دانشگاه شهید بهشتی مرجع همکاری علمی با دانشگاههای روسیه است/ برنامهریزی برای افزایش بورسیه دولتی دانشجویان
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سعدالله نصیری قیداری در سیزدهمین نشست معاونان و مدیران بینالمللی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی که صبح امروز در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد، خاطرنشان کرد: دانشگاه شهیدبهشتی به عنوان مرجع همکاری علمی با روسیه شناخته شده است و بزرگترین کارگروه کشور نیز در این مرکز آموزشی قراردارد، که دارای ۶۲ عضو است. ۷ دوره نشست کارگروه در دانشگاه شهیدبهشتی برگزار شده است و در حال برگزاری هشتمین نشست نیز هستیم و در این مسیر از رایزن علمی سابق و فعلی کشور روسیه نیز بهره گرفتهایم.
وی بیان کرد: تفاهمنامه همکاری با کشور روسیه صورت گرفته است و در این راستا ۷ بازدید از دانشگاههای روسیه داشتهایم. فعالیتهای دانشگاه شهیدبهشتی در ۵ سطح فنی مهندسی، علوم کاربردی، علوم پایه، علوم انسانی و علوم اجتماعی صورت میگیرد.
این مقام مسئول افزود: ۵ دانشگاهی که بیشترین فعالیت را با دانشگاههای روسیه دارند شامل دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه فردوسی مشهد میشود.
رئیس دانشگاه شهیدبهشتی عنوان کرد: از ابتدای ژانویه، سال جهانی علومپایه آغاز شده و وزارت علوم نیز هدایت کننده این حرکت در کشور است، بنده به عنوان دبیر شورای سیاستگذاری وزارت علوم در این مسیر قدم برداشتهام چرا که اهمیت علوم پایه همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بوده است.
نصیریقیداری گفت: برگزاری سلسله نشستها به عنوان شورای مشورتی دانشگاهها و حضور رایزن های علمی فعلی و سابق روسیه از سیاستگذاریهای همکاری ما با کشور روسیه است و در این مسیر هدف ما این است که آزمون بین المللی زبان روسی را TORFEL کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: فعالیتهای مرکز لومونسف رازی موجب تولید داروهای مطرح، مشورت دادن به کشورها برای آشنایی با دانشگاههای روسیه و حضور اندیشمندان روسیه در دانشگاه شهید بهشتی شده است، همچنین اعضای هیئت علمی ما نیز در دانشگاههای روسیه حضور پیدا کردهاند و برنامه آتی ما افزایش بورسیه دولتی از ۱۰۰ نفر به ۳۰۰ نفر است.
انتهای پیام/۱۰۴/
انتهای پیام/