بیش از یک میلیون نیازمند از سوی مراکز نیکوکاری شناسایی شد
حبیب الله آسوده در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاهی گروه جامعه خبرگزاری آنا با بیان اینکه مردمی کردن امدادرسانی و ارائه خدمات مختلف به نیازمندان جزو اولویتهای اصلی کمیته امداد محسوب می شود گفت: مراکز نیکوکاری در سطح کشور با همین رویکرد تأسیس شدند و به جهت اینکه این مراکز بهتر می توانند در امر شناسایی محرومان و نیازمندان فعالیت داشته باشند، کمیته امداد عزم جدی در افزایش تعداد این مراکز در سراسر کشور دارد. درحال حاضر ۸ هزار و ۹۷۱ مرکز نیکوکاری در کشور فعال است که نیمی از این مراکز با محوریت مساجد به فعالیت خود ادامه می دهند. کمیته امداد نیز درصدد تقویت جایگاه مساجد در امدادرسانی به محرومان است.
۷۹۰ هزار نیکوکار در قالب مراکز نیکوکاری به مردم خدمت میکنند
وی با اینکه ۱۹ درصد مراکز نیکوکاری به صورت تخصصی فعالیت می کنند، ادامه داد: فعالیت مراکز تخصصی در حوزه مسکن، اشتغال و ... است. در ۵ سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد تومان کمک نقدی و غیرنقدی توسط مراکز نیکوکاری بین نیازمندان و محرومان توزیع شده است. ۴۱ هزار نفر به صورت داوطلبانه مدیریت مراکز را برعهده دارند و از طرفی ۷۹۰ هزار نیکوکار در قالب مراکز نیکوکاری به مردم خدمت میکنند. همچنین در ۱۰ ماهه سال جاری ۲ هزار و ۱۲۱ مرکز نیکوکاری وارد چرخه خدمت به مردم شد و در تلاش برای افزایش تعداد مراکز نیکوکاری در کشور هستیم.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد تصریح کرد: ۸۰ درصد مراکز نیکوکاری در شهرها و ۲۰ درصد در روستاها دایر هستند. یک میلیون و ۳۹۰ هزار نیازمند از سوی مراکز نیکوکاری شناسایی شده است و از آنجا که مراکز نیکوکاری در دل محلات هستند، بهتر می توانند نسبت به شناسایی افراد نیازمند اقدام کنند.
آسوده اظهار کرد: مراکز نیکوکاری فقط به فکر کمک های مادی به نیازمندان نیستند و این مراکز می توانند با ایجاد اشتغالی مناسب با درآمد پایدار برای نیازمندان و محرومان، عزت را به این افراد برگرداند که خوشبختانه مراکز نیکوکاری در این زمینه نیز به صورت ویژه فعال هستند.
انتهای پیام/۴۱۷۴/
انتهای پیام/