چهلمین سالگرد دانشگاه آزاد، نقطه عطف تغییر پاردایم دانشگاه در عصر امید خواهد بود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در برنامه مجازی تبیین رویداد برای هزار شرکت و استارتاپ برگزیده، با اشاره به اهمیت رویداد ملی گام دوم و فرصت بی نظیر برای ایده پردازان و صاحبان کسب و کار گفت: اولین رویداد عصر امید در چهلمین سالگرد دانشگاه در هشتم تا یازدم خرداد ماه در محل مصلی تهران برگزار خواهد شد که هدف برگزاری این برنامه در مرحله اول شناساندان ظرفیتهای دانشگاه آزاد به خانواده دانشگاه است. با افتخار میگویم که با بیست سال تجربه صنعتی، توان و پتانسیل دانشگاه آزاد واقعا چشم نواز و حیرت انگیز است. دانشگاه آزاد، دانشگاهی پر از توان علمیاستادان، دانشجویان، زیرساختهای علمیو از همه مهتر توسعه و گستردگی کشوری است. این ظرفیت عظیمیرا که دانشگاه آزا در آموزش عالی شکل داده، به خوبی برای مردم تبیین نشده و یکی از کارکردهای رویداد عصر امید، به نمایش گذاشتن این عظمت در هشتم خرداد ماه است.
وی افزود: در مقایسه با رویدادهای فناورانه که در سطح کشور ایران تاکنون برگزار شده، رویداد عصر امید، بزرگترین و پرحجم ترین رویداد با حضور سه هزار شرکت، استارتاپ و زیرساخت است. این سه هزار محتوای برگزیده در کنار صندوقهای علم و فناوری و صنعت در مصلی تهران قرار خواهند گرفت و این ظرفیت عظیم برای عموم به نمایش درخواهد آمد. حضور سه هزار محتوای فاخر در رویداد، احساس بزرگ و قوی بودن را به خانواده دانشگاه آزاد خواهد داد. این احساس، بسیاری از کارها را در آینده جلو خواهد برد.
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری یادآور شد: نزدیک به بیست هزار شرکت ظرفیت حضور در رویداد را داشتند که از بین این تعداد، ۸۵۰۰ شرکت به کمیته مرکزی معرفی شدند و از میان آنها، بهترینها انتخاب و در مصلی حضور خواهند داشت. حدود ششصد رویداد و چالش در کل کشور برگزار شد و هزار شرکت از این رویدادها انتخاب و وارد عرصه رویداد ملی گام دوم شدند.
وی یادآور شد: نقطه ویژه زیست بوم فناوری، بسترسازی بهمرسانی برای شرکتهاست. تمام اتفاقات نوآورانه در دورهمیهای فناورانه روی داده است. بزرگان فناوری معتقدند که ترکیب خلاقانه چند فناوری، منتج به نوآوری میشود. یکی از اتفاقات مهم در رویداد عصر امید، برای نخستین بار هزار شرکت برگزیده در ده حوزه متنوع عرضه میشوند. در چنین بستری میبایست هم افزایی فناورانه ظرفیتها را شاهد باشیم تا نوآوری و تولیدات جدید خلق شود.
دکتر دهقانی فیروزآبادی افزود: با اطمینان عرض میکنم رویدادی با این ابعاد در کشور ایران تاکنون اتفاق نیافتاده و باید از این فرصت استفاده شود. دانشگاه آزاد بهترین آزمایشگاهها، کارگاهها و زیرساختها خود را در این نمایشگاه عرضه خواهد کرد. روسای و معاونین استانها و واحدهای دانشگاه آزاد موظفند بعد از بازگشت از برنامه رویداد، تفاهم نامه و قراداد همکاری بسته باشند. شرکتها باید از این فرصت استفاده کنند و از زیرساختهای موجود برای همکاری بهره ببرند. یکی دیگر از نقاط اتکای شرکتهای دانشگاه آزاد، ایدههای واقعی است که براساس نیازهای منطقه و جامعه شکل گرفته اند. بزرگترین منابع هر شرکتی دو چیز است، یک ایدههای خوب و دو تیم خوب. فرصت طلایی برای جذب استارتاپها در برنامه مهیا شده است. بیش از بیست صندوق، پارک علم و فناوری، صنایع بزرگ و رسانهها در این نمایشگاه حضور دارند تا این بهمرسانی به شکل اعلایی انجام شود. رویدادی با این ابعاد جذاب است و در دورههای آینده قطعا شرکت کنندگان برای حضور در رویداد رقابت سختی خواهند داشت.
