته باشد. اگر این امکان وجود داشته باشد که از طریق روابط عمومی دانشگاه بتوانیم با قشر وسیعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی چه در زمینه انتقال دانش، چه در زمینه استفاده از برنامه‌ها با سرویس‌ها و پیشنهادات خاص ارتباط بگیریم، در این صورت می‌فهمیم از کجا باید شروع کنیم و با چه کسانی ارتباط بگیریم.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.


انتهای پیام/۱۱۰/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب