تشکیل دبیرخانه دانشگاهیان ستاد امر به معروف و نهی از منکر در مازندران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ساری، حسین کرمانیان در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، اثرگذاری فعالیتهای فرهنگی در افکار نسل جدید را با مفاهیم ارزشی و انقلابی دانست و اظهار کرد: تسریع در فعالیتهای فرهنگی با تولید محتوا در دانشگاهها باید ارزشی و انقلابی باشد تا نسل جوان بتواند مفاهیم فرهنگی را در کنار فعالیتهای علمی تجربه کند.
وی تقویت نگاهها در انتقال و اجرای برنامههای فرهنگی را وظیفه مسئولان دانست و بیان کرد: شاخصه مهم در توسعه فرهنگ اسلامی بین نسل جوان دانشجو، تشکیل کارگروههای آموزشی با مشارکت دانشجویان در راستای اجرای دستورالعملهاست.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران بهکارگیری دانشگاهیان در فعالیتهای فرهنگی را هویت و هستی معاونت فرهنگی دانست و بیان کرد: استفاده از ظرفیت کارکنان، استادان و دانشجویان با شبکهسازی فرهنگی و اولویتبندی طرحهای اختصاصی و تشکیل دبیرخانه دانشگاهیان ستاد امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه میتواند حلقه گمشده ارتباط فرهنگی در تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب اسلامی را معرفی کند.
تحقق شعار سال، مطالبهگری اجتماعی در تمام سطوح است
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان مازندران هم تحقق شعار سال را مطالبهگری اجتماعی در تمام سطوح عنوان و تأکید کرد: این مهم با ساماندهی طرحهای کاربردی استادان و دانشجویان قابل اجراست و استعداهای دانشگاهی میتوانند با کمک مراکز علمی و آموزشی دیگر در حل مشکلات جامعه تلاش کنند.
مهرداد محمدی ترویج و احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در حوزههای گوناگون در سطح دانشگاه را وظیفه اصلی دانشگاهیان عنوان و خاطرنشان کرد: سه اصل انقلابیبودن، پیشروبودن و مؤثربودن، چشمانداز ستاد امر به معروف و نهی از منکر در افق ۱۴۰۴ است.
وی از طراحی مدل محرک توسعه امر به معروف و نهی از منکر با هدف شکلگیری جبهه واحد و یکپارچهسازی ظرفیتهای استان در دبیرخانه این ستاد خبر داد و اضافه کرد: ارائه خدمات فرهنگی در کوتاهترین زمان و با بیشترین اثرگذاری، مهمترین آثار این مدل محرک است و در دبیرخانه ستاد دانشگاهیان هم که در دانشگاه آزاد اسلامی مازندران راهاندازی خواهد شد، این موضوعات پیگیری میشود.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/