دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آنچه در رویداد «عصر امید» خواهید دید/۶۹؛

زخم‌پوش هیدروژل نانو چیست؟/ تولیدی که زخم‌های بستر، دیابتی و سرطان را بهتر می‌کند

محمودی، شرکت‌کننده رویداد عصر امید از تولید نمونه اولیه زخم‌پوش هیدروژل نانو برای التیام زخم‌های بستر، زخم‌های دیابتی و سرطان، خبر داد.
کد خبر : 660923
زخم پوش

محبوبه محمودی، رئیس هیئت مدیره شرکت زخم‌پوش‌های نوین آرامی که با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد فعالیت می‌کند در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در معرفی محصول و ایده این شرکت که در زمینه تجهیزات پزشکی فعالیت دارد، خاطرنشان کرد: بیشترین فعالیت‌مان روی زخم‌پوش‌ها است. این نوع زخم‌پوش‌ها نوع هیدروژنی هستند که در حال حاضر دیگر وارد کشور نمی‌شود و برای زخم‌های بستر، زخم‌های دیابتی و سرطان مورد نیاز است.


وی افزود: البته هنوز در مراحل اولیه‌اش هستیم و در حال گرفتن مجوز از تجهیزات پزشکی و سازمان‌های مرتبط با آن هستیم. بنابراین هنوز به مرحله تولید نرسیده‌ایم. البته تست حیوانی آن در آزمایشگاه انجام شده و جواب گرفتیم و جوابمان هم در حدی بوده که در زمانی کوتاه زخم را روی رَت آزمایش کردیم و درمان انجام شده است.


این فناور با اشاره به اینکه مجوزهای دیگری نیز منجمله کد اخلاق انسانی را اخذ کرده‌ایم، اظهار کرد: در حال حاضر این زخم‌پوش را روی انسان تست می‌کنیم که إن‌شاءالله جواب بگیریم و با دو، سه بیمارستان در یزد قرارداد بستیم و روی بیماران متفاوت از دیابت تا زخم سوختگی و انواع و اقسام زخم‌ها داریم این زخم‌پوش را تست می‌کنیم.


وی ادامه داد: البته با شرکت‌هایی هم صحبت کرده‌ایم چون اتاق تمیز و مواردی از این دست نیاز است که هزینه‌های خیلی بالا دارد، با آنها نیز قرارداد می‌بندیم تا خط تولید را راه بیندازیم که مجوزهای تجهیزات پزشکی را به راحتی بتوانیم بگیریم.


محمودی در توضیح کاربرد زخم‌پوش‌ها گفت: این محصول زخم بستر، دیابتی، سوختگی، همه این زخم‌ها را مداوا می‌کند. با توجه به خاصیتی که این زخم‌پوش دارد و ما چند نوع زخم‌پوش داریم ولی آن نوعی که بیشتر روی آن فعالیت می‌کنیم، نوع زخم‌پوشی است که هم تکنولوژی نانو دارد و هم اینکه از هیدروژل تشکیل شده است.


وی افزود: یعنی نانوذراتی را به نحوی در هیدروژل کپسوله کردیم که آن نانوذراتی که کپسوله کردیم حاوی داروی گیاهی برای درمان زخم هستند و با توجه به این تکنولوژی نانو که به کار بردیم. رهایش کنترل شده و آهسته آن داروی گیاهی را برعهده دارد و بنابراین درمان را می‌تواند به صورت آهسته آهسته جلو ببرد و اثربخشی آن دارو را که به صورت نانو استفاده کرده‌ایم جوابگو باشد.


این فناور افزود: بر روی این محصول، یک ثبت علمی داریم که سازمان پژوهش‌های تهران کار را ارزیابی کرده، ثبت اختراع سازمان پژوهش‌ها را داریم. در بحث مقاله و کنفرانس و ... کار ما جزو کنفرانس‌های برتر امیرکبیر شده است. در حال حاضر نیز در کنار تست‌های انسانی، تست‌های سلولی‌اش را انجام می‌دهیم تا خیال‌مان راحت شود که این زخم‌پوش ما همه‌جوره جواب می‌دهد.


وی در رابطه با ارزیابی رویداد گام دوم دانشگاه آن را صد در صد موثر دانست و اظهار کرد: قبل از اینکه بحث رویداد دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شود، مجبور بودیم به پارک‌های علمی و فناوری در جست‌وجوی سرمایه‌گذار برویم. در ایام عید دو جلسه با نماینده مجلس استان داشتم و مراحل کار را مقداری برای من آسان کردند و سرمایه‌گذار معرفی کردند.


وی افزود: اما اگر امکاناتی باشد که ما از سمت مؤسسه و سازمان خودمان حمایت شویم و بتوانیم کارمان را به نمایش بگذاریم و بازدیدکننده‌هایی در سطح عالی بیایند، بازدیدکننده‌هایی که متخصص باشند، مسلماً ما علم و دانش فنی‌اش را داریم ولی کار بازار کار ما نیست. مسلماً با شرکت در این رویداد این امکان هست که با سرمایه‌گذاران ارتباط گرفته و درباره سرمایه‌گذاری در مورد محصول خود با آنها مذاکره و گفت‌وگو کنیم.


گفتنی است، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شعار «عصر امید» از هشتم تا یازدهم خرداد در مصلای تهران برگزار می‌شود و میزبان ۳ هزار شرکت دانش‌بنیان، آزمایشگاه و زیرساخت، گروه پژوهشی و استارت‌آپ است.


انتهای پیام/۴۱۶۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب