طرح فضای امن در برابر ویروس به عنوان یکی از برگزیدگان مرحله اول رویداد علمی کنز انتخاب شد
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، طرح پژوهشی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند با موضوع ایجاد فضای امن در برابر ویروس به عنوان یکی از برگزیدگان مرحله اول رویداد علمی کنز در بخش سلامت و فناوری پزشکی انتخاب شد.
محسن خیرمند پاریزی دانشجوی دکتری معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به عنوان سرپرست تیم پژوهشی، ایدهپرداز و مسئول تحقیق و توسعه طراحی تحت حمایت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برای حضور و ارائه طرح در نمایشگاه دعوت شد.
تیم پژوهشی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در دستاوردی جدید با این طرح دانشبنیان به عنوان یکی از برگزیدگان مرحله اول رویداد علمی کنز انتخاب شد از دستاوردهای گذشته این طرح انتخاب به عنوان برنده جایزه انجمن معماری جهانی در دورههای سیوهشتم و سیونهم با دو طرح مختلف، فینالیست دومین رویداد روشنا، یکی از هفت طرح برتر استارتاپ ویکند پویش پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و پربازدیدترین طرح در بین برندگان سال ۲۰۲۱ سایت انجمن معماری جهانی اشاره کرد و در حال حاضر با تکمیل تیم پژوهشی و طراحی، با اضافه شدن متخصصان و مشاوران علمی به دنبال این است که مراحل ساخت و آزمایشهای سلامت و پزشکی و اجرایی شدن را طی کند.
این تیم در روزهای سهشنبه و چهارشنبه، بیستم و بیستویکم اردیبهشت ماه ساعت ۱۴ تا ۱۸ میزبان بازدیدکنندگان در کانتر طرح "استریلسازی فضا و وسایل به صورت در لحظه و همزمان با حضور و فعالیت کاربران" در پاویون بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) بودند.
یازدهمین نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری INOTEX 2022 هرساله توسط پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، میزبان کارآفرینان و صاحبنظران مطرح حوزه علم و فناوری است و در بخشهای گوناگون برگزار میشود. در این رویداد بزرگ، آخرین ترندهای نوآوری و فناوری که شامل سه دسته کلی هوشمندسازی، دیجیتال و توسعه پایدار است، مورد بررسی و نمایش قرار میگیرد. این نمایشگاه که برای دومین سال متوالی در ناحیه نوآوری پردیس برگزار میشود، تلاش میکند که علاوه بر معرفی فناوریهای روز به صنایع بزرگ و متوسط، مشتریان محصولات فناورانه را به تولیدکنندگان آنها متصل کرده و سرمایهگذاران را با فرصتهای سرمایهگذاری در طرحهای فناورانه یا شرکتهای خلاق آشنا کند.
اینوتکس در حالی یازدهمین دوره خود را تجربه میکند که اکنون تبدیل به بزرگترین رویداد نوآوری و فناوری در کشور شده است و هر ساله افتخار میزبانی بیش از 40 هزار مخاطب از سراسر جهان به صورت حضوری و مجازی را دارد.
رقابت علمی کنز(KANS: Knowledge Application and Notion for Society) با هدف ارائه راه حلهای مبتنی بر علم و فناوری برای مسائل پیش روی جوامع بشری و رقابت بین آنها توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) ایجاد گردیده است. درون مایهی اصلی رقابت علمی کنز، جستجوی بهترین راهکارهای علمی به منظور حل مسائلی است که جهان اسلام در آن با مشکل روبرو است و میتوان از طریق تبادل ایدههای علمی و فناورانه میان دانشمندان و پژوهشگران کمتر از ۴۵ سال جهان اسلام که دارای انگیزه و توانایی کافی میباشند گامی در جهت حل این مسائل بردارند.
در این دوره از رقابت کنز 658 اثر (سلامت و فناوری پزشکی 232 اثر، آب، محیط زیست و انرژی 229 اثر، معدن و صنایع معدنی 31 اثر، اقتصاد، بانکداری و تامین مالی 47 اثر، فناوری اطلاعات و ارتباطات 77 اثر و حمل و نقل 42 اثر) از 25 کشور جهان (ایران، بنگلادش، مصر، هند، اندونزی، عراق، اردن، قزاقستان، کنیا، قرقیزستان، مالزی، مالی، نیجریه، عمان، پاکستان، فلسطین، روسیه، سریلانکا، سوریه، تونس، ترکیه، ترکمنستان، ازبکستان، ویتنام و یمن) به دبیرخانه رقابت علمی کنز ارسال شد.
برای مطالعه اطلاعات تکمیلی در مورد نمایشگاه اینوتکس:
https://www.inotex.com/
رقابت کنز:
https://kans.mstfdn.org/
بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) :
https://mstfdn.org/
انتهای پیام/