کانونهای فرهنگی عنصری مهم برای پیشرفت علمی دانشجویان
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ اکنون هزار و ۴۱۰ کانون فرهنگی اجتماعی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور فعال و دارای مجوز، اساسنامه، دبیر و اعضای مشخص هستند.
یکی از رویکردهای مهم معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، اهمیت به فعالیتهای فرهنگی دانشجویی از طریق تسهیل، تعمیق و گسترش کانونهاست که این مهم با اصلاح آییننامه اجرایی کانونها و ابلاغ آن در شهریور ۹۹ در دستور کار قرار گرفته است. حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی واحدهای دانشگاهی در سراسر کشور نیز از فعالیت کانونهای فرهنگی اجتماعی حمایت میکنند و تا حد امکان تسهیلات و لوازم مورد نیاز را در اختیار آنها قرار میدهند.
بیشتر بخوانید:
تربیت دانشگاهی با دانشجویان امدادی
پیشبرد اهداف فرهنگی با تمرکز و جدیت در حوزه «هنر»
از جدال شبانهروزی با کرونا تا تزریق روزانه ۳ هزار دُز واکسن
حمایت از کانونهای فرهنگی همهجانبه و واقعی باشد
خبرنگار خبرگزاری آنا در سلسله گزارشها و گفتوگوهایی با دبیران کانونهای فرهنگی اجتماعی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور، عملکرد، فعالیتها و مأموریتهای این کانونها را در قالب پرونده خبری «کانونهای دانشجومحور» بررسی میکند که در این شماره گفتوگو با حدیثه فتحاللهی دبیر کانون یاوران محیط زیست دانشگاه آزاد شهرکرد دانشجوی مقطع کارشناسی رشته تربیت بدنی را میخوانیم.
حدیثه فتحاللهی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در شهرکرد با اشاره به فعالیت کانون یاوران محیط زیست دانشگاه آزاد شهرکرد اظهار کرد: این کانون ۲۲ آذر ۱۴۰۰ تشکیل شد و در زمینه حفظ و احیا و توسعه منابع طبیعی و تندرستی با تعداد پنج نفر عضو اصلی و دو نفر علیالبدل شروع به فعالیت کرده است.(بیشتر بخوانید)
وی افزود: با توجه به شیوع کرونا و حضورینبودن دانشگاه، فعالیتهای کانونها محدود شده و امید است که با مهار این بیماری منحوس، کانونها هم به پیشرفت خودشان ادامه دهند. این کانونها یکی از عنصرهای خیلی مهم برای پیشرفت علمی، فرهنگی، هنری و … دانشجویان و موجب روشنشدن فکر و آگاهی آنان در تمام زمینهها هستند.
دبیر کانون یاوران محیط زیست دانشگاه آزاد شهرکرد اضافه کرد: به کانونهای فرهنگی بهدلیل اینکه هدفشان پیشرفت و توسعه علم و فرهنگ دانشجویان است، بیشتر از این باید اهمیت داده و حمایتهای مالی برای این کانونها باید بهمراتب بیشتر از این شود و هزینههای کانون را زیر پوشش خود قرار دهند.
فتحاللهی متذکر شد: حضور دانشجو با قدرت و وقت بیشتر و علاقه موجب میشود که کانونها بهتر پیشرفت کنند و در کنار دانشجو، خود دانشگاه نیز در زمینه پیشرفت این کانونها چه از لحاظ مالی و چه از لحاظ جا و مکان حرف اول را بزنند.
وی با تشکر از خدمات و پیگیریهای تمام مسئولان بیان کرد: حضور تمام مسئولان در این کانونها پررنگ بوده و ما دانشجویان از تجربیات آنان باید نهایت استفاده را ببریم.
دبیر کانون یاوران محیط زیست دانشگاه آزاد شهرکرد درباره بیوگرافی تحصیلی خود نیز توضیح داد: بنده سابقه ۱۲ سال فعالیت در رشته رزمی کونگفو را دارم و اکنون دارنده شالبند دان ۲ و دارنده هفت مقام کشوری و ۱۲ مقام استانی و دارنده مدرک مربیگری درجه ۳ آمادگی جسمانی هستم. سابقه تدریس در رشته فیریزبی در دانشگاه علوم پزشکی و باشگاههای متفرقه را دارم و در حال طی کردن مراحل برای دریافت مربیگری درجه ۳ کونگفو هستم.
فتحاللهی عنوان کرد: در دورههای آموزشی زیادی با عنوان آسیبشناسی ورزشی و حرکات اصلاحی شرکت کرده و آگاهیهای لازم را کسب کردم. در کنار این زمینههای ورزشی، در زمینه عکاسی و تهیه کلیپ کوتاه هم فعالیت دارم.
وی یادآور شد: از زمان تشکیل کانون یاوران محیط زیست تاکنون چند فعالیت انجام شده که امید است در زمینه کرونا هم بتوانیم فعالیتی داشته باشیم. نشانی پیج اینستاگرام کانون یاوران محیط زیست دانشگاه آزاد شهرکرد هم kanone_mohitzist.shk است.
به گزارش آنا، سلسله گزارشها و گفتوگوهای خبرگزاری آنا درباره فعالیتها، عملکرد و چالشهای کانونهای فرهنگی دانشجویی واحدهایی دانشگاهی با عنوان «کانونهای دانشجومحور» در اختیار اداره کانونهای فرهنگی-دانشجویی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی نیز قرار میگیرد. با توجه به بیان برخی از مشکلات از سوی دبیران کانونها در مسیر فعالیت دانشجویان - که معمولاً موردی است- دانشجویان و فعالان فرهنگی میتوانند در تماس با شماره ۴۷۳۵۱۴۲۴ (خانم رازقی) پیگیر رفع و حل مشکلات خود در کانونهای فرهنگی دانشجویی باشند.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/