دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 ارديبهشت 1401 - 00:09
در مسیر نخبه‌پروری(۱۱۰)/ خانی به آنا خبر داد؛

تولید مواد ضدعفونی بر پایه اتانول ۷۰ درصد از آبمیوه‌های تاریخ‌گذشته

طراحی، ساخت، نصب و راه‌اندازی سیستم «کوپیرولیز» با کارایی بالا عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: در دوره همه‌گیری کرونا موفق به تولید مواد ضدعفونی بر پایه الکل اتانول ۷۰ درصد از آبمیوه‌های تاریخ گذشته در شرکت دانش‌بنیان شدیم.
کد خبر : 657063
علی خانی

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ علی خانی مخترع، عضو فعال باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، هیئت علمی این دانشگاه در گروه شیمی و مهندسی شیمی، فارغ‌التحصیل دوره دکتری تخصصی رشته شیمی کاربردی گرایش مهندسی محیط زیست و مؤسس و مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه شیمی و مواد شیمیایی است.


دستگاه کوپیرولیز با کارایی بالا «نسل پیشرفته دستگاه پیرولیز» و دستگاه بازیافت پسماند بیمارستانی، دارویی و شیمیایی «نسل پیشرفته دستگاه زباله‌سوز بیمارستانی و دارویی» از اختراعات خانی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه است.




بیشتر بخوانید:


ثبت ۲ اختراع مکمل برای بازیافت پسماندها


زیرساخت‌های کلان برای اثرگذاری نخبگان تأمین شود


حل مشکل کودکان فلج مغزی با یک اختراع




خبرنگار خبرگزاری آنا در این شماره از پرونده «در مسیر نخبه‌پروری» با عضو فعال باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، هیئت علمی این دانشگاه در گروه شیمی و مهندسی شیمی و مؤسس و مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان در حوزه شیمی و مواد شیمیایی گفت‌وگو کرده و جزئیاتی از کارایی و کارکردها، عملکرد، فعالیت‌ها و برنامه‌های این شرکت دانش‌بنیان را جویا شده است.


این فعال و محقق در گفت‌وگو با خبرنگار آنا در معرفی شرکت دانش‌بنیان «طاهرشیمی» اظهار کرد: این شرکت فعال در حوزه شیمی و مواد شیمیایی با بیش از یک دهه تجربه در ارائه خدمات آموزشی، مشاوره‌ای، طراحی و همکاری علمی- تحقیقاتی با بخش‌های مختلف صنعت، اسفند ۱۳۹۷ و در شهر میانه به‌طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد و از سال ۱۳۹۹ مورد حمایت و وابسته به پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی است و از تیر ۱۴۰۰ به عنوان یک شرکت دانش‌بنیان زیر نظر و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته با رویکرد زیست محیطی فعالیت می‌کند.


تخصص اصلی شرکت دانش‌بنیان در حوزه شیمی، طراحی، ساخت، نصب و راه‌اندازی سیستم کوپیرولیز با کارایی بالا با مدل‌های مختلف برای بازیافت و تبدیل انواع پسماندهای ریجکتی شهری، بیمارستانی، صنعتی، کشاورزی و پالایشگاهی است.وی در پاسخ به این پرسش آنا مبنی بر اینکه از چه زمانی فعالیت خود را آغاز کردید و تاکنون چه موفقیت‌هایی در مسیر طی شده حاصل شده است؟ بیان کرد: به‌طور دقیق، فعالیت تولیدی در زمینه طراحی و ساخت محصول اصلی شرکت دانش‌بنیان (فعال در حوزه شیمی و مواد شیمیایی) از خرداد ۱۳۹۹ آغاز و نخستین محصول انحصاری به یک شرکت آلمانی- ایرانی فروخته شد.


خانی اضافه کرد: شرکت دانش‌بنیان «طاهرشیمی» اکنون به تکنولوژی کامل طراحی و ساخت محصولات انحصاری «سیستم بازیافت و تبدیل صفر تا صد پسماند شهری با تکنولوژی شیمی سبز طاهرشیمی»، «سیستم بازیافت و تبدیل پسماند بیمارستانی با تکنولوژی کوپیرولیز باکارایی بالا- مدل P»، «سیستم بازیافت و تبدیل پسماند کشاورزی با تکنولوژی کوپیرولیز باکارایی بالا- مدل W»، «سیستم بازیافت و تبدیل آبمیوه‌ها و خوراکی‌های تاریخ گذشته و ضایعات میوه به الکل» و طراحی و ساخت «سیستم بازیافت پسماندها و ضایعات پلیمری شهری و صنعتی و لجن نفتی پالایشگاه‌ها» دست یافته است.