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد در ادامه گفت: در دانشگاه آزاد اولویت همیشه آموزش بوده ولی در حال حاضر مجبور هستیم تا کارآفرین شده و تغییر نسل بدهیم. در این عرصه دانشگاه آزاد واقعا پیشرو است. رویداد امسال با هزینههای بسیار کم در حال برگزاری است ولی در سال آینده، یکی از رویدادهای گرانقیمت خواهد بود و شرکت کنندگان باید حضور خود را در رویداد نخست تثبیت کنند. احساس خودباوری و غرور در این نمایشگاه روی خواهد داد. تمامیمقامات، مسئولین، نهادهای حاکمیتی، حکومتی، خصوصی، صنایع و ... برای این نمایشگاه دعوت شده اند. صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد بیش از ۱۱۰۰ میلیارد تومان تفاهم نامه فرصت سرمایه گذاری امضا کرده و شرکتها و استارتاپها باید از این فرصت بی نظیر استفاده کنند؛ جاییکه بیش از بیست صندوق سرمایه گذار در رویداد حضور دارند.
وی یادآور شد: سرمایه اصلی شرکت فناور و خلاق، ایده است. این ایدهها باید به خوبی عرضه و معرفی شوند. شرکتها باید آماده و با برنامه وارد رویداد شوند. بدون شک بعد از رویداد، بهمرسانی میان شرکتها و استارتاپها و سرمایه گذاران افزایش چشمگیری خواهد داشت. رویداد عصر امید حرکت دانشگاه آزاد اسلامیدر گام دوم انقلاب اسلامیاست. ملاک ارزیابی عملکرد مدیران دانشگاه آزاد براساس فعالیت آنها در رویداد ملی گام دوم خواهد بود؛ چرا که دانشگاه چاره ای جز کارآفرین شدن ندارد و ما پیگیریها را بعد از رویداد نیز انجام خواهیم داد.
دکتردهقانی در پایان گفت: بازاریابی و تبلیغات در رویداد عصر امید برای شرکتها حیاتی است و باید توان بسیاری بر این موضوع بگذارند. مردم از نهاد دانشگاه دو خواسته انتظار داشتند، یک آنکه فرزندان شان را برای شغل آماده کنند و همچنین به آنها اعتبار اجتماعی بدهند. در حال حاضر این اتفاقات به خاطر دلایل مختلف دیگر روی نمیدهد. با مدرک دکترای و ارشد دیگر کاری بیرون از دانشگاه نیست. پس چاره کار چیست؟ چهل درصد آموزش عالی متعلق به دانشگاه آزاد است. چهل درصد دیگر نیز به دانشگاههای پیام نور، غیرانفاعی و علم کاربردی و بیست درصد دیگر برای وزارت علوم تعلق دارد. در این بین دانشگاه آزاد میخواهد برای بمردم تبیین کند که میخواهد برای فرزندانتان کسب و کار ایجاد کند و به آنها کارآفرینی بیاموزد. ۷۰ درصد از استادان دانشگاه آزاد، صاحبان کسب و کار هستند. برخی از دانشگاهها در جهان تا سال ۲۰۲۸ رزروهستند؛ چرا که دانشجو میداند وارد این دانشگاه بشود، میتواند صاحب کسب و کار شود. این مدل باید در دانشگاه هی ایران طراحی؛ پیاده سازی و اجرا شود. دانشگاه باید بازار کسب و کارها شوند. مردم باید بدانند که این رویه در دانشگاه آزاد شروع شده و بازسازی برند به خوبی باید برای مردم تبلیغ شود. مسئولیت مستقیم روسا و معاونین واحدها رساندن پیام تغییر ریل دانشگاه به جامعه است. چهلمین سالگرد دانشگاه آزاد، نقطه عطف تغییر پاردایم دانشگاه در عصر امید خواهد بود.
انتهای پیام/۴۰۴۰/
انتهای پیام/