مادر ایمانی و آگاه انسان موفق و سالم تربیت میکند
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شهرکرد، محمد قاسمیپیربلوطی در مراسم بزرگداشت مقام زن و روز مادر اظهار کرد: انسان موفق، سالم و برجسته در خانوادهای رشد میکند که مادر آرمانی، ایمانی و آگاه داشته است؛ بنابراین برگزاری جشن تولد حضرت زهرا (س) با تکریم جایگاه زنان، و مادران میتواند نمادی از معرفی مادر نمونه و ارائه الگو به جامعه در سبک زندگی فاطمی باشد.
وی افزود: خانوادهای که حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها در آن متولد شد، خانوادهای مقدس بود که کانون رشد و پرورش امامت و ولایت از آن گسترش پیدا کرد. مادر رشد یافته میتواند فرزند رشد یافته تربیت کند مادری که فرهیخته است حتماً اثرش از لحاظ تربیتی روی فرزندانش مثبتتر خواهد بود و شخصیت آنان را بهتر رشد خواهد داد.
بیشتر بخوانید:
نقش معنویت در تربیت فرزندان موفق
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد عنوان کرد: نیمی از جمعیت جهان و کشور را زنها تشکیل میدهند. نوع جنسیت افراد اختیاری نیست و ژنتیک این مسئله را مشخص میکند و تصمیم آن به شخص بستگی ندارد. قابلیتها، توانمندیها، ارزشها و موفقیتها در عرصههای علمی، فرهنگی، اجتماعی، خانوادگی، شغلی، سیاسی، صنعتی و اقتصادی تفاوت بین خانم و آقا را مشخص میکند. همانطور که آقایان در جامعه نقشآفرین هستند خانمها علاوه بر نقش مؤثر در اعتلای خانواده بهعنوان مادر یا همسر میتوانند در تحولات اجتماعی نقشآفرین باشند.
قاسمیپیربلوطی ادامه داد: در پذیرش و تحصیلات دانشگاهی، خانمها بیشترین آمار قبولی را به خود اختصاص دادهاند که این موجب رشد و پیشرفت جامعه و ارتقای فرهنگ جامعه خواهد شد؛ بنابراین جامعه به وجود مادران ارزشمند، باایمان و آگاه نیارمند است. مادر میتواند برای فرزندش نقش آیینه را داشته باشد. مادر از ابتدای تولد فرزند تأمینکننده اصلی نیازهای عاطفی و جسمی کودک است. ارتباطی که بین مادر و کودک شکل میگیرد بنیان روابط سالهای آینده را تشکیل میدهد اگر کودک در رابطه با مادر احساس امنیت و آرامش را تجربه کند در کیفیت ارتباطها و انتخابهای بعدی دوستیابی، رابطه با همسر و محیط شغل آینده تأثیرگذار خواهد بود.
برخی از زنان ایران دچار تفکر التقاطی شدهاند
مدیر حوزه علمیه خواهران فرخشهر نیز گفت: برخی از زنان ایران دچار تفکر التقاطی شده و بین تفکر اسلامی، ملی، مدرنیسم متحیر ماندهاند.
زهرا کاظمی مطرح کرد: مقام معظم رهبری بر مسئله خانواده محوری بسیار تأکید دارند و از زنهای جامعه میخواهند که نقطه مطلوبتری که دوست دارند در جامعه برای آنها رقم بخورد را ترسیم کنند. زنهایی که شاغل هستند باید با ارائه طرح کنش گری فعال اجتماعی به دولت، ایران را به خانواده محور تبدیل کنند. زن نباید حول سازمانها و ادارات بچرخد؛ بلکه سازمانها و ادارات باید حول محور خانواده بچرخند. نگاهی که رهبر معظم انقلاب روی آن بسیار تأکید دارند نه نگاه سنتی است و نه نگاه مدرن؛ بلکه نگاهی فاطمه گونه است یعنی در عین پاکدامنی و حل تعارض بین نقشهای همسری و فرزندآوری و کنش گری اجتماعی بتواند جایگاه خودش را در خانواده و اجتماع حفظ کند.
وی توضیح داد: وقتی میتوانیم علم تمدن اسلامی را در جهان برافشانیم که الگوی زیبایی از خانواده با سبک جدیدی از تمام تغییرات اجتماعی و حتی صنعت و تکنولوژی ارائه دهیم. اسلام معتقد نیست که زن خانهنشین باشد؛ بلکه اسلام، حجاب را آورد که زن علاوه بر خانواده محوری در جایگاه اجتماعی خودش هم قرار بگیرد.
به گزارش آنا، در این مراسم معنوی با قدردانی و تجلیل از مادر دانشجوی شهید همایون نصیری هرچگانی، یاد و خاطره حماسهسازان هشت سال دفاع مقدس بهویژه شش شهید دانشجوی واحد شهرکرد گرامی داشته شد.
شهید همایون نصیری هرچگانی دانشجوی کارشناسی ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در سال ۱۳۴۴ در روستای هرچگان از توابع شهرستان شهرکرد در خانواده مؤمن و مسلمان متولد شد و ۱۳۶۴/۱۱/۲۶ در منطقه فاو در عملیات والفجر ۸ به فیض شهادت نائل شدند. مولودیخوانی، پخش کلیپ ویژه روز مادر و برگزاری مسابقه از دیگر برنامههای این جشن بود.
مراسم بزرگداشت مقام زن و روز مادر به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، معاونت فرهنگی دانشجویی، امور زنان و خانواده و ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد و با حضور هیأت رئیسه دانشگاه و جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان خواهر در تالار امام خمینی (ره) این واحد دانشگاهی برگزار شد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/