دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 فروردين 1401 - 10:24
داودی در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد؛

استقلال اقتصادی، راهبرد اصلی تحقق اقتصاد مقاومتی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با تأکید بر لزوم تولید دانش‌بنیان با رویکرد اشتغال‌زایی گفت: راهبرد اصلی برای تحقق اقتصاد مقاومتی، نیل به استقلال اقتصادی و قطع وابستگی در حوزه اقتصاد و معیشت مردم است.
کد خبر : 649575
سیدمسعود داودی سرپرست دانشگاه آزاد لنجان



سیدمسعود داودی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در لنجان با تأکید بر لزوم تولید دانش‌بنیان با رویکرد اشتغال‌زایی اظهار کرد: راهبرد اصلی برای تحقق اقتصاد مقاومتی، نیل به استقلال اقتصادی و قطع وابستگی در حوزه اقتصاد و معیشت مردم است.(بیشتر بخوانید)


وی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۱ تبیین کرد: رهبر حکیم انقلاب اسلامی در شعار سال ۱۴۰۱ با تأکید بر موضوع «تولید»، شعار سال ۱۴۰۱ را با عنوان «تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» اعلام کردند.


سرپرست دانشگاه آزاد لنجان با تأکید بر الزام پیاده‌سازی شعار سال ۱۴۰۱ بیان کرد: این دانشگاه با راه‌اندازی، توسعه و گسترش مدارس سما، دانشکده مهارت و کارآفرینی و همچنین طرح پویش به‌عنوان ایده‌ای کارآمد در راستای حل معضل اشتغال، با افزایش و ارتقای توانمندی‌های تجربی و کاربردی دانش‌آموزان و دانشجویان، به دانشگاهی کارآمد و کارآفرین تبدیل خواهد شد.


داودی با بیان اینکه توسعه اقتصادی در گرو افزایش اشتغال‌زایی است، تأکید کرد: از آنجایی که مهارت‌آموزی در رونق اشتغال و کارآفرینی بسیار اثرگذار است، برنامه‌ریزی در راستای آموزش‌های مهارتی به‌عنوان یکی از راه‌های مهم برون‌رفت از معضل بیکاری و افزایش سطح مهارت در جامعه ضروری است.


وی با تبیین جایگاه مدارس عالی مهارتی در ایجاد کارآفرینی و اشتغالزایی خاطرنشان کرد: رسالت و هدف مدارس عالی مهارتی در زمینه کارآفرینی، ضرورت توجه به آموزش هنرجویان کاردان، افزایش توانایی‌های دانش، مهارت و قدرت درک افراد و بهبود توانایی‌های فردی و تخصصی مهارت‌آموزان است.


سرپرست دانشگاه آزاد لنجان با اشاره به رابطه آموزش‌های مهارتی با نگرش اشتغال‌زایی متذکر شد: تربیت نیروی کار ماهر و نیمه‌ماهر مورد نیاز بخش‌های مختلف صنعت، با آموزش مهارت‌های فنی، منجر به توسعه اشتغال پایدار در جامعه خواهد شد. به همین دلیل این دانشگاه با راه‌اندازی دانشکده مهارت و کارآفرینی با زیرمجموعه مدارس عالی مهارتی به این مهم توجه ویژه دارد.


استقلال اقتصادی، راهبرد اصلی برای تحقق اقتصاد مقاومتی


این مقام مسئول توضیح داد: خصیصه مهارت‌افزایی و آموزش‌های مهارتی، نوعی پرورش «کارآفرینی» است؛ زیرا افراد پس از کسب مهارت و تخصص دانش فنی، یا فرصت‌های شغلی مناسبی را به دست خواهند آورد و یا در نهایت فرصت شغلی مناسب توانمندی خود را ایجاد خواهند کرد.


داودی با تأکید به تأثیر نمایشگاه‌های مشاغل خانگی کسب و کارهای کوچک در اشتغال‌زایی و کارآفرینی یادآور شد: کسب و کارهای کوچک خانگی با چاشنی خلاقیت و نوآوری، علاوه‌بر ایجاد تحول در معیشت خانوارها، برای خانواده در رشد و پویایی اقتصاد و فعالیت‌های اجتماعی نیز مؤثر است.


وی ادامه داد: کسب و کارهای کوچک می‌توانند در رشد و توسعه اقتصادی تأثیرگذار بوده و در زمینه توسعه اجتماعی نیز سبب تغییرات قابل توجهی شوند. از این رو دانشگاه آزاد لنجان با توسعه بازارچه‌های مشاغل خانگی در زمینه اشتغال‌زایی گام مؤثری برخواهد داشت.


انتهای پیام/۴۱۰۳/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب