ساخت دستگاه محافظ مرکزی ساختمان با قابلیتهای ویژه
رضا ساکی طراح و سازنده چند دستگاه فناورانه در حوزه مهندسی برق که با ساخت محافظ مرکزی ساختمان به عنوان برگزیده دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در رویداد ملی عصر امید شرکت کرده است در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا، درباره محصول تولیدی خود میگوید.
بیشتر بخوانید:
عایقی که جای قیرگونی را در صنعت ساختمان گرفت
«هواکشت» پیشرفتهترین روش کشتهای گلخانهای و بیوتکنولوژی
جزئیاتی از طرح فناورانه «رادیاتور الاستیکی سیار هوشمند در برابر نشتی»
سامانه چندمنظوره اندازهگیری خواص محصولات کشاورزی
استادیار و عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود اظهار کرد: دستگاه محافظ مرکزی ساختمان با قابلیتهای ویژه دارای کاربردهای گستردهای است و از دو جنبه نقش حفاظت و ایمنسازی را بر عهده دارد. جنبه اول حفاظت تجهیزات و لوازم الکتریکی ساختمان اعم از مصرفکنندگان و سیستم روشنایی و حفاظت از جان افراد است، جنبه دوم کمک به شبکه توزیع در راستای حفاظت در برابر گذراها، انجام برنامه پاسخگویی بار و مدیریت متمرکز انرژی است.
وی اضافه کرد: علاوه بر مزایای گفته شده، دستگاه دارای این قابلیت است که با فراهم آوردن خط جریان مستقیم مصرف کنندگان فشارضیعف را بدون داشتن منبع مستقل تغذیه کند که در تمام مجتمعهای مسکونی- اداری و تجاری اعم از ساختمانهای کوچک و برجهای بلندمرتبه قابل بهرهبرداری و استفاده است.
برگزیده استانی رویداد عصر امید، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی را یکی از بهترین و خلاقانهترین ایدههای پژوهشی و فناورانه در سالهای اخیر عنوان کرد و گفت: برگزاری این رویداد علمی زمینهساز تشکیل نخستین دانشگاه هدفمند و کارآفرین در کشور است و با توجه به هوش و خلاقیت و ایدههای فراوان در دانشجویان ایرانی میتواند به جهتدهی و متمرکزکردن آنها در دانشگاه آزاد اسلامی کمک کند.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان این قابلیت را دارد که بتواند توسط هستهها و گروههای پژوهشی متشکل از اعضای هیئت علمی و دانشجویان، مشکلات و مسائل کشور را در حوزههای مختلف حل و با ایجاد انگیزه و سوق دادن دانشجویان و استادان به سمت پژوهشهای منجر به تولید گام مهمی در راستای تشکیل دانشگاه دانشبنیان و کارآفرین مطابق منویات مقام معظم رهبری ایجاد کند.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامهریزی شده است.
بیشتر بخوانید:
«ماژول نقشه برجستگی» چگونه عمل میکند؟
گردشگری خلاق و توسعه پایدار با رهکارهای خاص
بومیسازی مواد اولیه «مهندسی بافت»
رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/