تولید هدفمند و نظارت دقیق بر فرآیند تولید دارو از خسارت بر صنایع دارویی میکاهد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شهرقدس، کارگاه کنترل کیفیت حین تولید صنایع دارویی به همت انجمن علمی دانشجویی زیستشناسی سلولی مولکولی و میکروبیولوژی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس با هدف ایجاد انگیزه، مهارتافزایی و افزایش تخصص دانشجویان در مجموعه آزمایشگاهی این دانشگاه برگزار شد.
بیشتر بخوانید:
جزئیاتی از کارکرد رشتههای میکروبیولوژی و زیستشناسی سلولی
این کارگاه در سه جلسه به صورت مجازی و حضوری (دو جلسه نخست به صورت مجازی و جلسه پایانی به صورت حضوری برگزار شد و سید علی مصطفایی به عنوان مدرس این دوره به تدریس موارد مهم و مرتبط با انجام فرآیندهای کنترل کیفی در صنایع داروسازی و آشنایی با استانداردهای مرتبط با آن پرداخت.
استاد مشاور انجمن علمی دانشجویی زیستشناسی سلولی مولکولی و میکروبیولوژی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در این کارگاه با اشاره به اهمیت برگزاری این دوره اظهار کرد: ورود دانشجویان علومزیستی به حوزه صنایع مختلف با توجه به گسترش میکروارگانیسمهای بیماریزا و شیوع بیماریهای ناشی از آنها در جوامع بشری میتواند در راستای جلوگیری از ایجاد بسترهای رشد اینگونه بیماریها بکاهد.
لاله ارضی مطرح کرد که پیشرفت در صنایع تشخیصی، دارویی، غذایی و بسیاری از صنایع مرتبط با زندگی امروزی بشر مقصد و هدف دانشجویان زیستشناسی و سایر زیرمجموعههای این علم نوین برای پیشگیری از گسترش موارد مذکور است.
وی با اشاره به اهمیت صنایع دارویی گفت که با مشاهده بیماریهای همهگیر، عفونی و بیماریهای نظیر سرطان و کرونا اهمیت صنایع دارویی مورد توجه واقع شده و تولید هدفمند، کنترل و نظارت دقیق بر فرآیند تولید دارو، میتواند از بروز خسارات احتمالی در این صنعت پراهمیت بکاهد و جایگاه هدفی نو برای دانشجویان حوزه علوم زیستشناسی باشد.
مدرس انجمن علمی دانشجویی زیستشناسی سلولی مولکولی و میکروبیولوژی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس هم درباره اهمیت این کارگاه بیان کرد: پایش و نظارت بر صنایع حوزه دارو چنان اهمیت دارد که نبود این بخش موجب بروز خسارات مالی و جانی برای سلامت قشر هدف مصرفکننده میشود.
علی مصطفایی خاطرنشان کرد: در این کارگاه، دانشجویان به فراگیری اصولی همچون ویژگیها و الزامات پرسنل واحد کنترل کیفیت حین تولید، پایش شیمیایی میکروسکوپی آب خالص و آب تزریقی، پایش میکروبی، پایش ذرات، ثبت آزمونها و نتایج مربوطه کنترلهای چشمی و حین تولید در مرحله پراکنیها، مستندات، sopها و فرمهای مورد نیاز در کنترل کیفیت حین تولید و IPQC یا QC بهنگام پرداختند.
وی تبیین کرد: هدف از برگزاری چنین کارگاهی ارتقای سطح دانش تجربی و عملی دانشجویان برای ورود به بازار کار در صنایع مرتبط بود، امیدواریم به همت انجمن علمی زیستشناسی سلولی مولکولی و میکروبیولوژی بهعنوان انجمن پیشرو در توسعه علوم زیستی برگزاری این کارگاهها ادامه یابد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/