فرهنگ، روح و جوهر تمدن ایرانیان است/ علوم انسانی زمینه تعالی جامعه را فراهم میسازد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، حسینعلی قبادی در مراسم معارفه رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی که عصر امروز در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد، اظهار کرد: روز نخست انتصاب ریاست جدید پژوهشگاه علوم انسانی عرض کردم بنده از هرگونه همکاری کوتاهی نمیکنم.
وی افزود: در طول سالهای گذشته بسیاری از اعضای پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به دلیل توانایی بالایی در سمتهای ملی مشغول به کار شده و خدمات ارزشمند را به کشور عرضه کردهاند.
رئیس سابق پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی بیان کرد: روح و جوهر تمدن ایرانی فرهنگ است و ایرانیان بیش از اینکه از سلاح برای صیانت از کشور استفاده کنند از فرهنگ برای تعالی و دفاع از سرزمین خود استفاده کردند. بزرگان فرهنگ ایران زمین همواره انسان دوستی و درک درد مشترک انسانها را متذکر میشدند.
قبادی عنوان کرد: شاهنامه فردوسی خدمت ارزشمند به کشور کرده است و باعث شده ایرانیان هم مسلمان باشند و هم زبان نیاکان خود را حفظ کنند. در حقیقت همین آثار فرهنگی روح ایرانی را تاکنون زنده نگه داشته است.
وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر یکی از وظایف مهم علوم انسانی زنده نگه داشتن فرهنگ است. کارکرد علوم انسانی مسیر آسایش و تعالی کشور را فراهم میسازد و لذا کشور بیشتر از هر چیز در مسیر توسعه به علوم انسانی نیاز دارد.
رئیس سابق پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ادامه داد: کوشش برای کاربردیسازی علوم انسانی، باور به تحقیقات علوم انسانی، رویکرد درونسازی و تقویت رویکرد همگرا، توجه به مشارکت نخبگانی علمی و افزایش شرایط مطالعه علوم، افزایش کارایی سازمان، عزم جدی برای ترویج علوم انسانی، تثبیت بینالمللی شمس تبریزی و تقویت همکاریهای بینالمللی بخشی از فعالیتهای پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در سالهای اخیر است. با کاربردی علوم انسانی بومی سازی صورت میگیرد و مسیر توسعه علمی در کشور محقق میشود.
انتهای پیام/۴۱۴۴/۴۰۲۱
انتهای پیام/