دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 خرداد 1401 - 09:08
رویداد «عصر امید»/ ۲۱۵

نخستین کارگزار ارزیابی دانش‌بنیان چه فعالیت‌هایی دارد؟

ارزیابی‌های محصولات دانش‌بنیان بر اساس دسته‌های فناوریرئیس هیئت‌مدیره شرکت دانش‌بنیان داده‌پردازان بهینه امید خلیج‌فارس از حضور نخستین و تنهاترین کارگزار ارزیابی دانش‌بنیان در رویداد ملی عصر امید خبر داد.
کد خبر : 661778
شرکت

حسن مزارعی در حاشیه برگزاری نمایشگاه رویداد عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران که با نخستین و تنهاترین کارگزار ارزیابی دانش‌بنیان در این رویداد شرکت کرده است به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: حوزه فعالیت‌های شرکت دانش‌بنیان داده‌پردازان بهینه امید خلیج‌فارس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر شامل تجاری‌سازی فناوری، توانمندسازی شرکت‌ها و واحدهای فناور، عارضه‌یابی، آماربرداری، تجزیه‌وتحلیل آماری، به‌هنگام سازی نقشه‌های آماری، ارزیابی فنی و مالی شرکت‌ها به‌عنوان کارگزار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در منطقه جنوب کشور است.


وی افزود: فعالیت‌های این شرکت استان‌های بوشهر، فارس، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را شامل می‌شود و اعطای برند دانش‌بنیان، افزایش بهره‌وری سازمانی و برگزاری دوره‌های آموزش کاربردی برای شرکت‌های دانش‌بنیان از دیگر فعالیت‌های این شرکت است.


رئیس هیئت‌مدیره شرکت دانش‌بنیان داده‌پردازان بهینه امید خلیج‌فارس با تشریح خدمات این شرکت به سایر شرکت‌ها گفت: خدمات این شرکت شامل ارزیابی‌های محصولات دانش‌بنیان بر اساس دسته‌های فناوری و درخواست شرکت‌ها به سفارش کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارائه می‌شود. از دیگر خدمات ارائه‌شده توسط شرکت، خدمات توانمندسازی و تجاری ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناوری است. سال ۹۹ بیش از ۲۵۰ شرکت دانش‌بنیان توسط این شرکت مورد ارزیابی قرار گرفته و اکنون بیش از ۴۰ شرکت دانش‌بنیان در استان بوشهر و بیش از ۱۷۰ واحد فناور در پارک علم و فناوری و مراکز رشد تابعه در حال فعالیت بوده که به‌عنوان مشتریان فعال متقاضی دریافت خدمت هستند.


مزارعی ادامه داد: از خدمات ارائه‌شده این شرکت درآمدی حدود ۵ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال حاصل‌شده که با توجه به خدمات متنوع و وجود شرکت‌های متقاضی، این مبلغ افزایش خواهد یافت. یکی از حوزه‌های تخصصی فعالیت شرکت اکنون کمک به زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان برای تجاری‌سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور مستقر در اکوسیستم فناوری و نوآوری است.


وی اضافه کرد: در این راستا تیم تخصصی شرکت که همگی از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بوده با ارائه خدمات تجاری‌سازی و توانمندسازی تخصصی کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و فناورانه؛ برگزاری نشست‌های تخصصی؛ برگزاری نشست‌های تخصصی معرفی خدمات بروکرها و تسهیلگران حوزه کسب‌وکار؛ ارائه مشاوره‌های ویژه کسب‌وکارها؛ ارائه خدمات عارضه‌یابی؛ برگزاری رویدادهای نیاز فناورانه؛ رویدادهای ایده پردازی و نحوی ورود دانشجویان و نخبگان به بازار کار کمک شایانی به توسعه کسب‌وکارها نوآور و فناور به‌ویژه دانش‌بنیان در اکوسیستم نوآوری و فناوری استان بوشهر کرده و مدل مشارکت در فروش و درآمد با این شرکت مطابق با آیین‌نامه سراهای نوآوری است.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال‌آفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامه‌ریزی شده است.


رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۲۱/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب