دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 اسفند 1400 - 16:15
جشنواره امامت و مهدویت/ نجفی تأکید کرد؛

لزوم آشنایی دانشجویان با موضوع «مهدویت» در کنار تحصیل علم

جذب و تربیت جوانان با سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی دانشکده مهدویت و جهانی‌سازیرئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان بر لزوم معرفت‌افزایی دانشجویان و آشنایی با مقوله مهدویت در کنار تحصیل علم و دانش تأکید کرد.
کد خبر : 643558
ایجاد درس مهدویت



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اصفهان، پیام نجفی در کارگروه ایجاد درس مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان بر لزوم معرفت‌افزایی و آشنایی با مقوله مهدویت دانشجویان در کنار تحصیل علم و دانش تأکید و اظهار کرد: مواجهه با نسل جدید ادبیات خاص خود را می‌طلبد و برای برقراری ارتباط با جوان امروزی، آگاهی از ابعاد علمی و تربیتی مختلف با علایق و گرایش‌های گوناگون از اهمیت بسزایی برخوردار است.




بیشتر بخوانید:


«مهدویت» مورد توجه جدی دانشگاهیان قرار گیرد




وی افزود: در مقوله تربیت نسل جوان، تأثیرگذاری بر روح و قلب وی جایگاه خاصی دارد و بهره‌برداری از موضوعات مهدویت، آخرالزمانی، منجی‌گرایی و آموزه‌های آن می‌تواند در جذب و تربیت جوانان تأثیر داشته باشد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری روی راه‌اندازی دانشکده مهدویت و جهانی‌سازی، نخستین گام در این مسیر است، عنوان کرد: برای اینکه مهدویت به‌عنوان یک فرهنگ سازنده و رهایی‌بخش بر مبنای معارف اهل بیت علیهم‌السلام در جامعه نمود یافته و خود را نشان دهد باید به صورت یک رشته دانشگاهی دربیاید تا فرآوری و به‌صورت تخصصی بر روی پروژه جهانی‌سازی آن توسط مراکز علمی کار شود.


نجفی بیان کرد: قبل از ایجاد رشته مهدویت شناسایی ظرفیت استاد و اعضای هیئت علمی مورد نیاز، سیاست‌گذاری برنامه‌سازی کتب درسی رشته، پیش‌بینی مقاطع موردنیاز برای آموزش اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری باید مورد توجه مجری طرح قرار گیرد.


لزوم آشنایی دانشجویان با موضوع «مهدویت» در کنار تحصیل علم


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اصفهان هم در این نشست بیان کرد: براساس سفارش مقام معظم رهبری مبنی بر جهاد تبیین در حوزه مهدویت لازم است با تشکیل تیم‌های تخصصی و اعضای هیئت علمی در شاخه‌های مختلف مهدویت و جهانی‌سازی، حلقه مفقوده این اقدام جهادی تکمیل شود.


حجت‌الاسلام حسن عارضی ابراز امیدواری کرد که با اهتمام کارگروه حاضر، مشارکت سایر اعضا و تیم‌های تخصصی درسنامه‌ای برای تدریس در دانشگاه‌های سراسر کشور تدوین شده و صدقه‌ای جاریه برای مجریان و دست‌اندرکاران این طرح بزرگ باشد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب