خاطرات تلخ دوران کرونا در «آبله میمون» تکرار نخواهد شد
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا از مصراوی، شیرین النصیری گفت: آبله میمون از سال ۱۹۷۰ شناخته شده و بیماری سادهای است که علائم شدیدی ایجاد نمیکند.
وی با بیان اینکه شیوع بیماری در مرکز و غرب آفریقا معمول است و آنچه مشاهده میشود، تغییر الگوی آبله میمون است که تاکنون در ۱۸ کشور شیوع یافته، افزود: از ماه می ۲۳ هزار و ۱۳۱ مورد تأیید شده و ۱۰۶ مورد مشکوک گزارش شده است.
مسئول ارشد سازمان جهانی بهداشت عنوان کرد: آنچه در حال حاضر شاهدیم شیوع ویروس آبله میمون در جایی خارج از موطن اصلی خود است و آنچه در حال گسترش است از نوع ساده بهشمار میرود که تاکنون فوتی نداشته و عوارض آن کم است.
النصیری درباره واکسن آبله میمون گفت: واکسن این ویروس دو نوع است؛ نخست که برای آبله استفاده میشود، زیرا از خانواده ویروسی یکسانی و ۹۵ درصد در برابر آبله میمون مؤثر است و دوم، یک واکسن تایید شده دیگر است.
مسئول پزشکی واحد آمادگی و پیشگیری از خطر عفونت در سازمان جهانی بهداشت تصریح داد: خاطرات تلخ دوران کرونا در زمینه آبله میمون بهدلیل وجود درمان، واکسن و راههای شناخته شده دیگر قابل پیشگیری است، درحالیکه کرونا پیشتر شناخته شده نبود و واکسنی هم وجود نداشت.
انتهای پیام/۴۰۳۳/
انتهای پیام/