تبیین ماهیت جنگ سایبری و راههای مقابله با آن
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مراغه، سردار امیر مقدمی در سومین کنفرانس ملی پدافند سایبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه از دانشگاهیان و پژوهشگران خواست تا از منظر حقوق بینالملل ساختار و ماهیت جنگ سایبری و راههای مقابله با آن را مورد مطالعه، تحقیق و تبیین کنند.
این مسئول تأکید کرد که در هیچ برههای نباید دشمن را دست کم بگیریم، یهخصوص در عصر سرعت تکنولوژی و فناوری اطلاعات که آسیبپذیری حوزههای فعال یک کشور را نیز تحت تأثیر قرار میدهد. دشمن مترصد یافتن راههای نفوذ، تسخیر و تحریف ساختارهای بنیادی نظام است و یک لحظه از پای نخواهد نشست.
وی افزود: برای جلوگیری از بروز مشکلات روزمره مردم در امور ضروری اداری و خدماتی و جلوگیری از حملات احتمالی سایبری راهکارهای ثانوی و ثالثی پیشبینی شده و علاوه بر آن نیز رزمایشهایی نیز در این زمینه برگزار شده است.
قائم مقام سازمان پدافند غیرعامل کشور اظهار کرد: با توجه به اهمیت اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در حوزه اینترنت، نقاط آسیبپذیر شناسایی شده و راهکارهای لازم برای مقابله با قطعی احتمالی آن پیشبینی شده است.
باید شکل و ساختار ابزارهای ممنوعه مبارزه در فضای سایبری تعریف شود
مقدمی با توجه به حمله سایبری اخیر به سامانه سوخت کشور بیان کرد: هدف دشمن از این حمله از کارانداختن زیرساخت سوخترسانی و کشیدن مردم به مسیر اعتراض و راهاندازی اغتشاش بود که با درایت و هوشیاری حوزه پدافند غیرعامل و تمهید ساختارهای مقابله با این رویداد، ظرف چند ساعت وضعیت پیش آمده به حالت پایدار خود برگشت.
وی با تأکید بر اینکه باید شکل و ساختار ابزارهای ممنوعه مبارزه در فضای سایبری تعریف شود، بیان کرد: بهرغم پیشبینی منشور سازمان ملل برای جلوگیری از وقوع جنگ و اعلام قبل از هر جنگ؛ اما هیچ یک از این موارد و تعهدات بینالمللی در حوزه جنگ و حملات سایبری رعایت نمیشود.
به گزارش آنا، سومین کنفرانس ملی پدافند سایبری با رونمایی و ارائه ۲۴۰ مقاله از کل مجموع ۲۹۲ مقاله رسیده به دبیرخانه همایش و با قرائت پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد مراغه این دانشگاه برگزار شد.
دانشگاه آزاد اسلامی مراغه بزرگترین مرکز آموزش عالی شهرستان مراغه است.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/