معرفی ۱۲ سامانه کاربردی تحتوب در رویداد ملی عصر امید
یوسف صداقت مدیر مجموعه عصر دانش پویا در حاشیه برگزاری رویداد «عصر امید» دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با بیان اینکه امروزه حوزه فناوری اطلاعات یکی از پرطرفدارترین و جذابترین موضوع روز دنیای تکنولوژی است، اظهار کرد: حوزه فناوری اطلاعات ظرفیتهای درآمدزایی بسیاری را در خود نهفته دارد و پردرآمدترین مشاغل دنیا با آیتی و تکنولوژی در ارتباط بوده و افراد زیادی در سراسر دنیا از این راه در حال کسب درآمد هستند.
وی با بیان اینکه سامانههای خدمات الکترونیکی پیشرفته، تجلی تحقق تحول دیجیتال و نشاندهنده بلوغ زیرساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در هر کشوری هستند، عنوان کرد: استفاده از سامانههای تحت وب برای تمام سازمانها، شرکتها و بهویژه دانشگاهها و مراکز آموزشی یک ضرورت است و این درحالی است که ارتقای مستمر این سیستمها و بهویژه یکپارچهسازی سامانهها برای سازماندهی اطلاعات و سرعتبخشی به روند اجرای امور ضروری است.
رئیس کارگروه فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه این کارگروه با پلتفرم مدیریت یکپارچه سامانههای دانشگاهی در رویداد ملی عصر امید حاضر شده است، درباره این پلتفرم گفت: این پلتفرم دارای ۱۲ سامانه پرکاربرد آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، فرهنگی، اقتصادی، دانشبنیان، مهارتی، درآمدزایی در قالب یک نرم افزار یکپارچه است.
بیشتر بخوانید:
تولید انبوه سوخت سبز اقتصاد ایران را شکوفا میکند
رفع مشکل مدیریت منابع آبی کشور با سیستم هوشمند آبیاری
تولید پمپهای سرعتگیر فشار بالا در شرایط تحریم
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تشریح چگونگی عملکرد برخی سامانههای یادشده توضیح داد: یکی از سامانههای این پلتفرم، سامانه «فروشگاهیار» است که مرجعی برای معرفی و فروش اینترنتی محصولات و خدمات کارآفرینان و کسب و کارهاست.
صداقت افزود: سامانه دیگر، سامانه خدمات دانشجویی به نام «دانشجویار» است که تمامی امور مربوط به دانشجو از زمان ورود به دانشگاه تا دانشآموختگی از قبیل ارتباط با کارشناس، مدیرگروه، ارائه درخواست و پیگیری آن را پوشش میدهد.
وی سامانه دیگر را سامانه «کنفرانسیار» معرفی و اضافه کرد: در این سامانه همه موارد مربوط به اطلاعرسانی، مدیریت و برگزاری کنفرانسها و همایشهای ملی و بینالمللی اعم از معرفی کنفرانس، محورها، زمان برگزاری، اخبار، چگونگی شرکت در رویداد و.... به صورت کامل معرفی میشود.
شرکتکننده در رویداد ملی عصر امید با اشاره به اینکه عملکرد تمام سامانههای پلتفرم عصر دانش پویا توسط متخصصان اهل فن و بهویژه مسئولان ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مورد بازبینی قرار گرفته است، بیان کرد: برخی از معاونین سازمان مرکزی دانشگاه به طور جداگانه سامانه ارائه شده در این پلتفرم که مرتبط با فعالیت حوزههای خود بود را رصد و مورد بررسی قرار دادند.
این مقام مسئول با اشاره به بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای انسانی و زیرساختی موجود برای پیشبرد امور کارگروه فناوری اطلاعات مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در زمینه ارائه سامانههای مختلف دانشگاهی از گذشته تاکنون پیشرو بوده که اوج این فعالیتها در دوران کرونا نمود پیدا کرد و در حال گسترش و ارائه نرمافزارهای بهروز و بسیار مورد استفاده دانشگاهی و سازمانی است.
وی ادامه داد: این کارگروه متشکل از هیئت علمیهای فناور، استادان، دانشجویان، فارغالتحصیلان دانشگاهی و شرکتها و متخصصان در این حوزه است.
محسن کاظمی عضو دیگر کارگروه فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و از اعضای اصلی و اجرایی مجموعه عصر دانش پویا با اشاره به اینکه این سامانه در رویداد ملی عصر امید بسترساز معرفی و فروش محصولات و خدمات ارائه شده شرکتها و دانشگاههای مختلف حاضر در سامانه کارشاپ به آدرس www.kaarshop.ir در رویداد بود، توضیح داد: خوشبختانه با تأیید مدیران سازمانی دانشگاه و رویداد و نیز استقبال شرکتکنندگان حاضر در رویداد عصر امید، بخش اعظمی از محصولات در این پلتفرم فروشگاهی بارگذاری شده و به زودی مورد استفاده مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و سایر تولیدکنندگان قرار میگیرد.
وی افزود: آدرس اینترنتی سامانه یکپارچه عصر دانش پویا به صورت www.AsreDaneshpouya.ir در دسترس بوده و تمامی سامانههای این مجموعه قابلیتهای بالایی برای تأمین نیازهای دانشگاهها و سازمانها دارند و میتواند بخش زیادی از امور مربوط به دانشجویان، فارغالتحصیلان و کارآفرینان در حوزه فناوری اطلاعات را برطرف کند.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی که با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد با برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/