دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 فروردين 1401 - 10:05
سرهنگ زینی‌وند در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

رفع نقاط حادثه‌خیز تهران تا پایان سال/ اجرای بهترین راهکارها، به جهت رفع نقاط پرحادثه

رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در برنامه داریم تا پایان سال از تمامی مناطق بازدید کنیم و نقاط حادثه خیز زیر ذره بین قرار گیرند.
کد خبر : 651007
زینی وند



سرهنگ مصطفی زینی‌وند مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه انتظامی گروه جامعه خبرگزاری آنا، در پاسخ به سوالی مبنی بر رفع نقاط حادثه خیز تهران اظهار کرد: ما طبق برنامه‌ریزی‌ها قرار شد از نقاط پر تصادف رفع نشده به صورت میدانی بازدید کنیم و بعد از انجام بررسی‌ها و اقدامات کارشناسی، راهکار و پیشنهادات را برای رفع مشکلات این محل‌ها مصوب کنیم.


رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه بعد از مصوب شدن راهکارها، آن را به شهرداری مناطق ابلاغ کردیم تا امسال ردیف بودجه خاصی دیده شود و بتوانیم نقاط پر تصادف را رفع کنیم افزود: روز گذشته از منطقه ۲ شهرداری تهران بازدید کردیم که شامل ۲ منطقه ۲ و ۲۳ راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ است و این نقاط بعد از آنالیز تصادفات، به صورت مشترک بین پلیس و معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری منطقه و ... مورد بازدید و بررسی قرار گرفت و راهکارهایی برای رفع موضوع تا پایان سال تصویب شد.


وی ادامه داد: در برنامه داریم تا پایان سال از تمامی مناطق بازدید کنیم و نقاط حادثه خیز زیر ذره بین قرار گیرند تا با یک کار کارشناسی بعد از بررسی و بازدید میدانی بتوانیم راهکارهای مناسب با هر نقطه را ارائه دهیم و برنامه ریزی خوبی برای رفع این نقاط صورت گیرد تا شهروندان آسیب کمتری ببینند.




بیشتر بخوانید:


ایمن‌سازی بزرگراه بسیج توسط پلیس راهور / برنامه‌های پلیس برای ایمن‌سازی معابر شهر تهران


دستگیری ۶۰۱ متهم در طرح رعد/ گشت‌های ۱۱۰ دوبرابر افزایش یافت


مراقب سامانه جعلی ثبت نام واکسیناسیون باشید




زینی‌وند مقدم با اشاره به اینکه در این بازدیدها باتوجه به تصادفات محل راهکارهای مختلفی ارائه می‌شود گفت: ممکن است در نقطه‌ای دوربین ثبت تخلف و در نقطه‌ای دیگر علائم ترافیکی و سرعت گیر نصب شود تا از تصادفات کاسته شود و نسبت به نوع تصادفات، تصمیمات مختلفی گرفته خواهد شد.


رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: برخی از گذرگاه‌های عابر پیاده نیاز به تامین روشنایی و ایمنی دارند و در نهایت باتوجه به مختلف بودن راهکارها، یک راهکاری مناسب تصویب می‌شود و بعد از تایید جمع کارشناسی و مصوب شدن آن، از سوی شهرداری مناطق اجرایی خواهد شد.


انتهای پیام/۴۱۷۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب