نقش مرجعیت دینی در مقابله با کرونا چقدر بود؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ساری، نخستین کنگره علمی کووید ـ 19 با پذیرش 140 مقاله در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در این کنگره گفت: عالم در معرض پدیدههای مختلف قرار دارد و پدیده کرونا در عصر جدید زندگی بشر نه تنها یک چالش جدی منطقهای، بلکه جهانی ایجاد کرده است که این چالش نو تمام قارهها را در برگرفت و تیتر نخست رسانههای جهان و دغدغه مهم کشورهاست.
حجتالاسلام احمد اسلامی بیان کرد: کرونا آزمونهای جدی را برای جوامع، اقشار و اصناف آزمون بزرگ برای جامعه نخبگان بهداشت و درمان در پیشگیری و مدیریت درمان بیماران با سلاح علم، دانش، تعهد و تخصص داشت که با توان علمی و حضور فعالانه پرستاران و شهدای سلامت کووید ـ 19 نتوانست به صورت جدی سلامتی مردم را به خطر بیندازد.
وی تصریح کرد: مرجعیت دینی بار دیگر نشان داد که همگام با علم بیشترین حمایتها را در تغییر رویکرد و شیوههای اجرایی اجتماعات مهم دینی مانند حج، نمازهای جمعه و جماعات ماه مبارک رمضان، شبهای قدر و ماه محرم دارد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت: کرونا یک آسیب و آفت بزرگ برای جانهاست؛ البته آسیب بزرگتر از آن آثار روانی و اضطراب بوده که میتواند خطرناکتر از ویروس کرونا باشد.
به گزارش آنا، کنگره علمی کووید ـ 19 با همکاری مرکز تحقیقات باروری سالم و مدیریت بیمارستانی دانشگاه آزاد اسلامی ساری و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با پذیرش 120 مقاله بهصورت پوستر و 20 مقاله بهصورت سخنرانی برگزار شد.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/