دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 ارديبهشت 1401 - 17:30
رزم‌آور در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

استفاده دانشجویان از مالکیت معنوی دانشگاه در فرصت‌های سرمایه‌گذاری‎

تأکید بر عینیت‌بخشی شعار سال در زندگی دانشجویانرئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار پیشنهاد کرد که دانشجویان مشتاق از مالکیت معنوی دانشگاه به‌عنوان فرصت‌های سرمایه‌گذاری استفاده کنند.
کد خبر : 655159
رزم‌آور



وحید رزم‌آور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در گرمسار با اشاره به نقش دانشگاه در تحقق شعار سال بر اهتمام دانشگاه در تحقق شعار و عینیت‌بخشی آن در زندگی مردم به‌ویژه دانشجویان و جوانان تأکید کرد و ادامه داد: مقام معظم رهبری در هر سال با توجه به شرایط موجود در کشور، شعاری را تبیین می‌فرمایند. سال ۱۴۰۱ موضوع تولید و اشتغال‌آفرینی با استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان از طرف معظم‌له مطرح‌شده و دانشگاه باید برای تحقق شعار سال و عینیت بخشی آن در زندگی مردم به‌ویژه دانشجویان و جوانان اهتمام داشته باشد.




بیشتر بخوانید:


انتصاب نخستین رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد گرمسار




رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار با بیان اینکه اهتمام ما در دانشگاه‌ها باید بر این باشد که شعار سال صرفاً در حد شعار باقی نماند و شاهد عینیت بخشی آن در زندگی مردم به‌ویژه دانشجویان و جوانان باشیم، گفت: کشور جوانان مستعدی دارد که می‌توانند نقش مهمی در تولید و اشتغال‌آفرینی ایفا کنند و بر این اساس، دانشگاه‌ها وظیفه‌ دارند با توجه به ظرفیت‌های خود، زیرساخت لازم برای آنان را با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی فراهم کنند.


وی پیشنهاد کرد که دانشجویان مشتاق از مالکیت معنوی دانشگاه به‌عنوان فرصت‌های سرمایه‌گذاری استفاده کنند؛ چراکه این امر به‌طور بالقوه می‌تواند پروژه‌های تحقیقاتی را تبدیل به مالکیت‌های معنوی کند و از طریق ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان توسط کارآفرینان به بازار عرضه ‌شوند.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد، دانشگاه‌ها را مرکز سرمایه انسانی، دانش و تخصص دانست و تأکید کرد: دانشگاه‌ها با استفاده از ظرفیت‌های خود قادر به برقراری ارتباط با کارآفرینان هستند و طبق فرمایش رئیس‌جمهور، دانشگاه‌ها باید میان اقشار مردم به‌ویژه جوانان، دانشجویان و اقشار آسیب‌پذیر، امید و انگیزه ایجاد کنند.


رزم‌آور ادامه داد: اغلب، متخصصان دانشگاه به‌عنوان مشاور عمل می‌کنند و به کارآفرینان در فرآیند ایجاد و رشد کمک می‌کنند و این روابط با توجه به ارزش نهفته در فرآیند یادگیری توسط کارآفرینان، بسیار ارزشمند است.


وی گفت: با تمرکز دانش در جنبه‌های مهم راه‌اندازی و رشد کسب‌وکار که شامل دانش فنی و کسب‌وکار می‌شود، دانشگاه‌ها می‌توانند به‌عنوان ایست‌های بازرسی اعتبارسنجی در طی این مراحل، ایفای نقش‌ کنند.


رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار تأکید کرد: دانشگاه‌ها می‌توانند محلی را فراهم کنند که ایده‌ها بتوانند با استفاده از قابلیت‌های فنی مانند آزمایشگاه‌های تخصصی و تجهیزات فنی موجود، محقق شوند.


این مسئول یادآور شد: پایان‌نامه‌ها و سمینارها، فرصتی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و اعضای هیئت‌ علمی برای جذب دانش، خلاقیت و ایده‌های دانشجویان و تبدیل آن‌ها به ایجاد نمونه‌های اولیه یک محصول یا خدمات در پایان دوره تحصیلی فراهم کنند، این توانایی‌ها که شرکت‌های دانش‌بنیان باید انعطاف‌پذیر و پذیرای پیشنهاد دانشجویان باشند، توانایی ادامه فرآیند خلاقیت خود را با نتایج عینی مفید برای ایجاد سرمایه‌گذاری نشان می‌دهد.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب