بستر سازی گسترده دانشگاه آزاد اسلامی برای ارتباط مؤثر با صنعت
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه هم اندیشی اداره کل دانشگاه، صنعت و جامعه با صنایع مس سرچشمه در راستای اقدامات اداره کل صنعت، جامعه و دانشگاه برای برگزاری رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با محوریت جذب مشارکت و حمایتهای مالی و معنوی رویداد، پیرو همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان و اداره کل صنعت، جامعه و دانشگاه در سازمان مرکزی با شتاب دهنده شهید ستاری برگزار شد.
لاله ملک نیا، در این جلسه ضمن تشکر از تلاشها و پیگیریهای قابل تحسین واحد رفسنجان در راستای رویداد گام دوم در حوزه ارتباط با صنعت و جامعه و جذب اسپانسر و همچنین قدردانی از رئیس مرکز شتابدهنده شهید ستاری، برای این همراهی و ارتباط ارزشمند، به ظرفیتهای کم نظیر دانشگاه آزاد اسلامی جهت همکاری و تعامل با صنایع کشور اشاره کرد و شناسایی و تعریف موضوعات و برنامههای علمی و پژوهشی مشترک و برنامهریزی برای گسترش کمی و کیفی تعامل علمی و پژوهشی با صنایع را بعنوان اولویت برنامههای اداره کل صنعت، جامعه و دانشگاه عنوان کرد.
وی ضمن تشریح اهمیت و ابعاد رویداد ملی گام دوم دانشگاه که به مناسبت چهلمین سالگرد تأسیس این دانشگاه در خرداد ماه 1401 در محل مصلی تهران برگزار خواهد شد، از حضور 1000 گروه پژوهشی و زیرساخت، 1000 استارت آپ و 1000 شرکت فناور در کنار صنایع مهم و بزرگ کشور خبر داد و تاکید کرد رویداد گام دوم، فرصتی ویژه برای دانشگاه و بخش صنعت جهت ارائه محصولات و دستاوردها، دیده شدن در سطح ملی و همچنین رفع نیازهای متقابل است.
جندقی، رئیس مرکز شتاب دهنده شهید ستاری در ادامه با اشاره به این مطلب که مس سرچشمه به میزان قابل توجهی نیاز به تأمین قطعات مختلف، بهصورت سالیانه دارد، خواستار عقد تفاهمنامه همکاری بین صنایع مس سرچشمه و دانشگاه آزاد اسلامی شد.
رئیس مرکز شتابدهنده ستاری، اعلام آمادگی کرد که مشخصات نیازمندیهای مورد نیاز صنایع مس را در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی قرارداده تا در صورت ارائه پروپوزال مناسب، دانشگاه نسبت به عقد قرارداد با شرکت مس اقدام کند.
وی حمایت مالی از رویداد را منوط به طرح و اتخاذ تصمیم در هیئت مدیره صنایع مس کرد.
در ادامه جندقی با اشاره به نیاز صنعت مس به نسل چهارم تکنولوژی برای هوشمندسازی ادوات موجود در مس سرچشمه، دانشگاه را کلید مهمی برای گشودن این قفل عنوان کرد.
ملک نیا مدیرکل صنعت، جامعه و دانشگاه در ادامه با اشاره به بستر سازی گسترده دانشگاه آزاد اسلامی برای ارتباط مؤثر با صنعت، از پتانسیل بالای دانشگاه آزاد اسلامی در برآورده سازی نیازهای صنعت در بخشهای نیروی انسانی متخصص، خدمات آزمایشگاهی، ساخت قطعات صنعتی، انجام طرحهای پژوهشی و ارائه خدمات مشاورهای تحقیق و توسعه خبر داد.
ملکنیا با اشاره به توانمندی بالای واحد سیرجان در ساخت قطعات، پتانسیل واحدهای دیگر دانشگاه آزاد اسلامی را جهت رفع نیازهای عنوان شده صنایع مس در ساخت ماشین آلات و رباتیک تشریح کرد.
انتهای پیام/4040/
انتهای پیام/