عضو فعال باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برخی از دستاوردهای شرکت دانش‌بنیان متبوع خود را در زمینه طراحی، ساخت و نصب دستگاه‌های انحصاری را طراحی و ساخت باتری نیروی محرکه نیکل متال هیبرید شرکت آذر باتری ارومیه (۱۳۹۷)، مشاور طراحی و برداشت از معدن پرلیت میانه (۱۳۹۸)، مشاور طراحی و برداشت از معدن بور میانه (۱۳۹۸)، طراحی و ساخت سیستم کوپیرولیز ده تنی شرکت آلمانی- ایرانی فوکا (۱۳۹۹)، طراحی و ساخت سیستم کوپیرولیز دو تنی تاکان-تبریز (۱۴۰۰)، طراحی و ساخت سیستم الکل ساز آبمیوه‌های تاریخ گذشته شرکت خوش نوش (۱۴۰۰) و تصویب استانداری گلستان برای طراحی و ساخت سه سیستم کوپیرولیز ۱۰ تنی با سرمایه‌گذار شخصی (۱۴۰۰-۱۴۰۱) ذکر کرد.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه زمینه فعالیت و نوع محصول و خدمات شرکت دانش‌بنیان خود را یادآور شد و به آنا گفت: به‌طور کلی این شرکت در زمینه مشاوره، طراحی و ساخت ماشین‌آلات و دستگاه‌های فرایند تولید مواد شیمیایی سازگار با محیط زیست و معدنی، تصفیه آب و پساب، بازیافت مواد پلیمری، لجن نفتی و مواد آلی- معدنی به‌وسیله سیستم کوپیرولیز با کارایی بالا، ساخت سیستم تولید انواع هیدروکربن سوختی، الکل اتانول، کربن بلک، بیوچار و ... فعالیت می‌کند.


تولید مواد ضدعفونی بر پایه اتانول ۷۰ درصد از آبمیوه‌های تاریخ‌گذشته



به گفته مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان، تخصص اصلی شرکت طراحی، ساخت، نصب و راه‌اندازی سیستم کوپیرولیز با کارایی بالا با مدل‌های مختلف برای بازیافت و تبدیل انواع پسماندهای ریجکتی شهری، بیمارستانی، صنعتی، کشاورزی و پالایشگاهی است.




بیشتر بخوانید:


لزوم گسترش سامانه‌های ارتباطی اعضای باشگاه پژوهشگران


باشگاه‌ پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی ساری در جمع برترین‌های کشور


حمایت از پژوهشگران در چه مسیری قرار دارد؟




خانی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در یکی از پروژه‌های شرکت دانش‌بنیان و طرح برون دانشگاهی این‌جانب در قالب پذیرش دانشجوی دکتری پژوهش‌محور، همکاری تنگاتنگی داشته است با یادآوری تأثیر بحران کرونا بر فعالیت‌های شرکت اظهار کرد: بدون شک، شیوع همه‌گیری ویروس کرونا و اعمال سیاست‌های محدودسازی اجتماعی بر فعالیت‌ تمام کسب و کارهای اقتصادی تأثیر منفی و قابل توجهی داشت و شرکت دانش‌بنیان هم از این قاعده مستثنی نبوده و البته نیست.


عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اضافه کرد: در دوره همه‌گیری کرونا شرکت دانش‌بنیان «طاهرشیمی» در زمینه تولید مواد ضدعفونی بر پایه الکل اتانول ۷۰ درصد از آبمیوه‌های تاریخ گذشته به عنوان خوراک با استفاده از سیستم الکل‌ساز طراحی و ساخته شده توسط شرکت، طرحی را اجرا کردیم که اتفاقاً حجم بالای آبمیوه‌های تاریخ گذشته ناشی از اثرات منفی همه‌گیری کرونا، روی دست تولیدکننده باقی مانده بود و دفع آنها علاوه بر اعمال هزینه مضاعف دفع، اثرات سوء زیست محیطی نیز داشت.


به گزارش خبرگزاری آنا؛ باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای سیاست‌های جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری در زمینه برنامه‌ریزی برای جذب نخبگان و پرورش و هدایت دانشجویان و دانش‌آموزان مستعد به‌عنوان نخستین مرکز شناسایی، جذب، پرورش، هدایت و حمایت پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاهی سال ۱۳۷۷ راه‌اندازی شد.


اکنون دفاتر باشگاه در بیش از ۳۰۰ واحد دانشگاهی و ۱۰۰ آموزشکده سما در سراسر کشور در حال انجام مأموریت شناسایی، هدایت و فعال‌سازی فعالیت‌های خودجوش دانش‌آموزی و دانشجویی و ایجاد روحیه مسئولیت‌پذیری پژوهشی و پرورش دانشجویان و دانش‌آموزان مستعد دانشگاه آزاد اسلامی هستند.


باشگاه پژوهشگران از سال ۱۳۷۷ تاکنون با جذب بیش از ۹۵ هزار عضو از میان دانش‌آموزان و دانشجویان که ۲۳ هزار و ۸۸۳ نفر آنان فعال هستند از اعضای خود حمایت‌های معنوی و مادی انجام داده و در برنامه جدید باشگاه، رویکرد فعالیت‌محوری جایگزین تسهیلات‌محوری شده است. باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد با ایجاد رقابت علمی و سایر فعالیت‌های پژوهشی، زمینه رشد و پرورش بهتر اعضای مستعد خود را ایجاد کند.


گفتگو: احسان عربی مفرد


انتهای پیام/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب