دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 ارديبهشت 1401 - 11:11
خیرالدین:

حمایت از خروجی دانشگاه‌ها منجر به زایش پارک‌های علم و فناوری می‌شود

معاون فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: حمایت از خروجی دانشگاه‌ها منجر به زایش پارک‌های علم و فناوری می‌شود.
کد خبر : 657324
علی خیرالدین

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، علی خیرالدین صبح امروز در نشست معاونان پژوهشی دانشگاه‌های کشور که در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران اظهار کرد: ۵ محور در معاونت دانشگاه‌ها همچون پارک‌ها، دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، نت ورکینگ و نظام شبکه مطرح است.


وی افزود: باید در دانشگاه‌ها مراکز کارآفرینی و نوآوری شکل بگیرد و اگر دانشگاهی این مرکز را ندارد باید در ایجاد آن اهتمام داشته باشند زیرا اگر مراکز فناوری در دانشگاه‌ها وجود نداشته باشد اجازه تاسیس پردیس‌های علم و فناوری داده نخواهد شد.


معاون فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: اخیرا در بسیاری از استان‌ها دهکده فناوری و نوآوری شکل گرفته است و ۴۹ پارک‌های علم و فناوری، ۲۲۴ مرکز رشد و ۱۰ هزار و ۷۰۰ واحد فناور داریم که باید این تعداد افزایش پیدا کند.


خیرالدین بیان کرد: بسیاری از مدیران ما با مبانی فناوری آشنا نیستند که باید روسای دستگاه‌های اجرایی از این پارک‌ها بازدید داشته باشند و این اقدام برای اولین بار در دانشگاه شریف انجام شد و شاهد اتفاقات خوبی بودیم که با این اقدام فرهنگ‌سازی در حوزه فناوری و نوآوری شکل می‌گیرد.


وی ادامه داد: پنج پایه تشویقی مازاد بر ماده‌ ۵۵ باید در نظر گرفته شود به‌طور مثال برای اشتغال دانشجویان دکتری امتیاز در نظر گرفته شده است و علاوه‌بر آن ۳۲ مورد دیگر برای پایه تشویقی مدنظر قرار داده‌ایم.


معاون فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: پژوهش پیشران کشور، منجر به فناوری می‌شود بنابراین نقش دانشگاه در این زمینه بسیار حائز اهمیت است زیرا خروجی دانشگاه‌ها منجر به زایش پارک‌های علم و فناوری می‌شود.


خیرالدین افزود: تجاری‌سازی فناوری با اجرای طرح گرنت فناوری، اجرای طرح دستیار فناوری، خبرگان فناوری، گرنت مالکیت فکری و تدوین طرح بیمه فناوری و نوآری از سایر نکات حائز اهمیت برای معاونت ما خواهد بود.


انتهای پیام/۱۰۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب