هاشمیرفسنجانی: سفرهای استانی جزو کارهای خوب مسئولان است/ نمیتوان ظرف چند ماه دولت را قضاوت کرد
محمد هاشمیرفسنجانی فعال سیاسی اصلاحطلب در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا درباره سفرهای استانی رئیسجمهور تأکید کرد: در فرهنگ اسلامی مبحثی مبنی بر اینکه هر کاری در جای خودش و در حد تعادل انجام شود، داریم که خیلی خوب است، اما اینکه رئیسجمهور هر هفته به سفرهای استانی میرود، شاید تا حدودی افراط در سفرهای استانی باشد.
وی ادامه داد: رئیسجمهور وقتی به سفر استانی میرود، اگر فقط در یک روز و در یک شهر صورت گیرد، باعث ایجاد توقع در شهروندان دیگر شهرها میشود و از طرفی هم اگر بخواهد به همه شهرها سفر کند، وقت لازم را ندارد.
عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: سفرهای استانی در دوره همه رؤسای جمهور وجود داشته است، منتهی به این شکل بود که رئیسجمهور در طول چهار سال فقط یک بار به یک استان سفر میکرد، اما به همه استانها در طول مدتی سه الی چهار روزه سفری داشته است.
هاشمیرفسنجانی در ادامه تشریح سفرهای استانی رؤسای جمهور سابق گفت: در این مدت سه الی چهار روزه رئیسجمهور به اکثر شهرها و روستاها سر میزد و با مردم دیدار داشت، همچنین از طرحهای مختلف برای افتتاح یا بررسی میزان رشدشان بازدید میکرد.
وی با تأکید مجدد این نکته که رؤسای جمهور سابق در دوره چهار ساله فقط یک بار به یک استان سفر میکرند، تصریح کرد: رؤسای جمهور سابق در دوره چهار ساله خود چهار الی پنج بار به یک استان سفر نمیکردند تا در هر بار سفر به آن استان با خیل عظیمی از نامهها و درخواستهای مردمی مواجه شوند، یکی از مسائلی که با توجه به تجربی شخصیام در سفرهای استانی وجود دارد، این است که مردم نامهها و درخواستهای زیادی از مقام مسئول، به خصوص رئیسجمهور دارند، تعداد این نامهها گاهی اوقات به چهل الی پنجاه هزار نامه میرسید.
فعال سیاسی اصلاحطلب ادامه داد: به این نامهها باید پاسخ داد، سی الی پنجاه هزار نامه را اگر بخواهید مطالعه کنید و پی به مشکل نویسنده نامه ببرید تا بتوانید جهت حل مشکلش اقدام کنید، یک زمان خیلی طولانی را باید صرف کنید، اما اگر هم پاسخ ندهید کسی که نامه را با امید کمک از مقام مسئول، نوشته است، ناراحت و بیاعتماد میشود، بنابراین سفرهای استانی متعادل خیلی خوب و دیدار با مردم لازم است، در نظام سیاسی ما هم جزو کارهای خوب مسئولان تلقی میشود، اما اگر بیش از اندازه باشد شاید نتیجه معکوس بدهد.
هاشمیرفسنجانی درباره عملکرد قوه مجریه در مدت زمان کوتاه سپری شده از عمر دولت سیزدهم تصریح کرد: برای قضاوت در مورد عملکرد دولت هنوز زود است و نمیتوان ظرف چند ماه از عمر یک دولت، در مورد آن اظهارنظر کرد، مرسوم این است که دولتها وقتی سر کار میآیند مدتی صد روزه را برای انجام پارهای از اقدامات جهت رفع مشکلات تعیین میکنند و ما در آن بازه صد روزه دولتها را ارزیابی میکنیم.
وی ادامه داد: برخی مباحث و مشکلات مانند معیشت مردم وجود دارد، در این دولت قیمتها افزایش پیدا کرده است، یعنی از زمانی که دولت سیزدهم اداره کشور را بر عهده گرفته است بر مبنای گزارش تلوزیون در برخی کالاها مثل یخچال، تلویزیون، کولر گازی و ... ۶۰ تا ۷۰ درصد قیمتها افزایش پیدا کرده است.
عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به گرانی برخی محصولات لبنی اعم از شیر، ماست و ... گفت: مسئله گرانی و افزایش قمتها در دولتهای دیگر به این شکل اتفاق نمیافتاد، افزایش قیمت همواره وجود داشته و اکنون هم وجود دارد، اما در این حد با این ضریب تاکنون افزایش قیمت نداشتهایم، علت این فزایش قیمتها هم متفاوت است، برخی میگویند به دلیل حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی است.
عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه در نان، سیب زمینی، سبزیجات، گوجه و ... افزایش قیمت بی رویه ای داشته ایم، اظهار کرد: محصولاتی که برای مردم حائز اهمیت بوده و در داخل کشور تولید می شود، دلیلی برای گرانی آنها وجود ندارد که باید دلایل آن به دقت بررسی شود.
انتهای پیام/۴۰۱۳/
انتهای پیام/