نمایش محصول ۷ گروه پژوهشی دانشگاه آزاد تاکستان در رویداد ملی گام دوم
رضا شعباننژاد در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با توجه به ابلاغ بخشنامه رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی، توانمندیها و برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان را تشریح و اظهار کرد: واحد دانشگاهی تاکستان با اعضای هیئت علمی مجرب و در اختیار داشتن آزمایشگاهها و کارگاههای مجهز در رشتههای کشاورزی، فنی مهندسی (مکانیک و عمران)، علوم پایه و پرستاری، زیرساختهای مناسبی برای انجام فعالیتهای تحقیقاتی پژوهشگران فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه با برگزاری سه رویداد ایدهشو در زمینه کشاورزی و صنایع تبدیلی، عمران، معماری و انرژیهای تجدیدپذیر ایدههای خیلی خوبی را دریافت کردیم، ادامه داد: بعد از انجام داوری توسط اعضای هیئت علمی، ایدههای برتر انتخاب و در قالب گروهای پژوهشی ساماندهی شدند.
بیشتر بخوانید:
معرفی ۹۶ ایده و استارتآپ از استان مرکزی به رویداد ملی گام دوم
پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج راهاندازی میشود
دانشگاه آزاد اسلامی اهر با ۲۸ برنامه علمی آماده ورود به رویداد گام دوم + جدول برنامهها
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان اضافه کرد: از واحد تاکستان دو زیرساخت پژوهشی شامل آزمایشگاه همکار صنایع غذایی و کارگاه CNC (۲ دستگاه CNC صنعتی و چند دستگاه تراش حرفهای و فرز) به سامانه رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شدهاند و ۱۰ گروه پژوهشی نیز در رویداد شرکت کردند که هفت گروه محصولات خود را در نمایشگاه (هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران) عرضه خواهند کرد.
اشتغالزایی مزرعه ۲۵ هکتاری واحد تاکستان برای ۱۵ نفر
شعباننژاد در پاسخ به این پرسش که در راستای تحقق شعار سال با عنوان «تولید دانشبنیان اشتغالآفرین» و تأکید دکتر طهرانچی در بهکارگیری ظرفیتها و اجرای برنامهها بر اساس این شعار، توانمندیهای واحد دانشگاهی تاکستان را چگونه میبینید؟ گفت: واحد تاکستان از سال ۱۴۰۰ بهرهبرداری از کارگاه مکانیک این دانشگاه با هدف درآمدزایی و اشتغالزایی برای دانشآموختگان و کمک به چرخه اقتصاد و تولید را آغاز کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه جنوب و غرب استان قزوین بیان کرد: ابتدای کار کارگاه مکانیک پنج نفر از فارغالتحصیلان واحد دانشگاهی در این کارگاه مشغول به کار شدند، دانشگاه در نظر دارد با کمک مرکز تحقیقات مکانیک کاربردی با تولید محصول دانشبنیان -که یکی از شعارهای مهم سال به فرموده مقام معظم رهبری است- حوزه فعالیت این کارگاه را گسترش داده و با جذب دانشجویان جدید در قالب طرح پویش گامی مؤثر در راستای اشتغالزایی و تلفیق تحصیل و عمل بردارد که نیاز مبرم امروز دانشآموختگان کشور است.
وی یادآور شد: اقدام سال گذشته مزرعه ۲۵ هکتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان -که زیر نظر مرکز تحقیقات کشاورزی فعال است - با تولید پنج کیلو زعفران ارگانیک، زرشک ارگانیک و ذرت و علوفه، گام مؤثر دیگری در راستای اشتغالزایی و تولید بوده است. زعفران تولیدی در واحد تاکستان به کشورهایی از قبیل کانادا و آلمان نیز صادر شده و اکنون این مزرعه برای ۱۵ نفر اشتغالزایی کرده است.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/