دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 فروردين 1401 - 13:02
کرمانیان تأکید کرد؛

توسعه اقتصاد دانش‌بنیان با کارآفرینی دانشگاهی

تصویب طرح تولید اسید فلوریدریک از سنگ معدن فلورین و سراهای نوآوری برنج و گلخانه‌های دانش‌بنیانرئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت: کارآفرینی دانشگاهی می‌تواند راهکاری برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان باشد.
کد خبر : 652029
حسین کرمانیان



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از ساری، حسین کرمانیان در نخستین جلسه اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در سال ۱۴۰۱ گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان، کسب و کارهای دانش‌محوری هستند که با هدف تبدیل پایدار دانش به ثروت شکل گرفته و فعالیت‌های اقتصادی آنها مبتنی و همراه با فعالیت‌های تحقیق و توسعه در زمینه فناوری‌های نو و پیشرفته است.




بیشتر بخوانید:


معرفی بیش از ۶۰ ایده برای حضور در رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد




وی اظهار کرد: امروزه نوآوری‌های ناشی از پژوهش‌های انجام شده در محیط‌های دانشگاهی به عنوان یکی از منابع اصلی و در حال افزایش،برای تولید ایده‌ها و ارتقای فناوری‌ها و تکنولوژی‌های کلیدی محسوب می‌شود که خود مشوق فعالیت‌های کارآفرینی شده است.


کرمانیان اضافه کرد: توسعه پایدار این فرآیند به الزاماتی وابسته است که توسعه کارآفرینی دانشگاهی و تجاری‌سازی ایده‌ها و نوآوری‌های تبدیل به فناوری شده را دنبال می‌کند.


توسعه اقتصاد دانش‌بنیان با کارآفرینی دانشگاهی


دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی مازندران گفت: کارآفرینی دانشگاهی به اقدامات و تلاش‌هایی بستگی دارد که دانشگاه‌ها و بخش‌های ارتباط با صنعت و مراکز رشد در راستای تجاری‌سازی اختراعات، نوآوری‌ها و ارتقای نتایج پژوهش‌های علمی به فناوری‌های مفید و مولد منجر می‌شود.


کرمانیان عنوان کرد: کارآفرینی دانشگاهی می‌تواند به عنوان راهکاری برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان باشد؛ چراکه راهبرد توسعه کارآفرینی دانشگاهی به‌عنوان راهکاری اصولی، پایدار در توسعه اقتصادی جامعه است که در دنیای رقابتی امروز توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در قالب بومی‌سازی فناوری‌ها و توسعه تجاری‌سازی آنها، تنها راه حضور مؤثر در جریانات و رقابت‌های اقتصادی است.


وی دانشگاه و صنعت را از مهم‌ترین و اثرگذارترین نهادها در توسعه اجتماعی و پیشرفت‌های اقتصادی و فناورانه جامعه دانست و مطرح کرد: اهمیت در ارتباط میان علم و فناوری، ادغام علم و صنعت، ظهور صنایع بر مبنای علم، استفاده از علم به عنوان روش‌هایی برای به‌وجود آوردن مزیت‌های رقابتی در بخشی از شرکت‌ها از دلایلی هستند که ارتباطات مشترک میان شرکت‌ها و سازمان‌های تحقیقاتی را توجیه می‌کنند.


رئیس دانشگاه آزاداسلامی مازندران گفت: توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه به دلیل اثرات و پیامدهای بسیار مثبت آن در ایجاد تحولات فناورانه، اقتصادی از دیرباز مورد توجه برنامه‌ریزان دانشگاهی و صنعت قرار داشته و تلاش‌های فراوانی برای ایجاد پیوندی اثربخش میان صنعت و دانشگاه صورت گرفته است، بنابراین رقابت در بازار فناوری‌محور امروز جهان مستلزم ادغام دانش‌های نوین با صنعت است.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مازندران بیان کرد: قوانین و مقررات، عوامل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، مالی، بازاریابی، منابع انسانی، ساختار سازمانی، دانش و مهارت چالش‌های جدی است که شرکت‌های دانش‌بنیان در تجاری‌سازی محصولات خود با آنها روبه‌رو هستند.


به گزارش آنا در این جلسه طرح تولید اسید فلوریدریک از سنگ معدن فلورین دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه، گشایش سرای نوآوری برنج دانشگاه آزاد آیت‌الله آملی، طرح راه‌اندازی سرای فناوری گلخانه‌های دانش‌بنیان با عنوان مرکز رشد اقماری زیر نظر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری و واحد نوشهر تصویب شد.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب