دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مولایی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

نقش‌آفرینی دانشگاه آزاد اسلامی خوی در کنسرسیوم «ساخت و تولید»/ تولید انواع «رولیک تسمه نقاله» آغاز شد

تبیین برنامه‌های گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در واحد خویسرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوی با توجه به عضویت این دانشگاه در کنسرسیوم ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کارگاه قطعه‌سازی واحد خوی، توان تراشکاری، فرزکاری و ماشین‌کاری حداقل ۱۰۰ تن انواع قطعات فولادی آلیاژی و ریخته‌گری را داراست.
کد خبر : 640326
تبیین برنامه‌های گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در واحد خوی



داریوش مولایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در خوی با اشاره به برگزاری رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در اردیبهشت ۱۴۰۱ اظهار کرد: دانشگاه آزاد خوی براساس رسالت ذاتی و بازتعریف مأموریت خود با رویکردی تحولی و توجه به ظرفیت‌ها و امکانات و استعداد و شرایط منطقه به سوی دانشگاه کارآفرین و مسئله‌محور گام برداشته است.




بیشتر بخوانید:


دانشجویان در بیانیه گام دوم انقلاب وظیفه سنگینی دارند




وی با تأکید بر سرمایه عظیم علمی و زیرساخت‌های پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی افزود: با سامان‌دهی ظرفیت‌های سخت‌افزاری و دانش‌محوری در حوزه‌های فناوری، پژوهشی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی و گسترش مرکز رشد واحدهای فناور، فعالیت‌های متعددی در راستای کارآفرینی و حل مشکلات جامعه و صنعت برنامه‌ریزی و سازماندهی شده است.


تبیین برنامه‌های گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در واحد خوی


حمایت از پژوهش‌های علمی و تحقیقاتی با اخذ موافقت اصولی و راه‌اندازی آزمایشگاه مرکزی تجزیه مواد غذایی


سرپرست دانشگاه آزاد خوی در تشریح این فعالیت‌ها عنوان کرد: اقدامات اولیه در زمینه حمایت از پژوهش‌های علمی و تحقیقاتی با اخذ موافقت اصولی و راه‌اندازی آزمایشگاه مرکزی تجزیه مواد غذایی آغاز شده است. این آزمایشگاه از بخش‌های شیمی، کشاورزی، صنایع غذایی و میکروبیولوژی تشکیل و با تجهیزات پیشرفته آنالیز دستگاهی مانند GC/mass و HPLC تجهیز شده است که با ارائه خدمات آزمایشگاهی به دانشجویان تحصیلات تکمیلی مراکز آموزش عالی منطقه و واحدهای فناور و صنایع کارآفرین بخش خصوصی و دولتی گام بلندی در تحقق این رویداد ملی و علمی دانشگاه برخواهد داشت.


مولایی با اعلام راه‌اندازی کارگاه مرکزی ساخت و تولید قطعه و عضویت واحد دانشگاهی خوی در کنسرسیوم ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: مطابق دستور دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی‌بر سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و تدوین چشم‌اندازهای دانشگاه آزاد اسلامی از حمایت و تدبیر وی در تعامل و همکاری بین واحدهای خوی و سیرجان قدردانی و تشکر کرد.


تبیین برنامه‌های گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در واحد خوی


وی ادامه داد: از سال ۱۳۹۸ و با ورود بخشنامه‌های دانش‌بنیان و در راستای استفاده بهینه از امکانات کارگاهی و کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای بخشی از کارگاه‌های مکانیک دانشگاه آزاد خوی متشکل از کارگاه‌های ماشین‌ابزار، ورق‌کاری و ریخته‌گری مجهز به ماشین‌آلات تراش دستی و NC، فرز دستی، CNC، ماشین‌آلات ورقکاری و جوشکاری با مشارکت بخش خصوصی به تولید قطعات خودروهای سنگین شامل فلایویل، سیلندر پمپ باد و کفشک ترمز تخصیص داده شده است.


تولید نمونه‌های اولیه قطعات درخواستی دبیرخانه کنسرسیوم ساخت و تولید


رئیس دانشگاه آزاد خوی توضیح داد: اکنون با عضویت این واحد دانشگاهی در کنسرسیوم ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی و اخذ مجوز راه‌اندازی کارگاه مرکزی ساخت و تولید با رویکرد تولید قطعه در بهمن ۱۴۰۰، مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد خوی با همکاری یکی از هسته‌های فناور و با نظارت استادان مجرب گروه مکانیک به تولید نمونه‌های اولیه قطعات درخواستی دبیرخانه کنسرسیوم ساخت و تولید اقدام کرده و با توسعه فعالیت‌های آن آمادگی اخذ سفارش و تولید قطعات دیگر را دارد.


مولایی تأکید کرد: کارگاه قطعه‌سازی واحد خوی، توان تراشکاری، فرزکاری و ماشین‌کاری حداقل ۱۰۰ تن انواع قطعات فولادی آلیاژی و ریخته‌گری را داشته و با توسعه آن تا ۲۰۰ تن قابل افزایش است و حداقل اشتغال‌زایی مستقیم حاصل از اجرای این طرح ۱۰ نفر بوده و با افزایش ظرفیت تولید تا ۱۵ نفر قابل افزایش است.


تبیین برنامه‌های گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در واحد خوی


آغاز تولید انواع رولیک تسمه نقاله


این مقام مسئول متذکر شد: مقارن با دهه فجر سال ۱۴۰۰ تولید انواع رولیک تسمه نقاله در کارگاه قطعه‌سازی واحد خوی آغاز شده و این کارگاه ظرفیت تولید حداقل ۲۰۰ هزار رولیک در سال را دارد و با افزایش نیروی انسانی و با وجود تعداد هفت ماشین تراش دستی و NC، یک فرز CNC و دو فرز NC و ماشین سنگ‌زنی مغناطیسی، قابلیت تولید قطعات متنوع دیگر را هم دارد.


رئیس دانشگاه آزاد خوی عنوان کرد: این دانشگاه با محور مرکز رشد واحدهای فناور و مشارکت فعال گروه‌های تخصصی اقدامات مؤثری را برای شناسایی صاحبان ایده‌های کاربردی و فناورانه در راستای ظرفیت‌های منطقه انجام داده و بهمن ۱۴۰۰ با اعلام فراخوان در موضوعات «کشاورزی و فرآوری، بسته‌بندی و بازاریابی محصولات کشاورزی» و ظرفیت‌های کشاورزی شمال استان آذربایجان‌غربی به برنامه‌ریزی و اجرای رویدادهای استارت‌آپی و چالش‌محور اقدام کرده است که به‌زودی عملیاتی خواهد شد.


مولایی یادآور شد: این رویدادها فرصت مناسبی است تا صاحبان ایده، توانمندی‌ها و خلاقیت‌های خود را با محور نیازهای جامعه و حل مشکلات آن به صاحبان صنایع، سرمایه‌گذاران و فعالان حوزه کسب و کارهای استارت‌آپی و دانش‌بنیان معرفی کنند.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب