دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 بهمن 1399 - 17:02
با حضور اعضا صورت گرفت؛

تصویب 6 طرح توجیهی در شورای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی مازندران

6 طرح توجیهی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در جلسه شورای تخصصی پژوهش و فناوری این دانشگاه با حضور و رأی اعضا تصویب شد.
کد خبر : 562501
WhatsApp Image 2021-02-07 at 15.33.21.jpeg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ساری، جلسه دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با حضور اعضای شورای تخصصی پژوهش و فناوری این دانشگاه برگزار و 6 طرح توجیهی کشت گلخانه‌ای گیاه آلوئه‌ورای واحد نکا، طرح توجیهی اپلیکیشن سلامتی واحد جویبار، طرح طراحی تولید و پرورش قارچ گانودرمای واحد نور، طرح راه‌اندازی مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی واحد نور، ارائه احداث سرای نوآوری گلخانه‌ای دانش‌بنیان صیفی‌جات و گل‌های آپارتمانی واحد نوشهر و احداث سرای نوآوری مرکز رشد ساری پس از بررسی تصویب شد.


رئیس شورای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در این نشست اظهار کرد: راه‌اندازی و حمایت از مراکز رشد در دنیای فعلی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین راهکارها برای تبدیل خلاقیت‌ها به علم و تولید است و فناوری نقشی جدید در تشکیل حلقه واسط دانشگاه و صنعت که کریدور توسعه کارآفرینی نامیده می‌شود، دارد.


صادق سلمانپور یکی از ابزارهای راهبردی و کلیدی توسعه وجود دانشگاه کارآفرین در سطح آموزش عالی دانست و عنوان کرد: دانشگاه کارآفرین برای تحقق اهداف خودساز و مراکز مختلفی مانند مرکز دانش‌بنیان، مرکز رشد، پارک علمی و مرکز کارآفرینی ایجاد کرده که در این میان وظیفه حوزه دانش‌بنیان و مرکز رشد، حمایت از فارغ‌التحصیلان و کارآفرینان جوان دانشگاهی است که با فناوری‌های نوین آشنا بوده و قدرت خلاقیت دارند؛ ولی اغلب بیکار هستند.


وی توضیح داد: راه‌اندازی یک شرکت توسط این افراد جوان خالی از خطر شکست نیست. مراکز رشد دانشگاهی با ارائه طرح‌های دانش‌بنیان به چنین کارآفرینانی کمک می‌کنند تا مراحل اولیه رشد را طی کرده و پس از اینکه قابلیت‌های لازم را برای فعالیت در بازار کسب کردند از مرکز خارج شوند.


سلمانپور تأکید کرد: مفهوم مرکز رشد چند سالی است که در کشور ما بررسی، تحلیل و بومی‌سازی شده است. امروز بررسی جایگاه مراکز رشد در توسعه اشتغال و انتقال فناوری لازمه جامعه است؛ بنابراین در ابتدا باید به رابطه‌ای پرداخته شود که مراکز رشد دانشگاهی بین دانشگاه و صنعت برقرار می‌کنند، سپس نقش شرکت‌ها در توسعه و انتقال فناوری بررسی شده و درنهایت مدلی مفهومی برای مراکز رشد دانشگاهی ارائه شود.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب