دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 فروردين 1401 - 15:42
آیت‌الله شعبانی:

موانع ورود شرکت‌های فناور به محیط‌های علمی و دانشگاهی رفع شود

امام جمعه همدان گفت: از ۲۵۰ شرکت در همدان فقط ۵۰ مورد آن فناور هستند و از این تعداد فعالیت‌ ۱۳ شرکت مرتبط با دانشگاه است؛ بنابراین باید کمک کنیم با رفع موانع، ورود شرکت‌ها به محیط‌های دانشگاهی و علمی بیشتر شود.
کد خبر : 653233
دیدار با امام جمعه



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی در نشست با هئیت رئیسه و رئیس دانشگاه آزاد همدان با تبریک سال جدید و ماه مبارک رمضان اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین ابعاد تحقق بخشیدن به شعار سال دانشگاه‌ها هستند و با آن رویکردی که از دانشگاه آزاد سراغ داریم، انتظار می‌رود این دانشگاه در مسیر فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان بیش از پیش فعالیت کند.(بیشتر بخوانید)


وی عنوان کرد: در همدان متأسفانه از ۲۵۰ شرکت فناور فقط ۵۰ مورد آن فناور هستند و از این تعداد هم فقط ۱۳ مورد هستند که فعالیت‌های‌شان مرتبط با دانشگاه است که باید کمک کنیم با رفع موانع ورود آنان به محیط‌های دانشگاهی و علمی بیشتر شود.


امام جمعه همدان با بیان اینکه امید می‌رود حضوری‌شدن دانشگاه‌ها جهش علمی چشمگیری را در استان فراهم کند، بیان کرد: مشکلات آموزشی زیادی از مجازی‌شدن و تعطیلی دوساله فضاهای آموزشی به دانشجویان و دانش آموزان وارد شد و طولانی‌شدن این تعطیلات ضربه سنگینی را وارد کرد که حتی به ترک تحصیل برخی منجر شد؛ اما امیدواریم با حضوری‌شدن این مشکلات برطرف شود.


موانع ورود شرکت‌های فناور به محیط‌های علمی و دانشگاهی رفع شود


عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان افزود: نسل جدیدی که وارد دانشگاه شده است، ممکن است ترم چهارم یا پنجم باشد و اصلاً فضای دانشگاه را نشناسد، از طرفی در این مدت ممکن است نسل قدیمی‌تر فارغ‌التحصیل شده باشند. به این ترتیب الگوهای رفتاری که دانشجویان به هم منتقل می‌کردند از بین رفته است؛ بنابراین فرصت مناسبی است که فضاسازی خوبی بین دانشگاه‌ها و دانشجویان شکل گیرد.


شعبانی خواستار توجه جدی به تأمین منابع مالی دانشگاه‌ها شد و تأکید کرد: مدیریت دانشگاه باید یک فضای علمی باشد نه اینکه به فکر تأمین حقوق و هزینه باشد؛ از طرفی با شهریه هم دیگر اداره دانشگاه‌ها کفاف نمی‌دهد به همین علت انتظار می‌رود اتخاذ تدابیر جدی از سوی مسئولان برای حل مشکلات مالی دانشگاه‌ها در دستور کار قرار گیرد.


وی ادامه داد: یک زمان حجم دانشجو به قدری بالا بود که برای سرریز آن مجبور به کمک‌گیری از دانشگاه‌های غیردولتی بودیم؛ اما امروزه بسیاری از روستاهای ما در همین استان خودمان کلاس‌های دبیرستانی ندارند؛ چراکه دانش‌آموز ندارند و اگر دانش‌آموز نباشد، طبیعتاً دانشجو هم نیست و تعداد ورودی‌ها در مقایسه با گذشته کمتر شده است که باید در این خصوص هم اهمیت ویژه‌ای در تصمیم‌گیری‌ها اتخاذ شود.


موانع ورود شرکت‌های فناور به محیط‌های علمی و دانشگاهی رفع شود


امام جمعه همدان با ابراز امیدواری از پیشرفت‌های روبه جلو دانشگاه آزاد اسلامی همدان متذکر شد: در حل مشکلات از هیچ کمک و مساعدتی دریغ نداریم و اگر لازم است رشته‌های جدیدی به این دانشگاه اضافه شود، مشروط بر آنکه با نگاه و دلیل کارشناسانه و علمی باشد، سعی می‌کنیم آن را محقق کنیم.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب