افزایش ماندگاری گوجه فرنگی بدون استفاده از یخچال/ وقتی گوجه با انرژی خورشید خشک و طعمدار میشود
جمیله دهقان منتخب اصلی و شرکتکننده در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» که با طرح «خشک کردن گوجه فرنگی» در این رویداد حضور یافته است، درباره راهکار جلوگیری از فاسدشدن رب اظهار کرد: استان بوشهر قطب تولید گوجه فرنگی در کشور به شمار میرود و گوجه فراوان با قیمت مناسب به دست میآید.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه گوجه فرنگی محصول فاسدشدنی است و حتی بعد از تبدیل به رب باید مواد افزودنی به آن اضافه شود تا فاسد نشود؛ بنابراین طرح «خشک کردن گوجه فرنگی» را ارائه کردیم و یا تحقق این طرح، ماندگاری گوجه فرنگی بالا میرود و حجم آن نیز کمتر خواهد شد و در این صورت نیاز به یخچال هم نداریم.
بیشتر بخوانید:
ایجاد بستری بومی، امن و انعطافپذیر برای تحلیل علمی دادهها
ماشینآلات تولید مس در انتظار سرمایهگذار
دستگاهی برای ساخت تغذیه و تنظیم برنامه آبیاری گلخانهداران
امکانسنجی آنلاین فنی و اقتصادی طرحهای بازار بهینهسازی انرژی
مجری طرح «خشککردن گوجه فرنگی» مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر عنوان کرد: از سوی دیگر به دلیل اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر کنار زمینهای کشاورزی قرار گرفته است؛ بنابراین هزینهای برای ارسال گوجه فرنگی به کارخانه وجود ندارد و قادر خواهیم بود به دلیل فراوانی گوجه در منطقه با قیمت مناسب این محصول را خشک کنیم.
دهقان مطرح کرد: ممکن است با ارسال بار سنگین گوجه فرنگی از بوشهر به تهران محتویات بار فاسد و خراب شود؛ اما با خشککردن گوجه فرنگی این محصول سالم به مقصد میرسد.
وی توضیح داد: مزیت دیگر «خشککردن گوجه فرنگی» آن است که با توجه به آب و هوای گرم اقلیم میتوانیم این محصول را بدون دستگاه خشک و حتی لازم نیست از انرژی برق استفاده کنیم.
طراح «خشککردن گوجه فرنگی» که با حمایت مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در رویداد عصر امید حضور دارد، تشریح کرد: با توجه به وفور گوجه فرنگی در منطقه با این ایده هزینه حمل و نقل کاهش مییابد و موجب میشود از انرژی خورشیدی استفاده بهینه کنیم و با توجه به اینکه گمرکات استان بوشهر حیاتی و مهم است بهراحتی میتوانیم این محصول را به کشورهای عربی صادر کنیم.
دهقان اضافه کرد: برای استفاده از محصولات غذایی میتوان از گوجههای خشک طعمدار هم استفاده کرد.
وی ارزیابی خود را از رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی «عصر امید» اینگونه شرح داد: حضور نخبگان، ایدهپردازان و مخترعان کنار یکدیگر فرصت مناسبی برای آشنایی بیشتر است و بسیاری از اختراعاتی که ثبت نشده، با رویداد گام دوم به ثبت اختراع نزدیکتر و سرمایهگذاران هم به سرمایهگذاری ترغیب میشوند.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامهریزی شده است.
رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/