فیروزی: دولت ملزم به ارائه خدمات به دانشبنیانها است/قانون «جهش تولید دانشبنیان» حلاّل بسیاری از مشکلات
حجتالله فیروزی عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا درباره قانون جهش تولید دانشبنیان اظهار کرد: از همان ابتدای مجلس، یکی از کارهای خوبی که کمیسیون صنایع و معادن آغاز کرد، موضوع قانون جهش تولید دانشبنیان بود، این طرح ابتدا در کمیسیون صنایع و معادن کار خود را پیش برد و نهایتاً به دلیل اینکه موضوع آن مربوط به امور آموزشی است، به این کمیسیون ارجاع شد تا چکشکاریهای تکمیلی روی آن انجام شود.
وی ادامه داد: پس از ارجاع طرح، کمیسیون آموزش کمیسیون اصلی و کمیسیون صنایع کمیسیون فرعی برای بررسی این طرح بودند که با اتمام کار در اواخر سال گذشته وارد صحن مجلس شد و با رأی مثبت نمایندگان به تصویب رسید، مجلس در حوزه تولیدات دانشبنیان به وظیفه خود مبنی بر قانونگذاری و ریلگذاری عمل کرده است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان کرد: قانون جهش تولید دانشبنیان جزو قوانین بسیار خوب و حمایتگر در عرصه تولیدات دانشبنیان است، زیرا از حیث تسهیلات و الزام دستگاههای اجرایی برای استفاده از ظرفیت دانشبنیانها، مسیر را مشخص کرده است، این قانون علاوه بر الزام نهادهای ذیربط به خدماترسانی به دانشبنیانها، شرایط را برای تسهیلات ارزانقیمت برای آنها فراهم کرده است.
فیروزی با اشاره به اینکه ریلگذاری مجلس در عرصه حمایت از شرکتهای دانشبنیان بسیار خوب بوده است، گفت: در سالجاری نیز که توسط رهبر معظم انقلاب، سال تولید دانشبنیان نامگذاری شده است، جلسات متعددی هم با معاون علمی و فناوری رئیسجمهور و هم با وزیر صمت به عنوان متولی امر صنعت کشور و هم با وزیر ارتباطات به عنوان متولی امر فناوریهای ارتباطاتی داشتهایم.
وی ادامه داد: در این جلسات دولت را تشویق کردیم تا بتواند از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان استفاده لازم را ببرد، اما چند نکته حائز اهمیت است، بخشی که مربوط به دولت است؛ یعنی شرکتها و مجموعههای دولتی، قانون خاص خودشان را دارند که اختیارات لازم را هم دریافت کردهاند، بخش دیگر شرکتهای خصوصی هستند که نیاز است اعتمادسازی لازم را نسبت به مخاطبان خود انجام دهند.
فیروزی ادامه داد: شرکتهای دانشبنیان باید اعتماد مخاطبین خود را با ارائه خدمات خوب جلب کنند، البته مجلس در قانون جهش تولید دانشبنیان که قانونی بسیار مدرن است، مشوقهایی مانند معافیت مالیاتی و تسهیلات در نظر گرفته، ما در قانون حتی این اجازه را به دستگاههای دولتی دادهایم تا ظرفیتهای خود را در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار دهند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان خاطر نشان کرد: معتقدم اگر قانون جهش تولید دانشبنیان که در مجلس سیزدهم تصویب شده، به خوبی توسط رسانهها معرفی و از سوی دستگاههای اجرایی نیز به درستی اجرا شود، شاید در حل بسیاری از مشکلات مؤثر باشد.
انتهای پیام/۴۰۱۳/
انتهای پیام/