دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 شهريور 1399 - 15:57
حجت‌الاسلام اسلامی تشریح کرد؛

نقش مرجعیت دینی در مقابله با کرونا چقدر بود؟

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت: مرجعیت دینی همگام با علم بیشترین حمایت‌‌ها را در تغییر رویکرد و شیوه‌های اجرایی اجتماعات مهم دینی در ایام کرونا داشته است.
کد خبر : 513452
b3801b26-45f5-438b-99b3-06e0c0419d90.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ساری، نخستین کنگره علمی کووید  ـ 19 با پذیرش 140 مقاله در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار شد.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در این کنگره گفت: عالم در معرض پدیده‌های مختلف قرار دارد و پدیده کرونا در عصر جدید زندگی بشر نه تنها یک چالش جدی منطقه‌ای، بلکه جهانی ایجاد کرده است که این چالش نو تمام قاره‌ها را در برگرفت و تیتر نخست رسانه‌‌های جهان و دغدغه مهم کشورهاست.


حجت‌الاسلام احمد اسلامی بیان کرد: کرونا آزمون‌های جدی را برای جوامع، اقشار و اصناف آزمون بزرگ برای جامعه نخبگان بهداشت و درمان در پیشگیری و مدیریت درمان بیماران با سلاح علم، دانش، تعهد و تخصص داشت که با توان علمی و حضور فعالانه پرستاران و شهدای سلامت کووید ـ 19  نتوانست به صورت جدی سلامتی مردم را به خطر بیندازد.


وی تصریح کرد: مرجعیت دینی بار دیگر نشان داد که همگام با علم بیشترین حمایت‌‌ها را در تغییر رویکرد و شیوه‌های اجرایی اجتماعات مهم دینی مانند حج، نمازهای جمعه و جماعات ماه مبارک رمضان، شب‌‌های قدر و ماه محرم دارد.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت: کرونا یک آسیب و آفت بزرگ برای جان‌هاست؛ البته آسیب بزرگ‌تر از آن آثار روانی و اضطراب بوده که می‌‌تواند خطرناک‌تر از ویروس کرونا باشد.


به گزارش آنا، کنگره علمی کووید  ـ 19 با همکاری مرکز تحقیقات باروری سالم و مدیریت بیمارستانی دانشگاه آزاد اسلامی ساری و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با پذیرش 120 مقاله به‌صورت پوستر و 20 مقاله به‌صورت سخنرانی برگزار شد.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب