دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 مهر 1399 - 13:05
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران مطرح ‌کرد؛

تسریع در حرکت به‌سمت اقتصاد مقاومتی و دانش‌بنیان‌

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران گفت: باید بتوانیم مشکلات و مسائل جامعه را حل کرده و حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی و دانش‌بنیان را تسریع و تسهیل کنیم.
کد خبر : 517791
IMG_20200924_121833_485.jpg

به‌گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، حسین کرمانیان، صبح امروز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به‌صورت سرزده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور حضور پیدا کرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم با آمایش کلی در کشور در کنار آموزش و پژوهش که رسالت اصلی دانشگاه است، دانشگاه آزاد اسلامی را به دانشگاه کارآفرین تبدیل کنیم، گفت: باید بتوانیم شرایطی را ایجاد کنیم که از لحاظ کیفی، تجهیزات آزمایشگاهی و امکانات آموزشی، واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان مازندران را با دانشگاه‌های برتر دولتی در این استان مقایسه کنیم.


کرمانیان‌ در نشست مشترک با اعضای هیئت‌ علمی تولید لامپ‌های LED بیان کرد: توسعه علم و فناوری در کشور مراحل مختلفی را طی کرده و تجربیات نشان داده که دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های برتر با تکیه بر توان بالای استادان و دانشجویان، هوشمندانه خود را با اکو‌سیستمی که در آن زیست می‌کنند هماهنگ کرده و نقش‌آفرینی می‌کنند.


ضرورت وجود سرمایه‌گذار برای جهت‌دهی به طرح‌های دانشگاهی‌


وی با بیان اینکه وجود سرمایه‌گذار برای ساماندهی و جهت‌دهی به قسمتی از طرح‌ها و ایده‌های پژوهشی‌ در دانشگاه‌ لازم است، اظهار کرد: باید کاری کنیم که با نوآوری در ارتباط با بازار داخلی و خارجی و نوآوری در مدیریت تولید علم و فناوری در دانشگاه‌، مشکلات و مسائل جامعه را حل کرده و حرکت به‌سمت اقتصاد مقاومتی و دانش‌بنیان را تسریع و تسهیل کنیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری با تأکید بر اینکه دانشگاه و صنعت به‌عنوان دو رکن اساسی در نظام نوآوری شناخته می‌شوند و این مسیر توسعه پایدار و تولید علمی است، بیان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی مازندران دغدغه ما نداشتن وابستگی به درآمدهای شهریه دانشجویان و مدیریت مطلوب درآمدها به‌صورت بهینه و استقبال از ایده‌های برتر درباره درآمدزایی با رویکرد اقتصادی است‌.


تجاری‌سازی تحقیقات‌ از راه‌های افزایش درآمد‌ است‌


کرمانیان‌ در ارتباط با تجاری‌سازی طرح‌های پژوهشی اظهار کرد: دانشگاه‌ها برای افزايش سهم منابع درآمد اختصاصی‌ خود در جستجوی‌ روش‌های‌ متفاوتی‌ هستند که از آن جمله تجاری‌‌سازی‌ تحقيقات و طرح‌های پژوهشی است.


این استاد دانشگاه بیان‌ کرد: يکی از نشانه‌ها و راهکارهای تجاری‌سازی، تاسيس و رشد دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌هاست.


کرمانیان افزود: با شناخت کافی‌ از عواملی‌ که می‌توانند بر موفقيت يا موفق‌ نشدن تجاری‌‌‌سازی تاثير‌گذار باشند، می‌توان تصميم‌های‌ لازم برای‌ رسيدن به اهداف دانشگاه‌ها و بخش صنعت را با دقت بيشتری‌ اتخاذ کرد.


این مسئول دانشگاهی باتوجه‌ به اهمیت بینش علمی و پژوهشی که یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است و نقش آموزش و پرورش، از طریق آموزش مستمر، در تولید و توسعه علمی و پژوهشی کاملا مشخص و واضح است، اظهار کرد: برای نیل به توسعه متوازن و پایدار‌ و پیشرفت جامعه و دانشگاه، تربیت نیروی انسانی متخصص، کارآمد و استفاده از سرمایه‌های انسانی و قدرت تفکر و خلاقیت استادان، کارکنان و دانشجویان توسط دانشگاه‌ها حائز اهمیت است.


وی گفت: در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی هدف تربیت و تعلیم نسل آینده است و به جهتی، عناصر و عوامل چندی تاثیرگذار و نقش آفرین هستند که‌ بهره‌وری و کارآمدی این نیروها مرهون عوامل مختلفی است که از آن میان به‌روز بودن آموزش و بهره‌مندی از آخرین مهارت‌ها و فنون و نیز انگیزش آنان را می‌توان نام برد.


به‌گزارش آنا، بازدید از آموزشکده سمای چمستان، هنرستان پسرانه سما و مدارس ابتدایی و متوسطه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از دیگر برنامه‌های کرمانیان در این بازدید‌ بود.


انتهای‌پیام/۴۱۱۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب